07 / 07 / 2024

İnebolu Belediyesi inebolu limanı

İnebolu Belediyesi inebolu limanı

İnebolu Belediyesi Limanının Özelleştirme İdaresi tarafından 09 Ekim 2015 tarihinde yapılacak olan satışının iptalini istiyor. İnebolu Belediyesi 2 Ekim 2015 tarihi itibariyle Özelleştirme (Satış Yöntemi ile ihale) işleminin iptali davası açtı.

İnebolu Limanı'nın davasında ara karar verildi!

Danıştay, İnebolu Belediyesi'nin, işletme hakkının devri sözleşmesine aykırı hareket edildiği iddiasıyla İnebolu Limanı'nın kapasitesinin artırılması ve imar planının artırılan kapasiteyi kapsayacak şekilde revize edilmesi talebiyle açtığı davada ara kara

İnebolu'ya kent müzesi geliyor!

İnebolu Belediyesi’nce restoresi tamamlanan eski Belediye binasının, “Kurtuluşa giden yolda, İnebolu kent müzesi” olarak hizmet sunulabilmesi için müze hazırlık çalışmaları devam ediyor.

İnebolu Belediyesi’nden İnebolu Limanı'nın satışına itiraz!

İnebolu Belediyesi Limanının Özelleştirme İdaresi tarafından 09 Ekim 2015 tarihinde yapılacak olan satışının iptalini istiyor. İnebolu Belediyesi 2 Ekim 2015 tarihi itibariyle Özelleştirme (Satış Yöntemi ile ihale) işleminin iptali davası açtı.

Kastamonu İnebolu'da alt yapı ve yol çalışmaları devam ediyor!

Kastamonu İnebolu Belediyesi tarafından ilçe’de sürdürülen yol alt yapı ve yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Gümrük Sokak'ta altyapı çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğünce iş gücü ve ekipmanları ile çalışmalar devam ediyor.

İnebolu Belediyesi sanayi arsalarına sahip çıktı!

İnebolu Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği 4 ay önce Maliye’den 433 bin TL bedelle satın aldığı Musa Köyü Kurt Mevkiindeki üç parsel arsanın satışı için ihale gerçekleştirdi.

İnebolu Kaymakamlığı 6 bin 375 metrekare arsa sattı!

İnebolu Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği mülkiyetinde bulunan 6 bin 375 metrekare arsanın ihaleyle satışı gerçekleştirildi. Musa Köyü mevkisinde bulunan 6 bin 375 kare olan arsa, KDV hariç 453 bin lira bedelle İnebolu Belediyesi'ne satıldı.

Katamonu İnebolu ile İstanbul arası vapur seferleri başlıyor!

Kastamonu'nun İnebolu Belediyesi tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesinden satın alınan "Aydın Güler Şehir Hatları Vapuru", İnebolu Limanı'na getirildi. Engin Uzuner tarafından İstanbul'da teslim alman gemi, yaklaşık 24 saatlik yolculuk yaptı.

İnebolu Yukarıhatıpbağı Mahallesi yenileniyor!

Kastamonu İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, Yukarıhatıpbağı Mahallesi' nde İnebolu Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Engin Uzuner, Yukarıhatıpbağı Mahallesi' nin çalışmalar ile yenileneceğini söyledi....

İnebolu Limanı ihaleye çıkacak!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, "Cengiz İnşaat'ın talebi var, ancak ihaleye çıkacak. İhale sonucuna göre kimin alacağı belli olur" dedi. İnebolu Limanı, 1955 yılında Bakanlar Kurulu kararıyla İnebolu Belediyesi'ne tahsis edilmişti...

İnebolu parkının açılışı Çankaya'da yapıldı!

Ankara Çankaya Belediyesi, Kurtuluş Savaşı'nda gösterdiği kahramanlık ve yiğitlikleriyle adeta destan yazarak tarih sayfalarında yerini alan kahramanlara adanan İnebolu Parkı'nın açılışını Dikmen Keklikpınarı Mahallesi'nde yaptı..

Kastamonu İnebolu ilçesi Belediye Ticari Bina inşaatı işi yapılacak!

İnebolu Belediyesi Destek Hizmetleri Birimi, Belediye Ticari Bina inşaatı yapımı işi ihalesi açtı

İnebolu'da belediye arsasının izinsiz kullanıldığı iddiası!

İnebolu belediyesi, İnebolu Tersanecilik AŞ'nin kendisine ait arsayı izinsiz kullandığını iddia etti

Tuzla Belediyesi, kaçak yapıları yıktı!

Tuzla Belediyesi, halkın sahile inmesini engelleyen ve kaçak olarak yapılan özel iskele ve kafeteryaları yıktı

İnebolu Belediyesi inebolu limanı Haberi

İnebolu Belediyesi inebolu limanı

İnebolu Belediyesi Limanının Özelleştirme İdaresi tarafından 09 Ekim 2015 tarihinde yapılacak olan satışının iptalini istiyor.

İnebolu Belediye Meclisinin 01 Nisan 2013 tarihli toplantısında alınan 23 sayılı kararda, İnebolu limanının Özelleştirme İdaresine devri ile ilgili, şartlı devirde ortaya koyduğu ilgili hükümlerin yerine getirilmeden satışa sunulmasına konu olan İmar Planının iptali için Kastamonu İdare Mahkemesine dava açılmış dava halen Danıştay’da devam ediyor.

Konu ile ilgili Belediye Başkanı Engin Uzuner, Ankara Özelleştirme İdaresi Başkanlığına giderek Belediye Meclisinin 01 Nisan 2013 tarih ve 23 sayılı kararındaki İnebolu Limanı’nın şartlı devrindeki şartların uygulanmadan satışın yapılamayacağını belirtti ve İnebolu Belediyesi 02.10.2015 tarihi itibariyle Özelleştirme (Satış Yöntemi ile ihale) işleminin iptali davası açtı.

Belediye Başkanı Engin Uzuner, İnebolu Limanının Özelleştirme (Satış Yöntemi ile ihale) işleminin iptali ile ilgili şu...