21 / 05 / 2024

indirimli daireler dumankaya

indirimli daireler dumankaya

DUMANKAYA İnşaat, hayata geçirdiği projelerinde müşterilerine ödeme kolaylıkları, taksit imkânları ve indirim oranları gibi yıl sonuna özel fırsatlar sunuyor. Daire sahibi olmak isteyenlere, peşin ve vadeli satışlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor...

Tuana Evleri 3. Etap'ta indirimli satışlar sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut projelerinden olan Tuana Evleri 3. Etap'ta indirimli daireler almak için verilen sürede sona yaklaşıldı.

Gül Proje Express'ten peşinatsız yüzde10 indirimli daireler!

Gül Proje, Basın Ekspres Yolu’ndaki yeni projesi 'Gül Proje Express’ ile lansman sonrası satış rekoru kırdı. Lansmana özel sunduğu fırsatlara bir yenisini daha ekleyen Gül Proje Express’te artık sıfır peşinat ve %10 indirimle konut sahibi olmak mümkün.

Dumankaya Horizon'da son daireler! Teslimler başladı!

Dumankaya İnşaat tarafından inşa edilen Horizon projesinde son daireler. 899 bin TL'den başlayan konut fiyatları 2 milyon 437 bin TL'ye kadar çıkıyor.

2004 yılında Dumankaya Çekmeköy Evleri'nde 82.5 milyar liraya daire!

2004 yılında Dumankaya Çekmeköy Evleri'nde satışa sunulan 40 daire yüzde 18 indirimli fiyatlarla satışa sunulmuş. Sitedeki satışa sunulan daireler 82 milyar 500 milyon liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Dumankaya Mozaik'te 1+1 daireler 219 bin TL'ye!

İstanbul Sancaktepe'de yükselen Dumankaya Mozaik projesinde 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Projede 1+1 daireler 219 bin TL'den başlıyor.

Dumankaya Trend Rezidans'ta daireler 270 bin TL'den başlıyor!

Dumankaya İnşaat tarafından yükselen Trend Park Residence projesinde dairelerin fiyatları 270 bin liradan başlayan daireler 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde tasarlandı.

1993 yılında Dumankaya Kozyatağı Evleri satışa sunulmuş!

1993 yılında Dumankaya Kozyatağı Evleri, Dumankaya-Simpa işbirliği ile satışa sunulmuş. Dumankaya İnşaat tarafından Kozyatağı'nda inşa edilecek 4 ayrı büyüklükteki daireler 5 yıla kadar vadeyle satılacakmış.

Dumankaya Ritim İstanbul fiyat listesi!

Dumankaya Ritim İstanbul fiyat listesine göre projede daireler 276 bin TL'den başlıyor. 114 tane ofisin de yer aldığı projede dairelerin alanları 43 ile 356 metrekare arasında değişiyor.

Dumankaya Miks ulaşım!

Dumankaya Miks ulaşım bilgilerine göre proje Atatürk Havalimanı, metro ve Marmaray'a yakın mesafede yer alıyor. Toplam 657 adet daireden oluşan projede daireler stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Dumankaya İnşaat Adres Sancaktepe!

Dumankaya İnşaat Adres Sancaktepe projesi sınırlı sayıda daireler için ön talep toplamaya devam ediyor. Sancaktepe'de yükselen proje yüzde 100 prim ve kazançlı yatırım garantisi sunuyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe'de ön talep süreci başladı!

Dumankaya İnşaat Anadolu Yakası'nda Sancaktepe'de hayata geçirdiği Adres Sancaktepe projesinde ön talep sürecine başladı. Ön talep süreci projede sınırlı sayıda daireler için geçerli olacak.

Dumankaya Ritim İstanbul D planı uygulaması için yarın son gün!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Dumankaya Ritim İstanbul D planı uygulaması için yarın son gün. Projede 1+1 daireler 414 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit telefon!

Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit telefon numarası 0212 672 88 98 olarak belirlendi. Projede yer alan daireler 170 bin TL ile 520 bin TL arasında farklılık gösteren fiyatlarla satışa sunuluyor.

indirimli daireler dumankaya Haberi

indirimli daireler dumankaya


DUMANKAYA İnşaat, hayata geçirdiği projelerinde müşterilerine ödeme kolaylıkları, taksit imkânları ve indirim oranları gibi yıl sonuna özel fırsatlar sunuyor. Bu kapsamda daire sahibi olmak isteyenlere, peşin ve vadeli satışlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. 


Yüzde 1 KDV ile satışa sunulan Dumankaya İnşaat projelerinde, banka kredili satışlarda 36 ay vade ve yüzde 0 faiz gibi fırsatlar sunuluyor. Daire sahibi olmak isteyenlere 2013 yılının son fırsatlarını sunan kampanyanın bitiş tarihi ise 31 Aralık 2013 olarak belirlendi. 



Seda TABAK/ Sabah...