26 / 06 / 2024

İnegöl Akhisar Mahallesine yeni meydan mı yapılıyor

İnegöl Akhisar Mahallesine yeni meydan mı yapılıyor

Şehir merkezi, kırsal mahalleler ve eski beldelerde çalışmalarına devam eden İnegöl Belediyesi, bir hizmeti daha vatandaşların hizmetine sundu.

Bursa İnegöl'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! 

Bursa İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa ili, İnegöl ilçesi, Akhisar ve Kurşunlu mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Bursa İnegöl'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

İnegöl Fuar Alanı için ilk adım atıldı!

İnegöl’ün uzun yıllardır konuştuğu yeni fuar alanı ile ilgili bir adım da Belediye Meclisi’nde atıldı. Akhisar’da yapılacak olan fuar alanının ihale edilmesi kararı oybirliği ile alındı. MODEF yönetiminin fuar alanı için 1 yıl içinde ruhsat alması, 2 yıl içinde de inşaata başlaması gerekiyor.

Bursa İnegöl Akhisar TOKİ Evleri fiyatları!

Bursa İnegöl Akhisar TOKİ Evleri fiyatları 72 bin 590 TL'den başlıyor. Proje alt gelir grubuna özel 6 adet konut satışta.

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Konutları başvuruları!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Konutları başvuruları bugün başladı. Projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

İnegöl Akhisar Mahallesi TOKİ başvurusu!

İnegöl Akhisar Mahallesi TOKİ başvurusu 8 Ağustos'ta başlayacak. Projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi fiyat!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi fiyat listesine göre 72 bin 590 TL'den başlıyor. Projede 240 aya kadar vade sağlanıyor.

Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi TOKİ başvuru!

TOKİ Bursa İnegöl Konutları fiyatları 72 bin 590 TL'den başlıyor. Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi TOKİ başvuru işlemleri 8 Ağustos'ta başlıyor.

TOKİ Bursa İnegöl altgelir başvurusu!

Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi TOKİ alt gelir grubuna özel 6 adet konut satışa çıkarılıyor. TOKİ Bursa İnegöl altgelir başvuru işlemleri 8 Ağustos'ta başlayacak.

İnegöl Akhisar'daki Çeşmeli Meydan açıldı!

İnegöl Belediyesi tarafından Akhisar Mahallesi’ne yapılan Çeşmeli meydan törenle açıldı. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Mahallelere nefes aldıracak meydan düzenlemeleriyle sosyal hayata yön veriyoruz." dedi.

Akhisar'daki Çeşmeli Meydan İnegöl'ün çehresini değiştirecek!

İnegöl Belediyesi tarafından Akhisar Mahallesinde yaptırılan Çeşmeli Meydan, önceki gün düzenlenen törenle hizmete açıldı. Çeşmeli Meydan, görselliği ile Akhisar'a farklı bir hava kattı.

İnegöl Akhisar Mahallesi'ne çeşmeli meydan!

Şehir merkezi, kırsal mahalleler ve eski beldelerde çalışmalarına devam eden İnegöl Belediyesi, bir hizmeti daha vatandaşların hizmetine sundu.

Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi TOKİ başvuruları bugün başladı!

Daire fiyatlarının 57 bin 172 TL'den başladığı Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi Evleri'nde toplam 5 konut açık satışa sunuluyor. Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi TOKİ başvuruları bugün başladı.

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi başvuruları!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi Evleri'nde yer alan toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi başvuruları 10 Ağustos 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

İnegöl Akhisar Mahallesine yeni meydan mı yapılıyor Haberi

İnegöl Akhisar Mahallesine yeni meydan mı yapılıyor

Şehir merkezi, kırsal mahalleler ve eski beldelerde çalışmalarına devam eden İnegöl Belediyesi, bir hizmeti daha vatandaşların hizmetine sundu. İnegöl Belediyesi Akhisar Mahallesinde çeşmeli meydan çalışmalarını tamamlayarak açılışını gerçekleştirdi.Açılış törenine İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcısı Adil Kansu ve Eşref Yiğit ile çok sayıda vatandaş katıldı.

BU BÖLGEYE İNEGÖL’E YAKIŞACAK, ŞEHRE NEFES ALDIRACAK

Açılış töreni öncesi açıklamalarda bulunan Aktaş, "İnegöl’ü yaşanabilir modern bir kent olarak geleceğe taşımak için bu zamana kadar birçok projeyi hayata geçirdik. Belediye olarak, halkımızın taleplerini ve ihtiyaçlarını sürekli ön planda tutmaktayız. Bu kapsamda ilçemizin yaşam kalitesini arttırmaya yönelik şehrin farklı noktalarında gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İnegöl Belediyesi olarak mahallelere nefes aldıracak meydan düzenlemeleriyle sosyal yaşama hayat veriyoruz. Birçok mahallede planlanan meydan düzenlemeleri ile hem...