20 / 05 / 2024

İnebolu Limanı fiyatı

İnebolu Limanı fiyatı

MİLLİ Mücadele yıllarında silah ve cephanenin Anadolu’ya giriş kapısı İnebolu Limanı’nın özelleştirme ihalesi sürecinde sona yaklaşılıyor. Yapılacak yatırımlar ile limanın mevcut kapasitesi 900 bin tondan 2 milyon 700 bin tona çıkarılabilecek.

Çiftçilere şok! Buğday fiyatları resmen fırladı! Hangi borsada buğday kaç TL? 25 Temmuz 2022 buğday fiyat listesi...

Çiftçiler, borsa borsa güncel buğday fiyatlarını araştırıyor. Odessa limanının saldırıya uğramasıyla beraber buğday fiyatları resmen fırladı. İşte 25 Temmuz 2022 son dakika arpa, buğday ve mısır TMO, Polatlı ve Edirne Ticaret Borsası fiyat listesi...

Rusya'dan ayçicek yağı taşıyan gemi geldi! Marketler fiyatlarda güncellemeye gitti! İşte 2022 fiyat listesi...

Geçtiğimiz günlerde Rusya’nın Yisk limanından hareket eden ayçiçek yağı yüklü gemi Türkiye'ye geldi. Binlerce tonluk yağın Türkiye sınırlarına ulaşmasıyla birlikte ayçiçek yağı fiyatları dip yaptı. İşte indirimli fiyat listesi!

Rusya'dan ayçiçek yağı taşıyan gemiler geldi! Ayçiçek yağının litresi 20 lira 80 kuruşa düştü! İşte fiyat listesi!

Rusya’nın Yisk limanından hareket eden 5 bin 753 ton ayçiçek yağı yüklü gemi Türkiye'ye geldi. Yağların Türkiye sınırlarına ulaşmasıyla birlikte zincir marketler fiyatlarda güncelleme yaptı. İşte zincir marketlerin indirimli fiyat listesi!

Rusya'dan ayçicek yağı taşıyan gemi geldi, üç büyük markette yağ fiyatları dip yaptı! İşte indirimli fiyat listesi!

Rusya’nın Yisk limanından hareket eden 5 bin 753 ton ayçiçek yağı yüklü gemi saat 20.00 sıralarında İstanbul Boğazı’na ulaştı. Yağların Türkiye sınırlarına ulaşmasıyla birlikte üç büyük markette ayçiçek yağı fiyatları dip yaptı. İşte indirimli fiyat listesi!

Folkart Blu Çeşme fiyat listesi 2020!

Folkart Blu Çeşme fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Büyük Liman Koyu’nda denize sıfır şekilde yükseliyor.

Altın güvenli liman olmaktan çıkıyor mu?

Yatırımcılar, altını güvenli liman olarak tercih ederken, altının ons fiyatı ilk çeyrekte koronavirüs salgını sebebiyle sert dalgalandı.

Liv Marmara fiyat listesi 2018!

Liv Marmara fiyat listesi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Beylikdüzü Liman Cad. üzerinde limana en yakın ve tek rezidans projesi olan Liv Marmara'da 495 daire ve ticari alanlar bulunuyor. 

İnebolu Limanı’nı 49 yıllığına Eti Bakır işletecek!

Satış ihalesi Başbakan tarafından onaylanan İnebolu Limanı’nın devriyle ilgili sözleşme, Özelleştirme İdaresi ile ihaleyi kazanan Eti Bakır AŞ arasında imzalandı.

İnebolu Limanı'nın davasında ara karar verildi!

Danıştay, İnebolu Belediyesi'nin, işletme hakkının devri sözleşmesine aykırı hareket edildiği iddiasıyla İnebolu Limanı'nın kapasitesinin artırılması ve imar planının artırılan kapasiteyi kapsayacak şekilde revize edilmesi talebiyle açtığı davada ara kara

Hopa Termik Santrali ve İnebolu Limanı'nda özelleştirme!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Hopa Termik Santrali taşınmazları ve İnebolu Limanı ile Mardin ve İstanbul'daki 3 taşınmazın özelleştirilme ihalesi gerçekleşti. İhaleye en yüksek teklif 76 milyon TL olarak Eti Bakır A.Ş. tarafından verildi.

İnebolu Limanı'na 209 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, İnebolu Limanı'nın özelleştirilmesinin Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından onaylandığını belirterek, ilk etapta İnebolu Limanı'na 209 milyon TL'lik dev yatırımın yapılacağını söyledi.

HKP, İnebolu Limanı'nın satışını Danıştay'a taşıyor!

Halkın Kurtuluş Partisi (HKP), İnebolu Limanı'nı da kapsayan özelleştirme işlemiyle ilgili haklarında suç duyurusunda bulunduğu kişiler için takipsizlik kararı verilmesi üzerine konuyu Danıştay'a taşıyacağını açıkladı.

İnebolu Limanı'na en yüksek teklif Eti Bakır'dan!

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, İnebolu Limanı’na en yüksek teklifi Eti Bakır A.Ş.’nin verdiğini açıkladı.

İnebolu Limanı fiyatı Haberi

İnebolu Limanı fiyatı

Özelleştirme sonrası yapılacak yatırımlarla limanın kapasitesi 3 katına çıkacak. İnebolu Limanı’nın işletme hakkına da sahip Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ’nin (ADÜAŞ) sermayesindeki yüzde 100’lük Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) hissesi blok satış, atıl durumdaki Hopa Termik Santrali’nin de aralarında bulunduğu taşınmazlar ve üzerindekiler ise varlık satış yöntemiyle bütün halinde özelleştirilecek. Özelleştirme süreci 2 yıl önce başlayan ve geçici teminat tutarı 15 milyon lira olarak belirlenen ihalenin, 9 Ekim olarak belirlenen son teklif verme süresi bugün sona eriyor. 

49 yıllık işletme hakkı


Yapılacak yatırımlar ile limanın mevcut kapasitesi 900 bin tondan 2 milyon 700 bin tona çıkarılabilecek. Halihazırda İnebolu Belediyesi tarafından işletilen İnebolu Limanının 49 yıllık işletme hakkının devri de söz konusu ihaleyle alıcıya geçmiş olacak. 

Kurtuluş Savaşı'nın ikmal kapısıydı


İnebolu Limanı, Milli...