07 / 05 / 2024

İnegöl Ali Nur Aktaş

İnegöl Ali Nur Aktaş

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş geçtiğimiz akşam Müteahhitler Derneği tarafından düzenlenen yemekli toplantıya katıldı. Yapılan toplantıda Almaya Münih 'teki BAU 2015 fuarı müteahhitler tarafından değerlendirildi.

Beyoğlu Kılıçali Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Kılıçali Mahallesi, Kılıçali Paşa Caddesinin bir kısmının Revizyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Kılıç Ali Paşa Hamamı'na restorasyon ödülü!

Mimar Sinan’ın ustalık dönemi eserlerinden biri olan Kılıç Ali Paşa Hamamı, aslına uygun restorasyonuyla ödüle layık görülmeye devam ediyor.

Bursa Ali Bakgör İmam Hatip Ortaokulu’nun temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İnegöl’de eğitime değer katan çalışmaları kapsamında projelendirilen Ali Bakgör İmam Hatip Ortaokulu’nun temeli atıldı...

Bursa İnegöl'e 24 derslikli ortaokul yapılacak!

Vali İzzettin Küçük, hayırsever işadamı Veysel Bakgör'ün İnegöl'de yapımı planlanan 'Bakyapı Hacı Ali Bakgör İmam-Hatip Ortaokul' inşası ile ilgili protokole imza attı.

İnegöl'de 1999'dan sonraki binalarda sorun yok!

Kaymakam Ali Akça ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl'ün depreme hazır olup olmadığı ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu. Aktaş: "Büyük depremden sonra yapılan yapıların büyük çoğunluğu sağlam yapılar."dedi.

Kılıç Ali Paşa Camii için belgesel yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş., büyük Türk denizcisi Kılıç Ali Paşa tarafından İstanbul Tophane’de yaptırılan ve inşasında Don Kişot’un yazarı Cervantes’in amelelik yaptığı 435 yıllık Kılıç Ali Paşa Camii’nin belgeselini yayınlandı.

1983 yılında tarihi Kılıç Ali Paşa Köşkü tamamen yanmış!

1983 yılında Erenköy'deki tarihi Kılıç Ali Paşa Köşkü tamamen yanmış. Rüzgarın tesiriyle yangın kısa sürede büyüyünce çevre ilçelerdeki itfaiye grupları da olay yerine gelerek söndürme çalışmalarına katılmışlar.

Bimeks 4. mağazasını İnegöl AVM'de açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, Bursa’daki 4. mağazasını İnegöl AVM’de açtı. İnegöllüler ilk gün açılışa özel indirimlerden faydalanmak için Bimeks mağazasına akın etti. Mağaza toplam 450 metrekare satış alanına sahip.

İnegöl'e yeni Katı Atık Transfer Merkezi yapıldı!

Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş: "Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Yeniyörük Mahallesi’nde faaliyet gösteren katı atık depolama tesisine gidecek çöpler, artık yeni yapılmakta olan Katı Atık Transfer Merkezi’nde toplanacak."

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar'da 33 konut satıyor! 99 bin 469 TL'ye!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar'da 33 konut satıyor. Fiyatların 99 bin 469 TL' den başladığı projede başvurular 4 Aralık tarihinde başlayacak. Satışları başvuru önceliğine göre yapılacak.

YHT İnegöl ihalesi 11 Aralık'ta yapılacak!

İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) arkasından geçeceği tahmin edilen yüksek hızlı tren hattının Mezitler’den geçirilip İnegöl’den Bursa’ya bağlanacağı belirtiliyor. Yeni projeyle ilgili ihalenin 11 Aralık 2014 tarihinde yapılacağı öğrenildi.

İnegöl'e hızlı tren müjdesi!

Bursa ile Ankara’yı birbirine bağlayacak olan yüksek hızlı tren hattı heyelana takıldı. Yenişehir içinde yüksek hızlı tren hattının geçeceği bölgelerdeki heyelanlar sebebiyle güzergah İnegöl’e kaydırıldı.

Modex Expo 2014 Fuarı yarın kapılarını açılıyor!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bu yıl 32'incisi düzenlenen MODEF EXPO Fuarı 4 Kasım'da kapılarını açıyor. İnegöl Fuar Merkezi'nde toplam 160 sektör temsilcisinin stant açacağı EXPO Fuarı'na yurtdışından yaklaşık 3 bin 500 ziyaretçi bekleniyor...

İnegöl Ali Nur Aktaş Haberi

İnegöl Ali Nur Aktaş

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah ve Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan ile BAU 2015 İnşaat Fuarı inceleme gezisine katılan sektör temsilcileri ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı yemekte geçtiğimiz günlerde gidilen Almaya Münih'teki BAU 2015 fuarı değerlendirildi. 



VERİMLİ GEZİ OLDU 


Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Aktaş; "geçtiğimiz hafta içerisinde müteahhitler demeğimizin MÜSİAD öncülüğünde ve Merkür turizm aracılığıyla gerçekleştirdiği organizasyonla BAU 2015 Münih İnşaat fuarını yaklaşık 17 kişilik bir heyetle ziyaret ettik. 5 günlük gezinin 2 gününe, Münih ayağına katılabildim. Müteahhitlerimiz Kent Konseyi başkanımızla birlikte Berlin'e geçerek orada da bazı incelemeler ve görüşmeler yaptılar. Bu akşamda arkadaşlarımız hem teşekkür kabilinden, hem de fuann genel bir değerlendirmesini yapmak üzere bir yemek düzenlediler. Biz de bu sebeple buradayız. Kendilerine çok teşekkür ediyorum,...