28 / 07 / 2024

indirim kampanyaları perakende yasa taslağı

indirim kampanyaları perakende yasa taslağı

Perakende Yasa Taslağı'ndan, yıl boyunca bitmek bilmeyen indirim kampanyalarına radikal düzenlemeler çıktı. Taslakta yer alan düzenlemelere göre, mağazaların yaptıkları indirim kampanyaları 15 günle sınırlı olacak..

A101'in yepyeni aktüel kataloğunda deterjan ve peynir indirime girdi! Meyve sebzede de yüzde 33 indirim var! 

Perakende devi A101, merakla beklenen yepyeni aktüel kataloğunu yayımladı. A101'de bu hafta yoğurt ton balığı, tam yağlı beyaz peynirin dışında bir de meyve sebzede yüzde 33 indirim var.

Opel Mokka Elektrik'te çifte fırsat için son 3 gün! Hem 78 bin 900 TL indirim hem 0 faiz bir arada!

Elektrikli otomobil kampanyaları yeni bir araç sahibi olmak isteyenlerin yakından takip ettiği konular arasında yer alırken, Opel Mokka Elektrik'te hem indirim hem de 0 faiz fırsatı sunuluyor

A101 1-7 Haziran 2024 yeni Aktüel Kataloğu! A101’de döner, çay, zeytin, peynir, yoğurt, Finish ve Cif'te indirim var!

Yeni aya girilmesiyle birlikte pek çok perakende devi de yeni indirim kataloglarını resmi internet siteleri üzerinden yayımladı. A101 de yayımladığı yeni aktüel kataloğunda döner, çay, zeytin, peynir, yoğurt, domates, Finish ve Cif'te indirim olduğunu duyurdu.

Ünlü ekonomist açıkladı: Faizler yüksek kaldıkça sıfır konutlarda kampanyalar arka arkaya gelecek!

Ekonomist Barış Soydan resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ekonomideki durgunluğun Emlak Konut'u indirim kampanyasına zorladığını dile getirerek, "Faizler yüksek kaldıkça 0 konutlarda kampanyalar arka arkaya gelecek." dedi. 

A101 15 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu! A101’de kek kalıbı, salça, fırın, deterjan ve saç düzleştiricide indirim var

Ülkemizin perakende devleri arasında yer alan A101, merakla beklenen yeni aktüel kataloğunu resmi internet sitesi üzerinden paylaştı. A101'de zeytin, kek kalıbı, salça, deterjan, saç düzleştirici valiz ve baskülde indirim var...

A101 9-15 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu! A101’de zeytin, salça, deterjan, saç düzleştirici ve valizde indirim var!

Türkiye’nin en büyük perakende zincirleri arasında yer alan A101, merakla beklenen yeni aktüel kataloğunu yayımladı. Yayımlanan yeni kataloğa göre A101'de bu hafta zeytin, salça, deterjan, saç düzleştirici ve valizde indirim var.

A101'de bu hafta piliç, Smart TV, pirinç, patates, makarnada dev indirim var! İşte 2 Mayıs 2024 A101 aktüel kataloğu!

Perakende devi A101 merakla beklenen 2 Mayıs 2024 tarihli aktüel kataloğunu yayımladı. Yayımlanan yeni kataloğa A101'de bu hafta piliç, Smart TV, patates, makarnada dev indirim var...

A101 27 Nisan-3 Mayıs 2024 yeni aktüel kataloğu! A101’de yumurta, sucuk, ayçiçek yağı, yoğurt ve çayda indirim var!

Perakende devi A101 merakla beklenen 7 Nisan-3 Mayıs 2024 yeni aktüel kataloğunu yayımladı. A101'de bu hafta yumurta, sucuk, ayçiçek yağı, yoğurt ve çayda indirim var.

A101 18-19 Nisan 2024 aktüel kataloğu! A101’de iki gün peş peşe indirim var!

Her hafta olduğu gibi bu hafta da ‘Haftanın Yıldızları’ kataloğunu resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan perakende devi A101 peş peşe 2 gün indirim yaptı. Peki, A101’de yeni haftada hangi ürünler indirime girdi, fiyatları ne kadar?

Egea Cross kampanya! 100 bin TL indirim! Araba almak isteyenlere talih kuşu kondu! Egea Cross 2024 fiyatı ne kadar?

Sıfır otomobil almak isteyen binlerce kişi otomobil markalarının kampanyalarını takip ediyor. En çok sevilen otomobil markası Fiat, Egea Cross için kampanyasını duyurdu. Egea Cross almak isteyenlere anahtar teslimlerinde 100 bin TL indirim sağlanıyor. Egea Cross 2024 fiyatı ne kadar?

BİM 16 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğu! BİM’de peynir, ayçiçek yağı, salça, makarna ve deterjanda indirim var!

Perakende devi Bim, tüketiciler tarafından merakla beklenen 16 Nisan 2024 tarihli aktüel kataloğunu yayımladı. Bim'de bu hafta peynir, ayçiçek yağı, salça, makarna ve deterjanda indirim var...

A101'de bu hafta, Omo, Android TV, kamp sandalyesi ve ütüde indirim var! İşte 11 Nisan 2024 A101 aktüel kataloğu!

Merakla beklenen 11 Nisan 2024 tarihli aktüel kataloğunu paylaşan perakende devi A101’de Android TV’den çay makinesine kadar pek çok üründe indirim yapıldı. Peki bu hafta A101’de hangi ürünler ne kadar? İşte merakla beklenen 11 Nisan 2024 kataloğu...

Migros'ta dev fırsat: Molfix çocuk bezinde ikinciye yüzde 60, Emotion deodorantlarda yüzde 25 indirim başladı!

Migros Market, çoklu indirim kampanyalarını peş peşe duyurdu. Migors'ta çocuk bezinde ikinciye yüzde 60, Emotion deodorantlarda yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. İşte Migros 31 Mart 2024 fiyat listesi...

indirim kampanyaları perakende yasa taslağı Haberi

indirim kampanyaları perakende yasa taslağı

HIPERMARKETLER ve AVM'lerden, bakkal kasap gibi küçük esnafa kadar ticari hayatı düzenleyen Perakende Yasa Taslağı'ndan, yıl boyunca bitmek bilmeyen indirim kampanyalarına radikal düzenlemeler çıktı. 

Taslakta yer alan düzenlemelere göre, indirim kampanyaları 15 günle sınırlı olacak. 

Esnaf, düzenleyeceği indirim kampanyasını Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nm kuracağı "perakende bilgi sistemine" önceden bildirecek. Uygulayacağı fiyat indirim oranı ile indirim kapsamındaki diğer promosyon gibi unsurları önceden bakanlık nezdinde açıklayacak. 

Kurallara uymayan esnafa bir önceki yıl cirosunun yüzde 5'ine kadar cezalar kesilebilecek. Ayrıca ceza almış, sicili bozuk esnafın indirim kampanyası düzenlemesi engellenecek. 

Tüketici şikayetlerinin başında yer alan "indirim kampanyalarına" taslağın yasalaşarak yürürlüğe girmesiyle çeki düzen gelecek. 


Taslak bir indirim kampanyasının en fazla 15 gün sürebileceğini öngörüyor. Bunun üzerindeki sürelerde indirimler devam edemeyecek. 


Halen birçok dükkanın vitrinlerini süsleyen ve 1 yıl boyunca...