25 / 07 / 2024

İnegöl altyapı çalışmaları

İnegöl altyapı çalışmaları

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte İnegöl’de yol kenarlarında devam eden rekreasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Ankara-Sivas YHT Hattı'nda altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Yapımı devam eden  Ankara-Sivas YHT Hattı'nın altyapı çalışmalarında yüzde 95 ilerleme kaydedildi. 

Çevre derneklerinden Salda Gölü'ndeki inşaat çalışmaları açıklaması!

Birinci derece doğal sit alanı olan Salda Gölü’ndeki çalışmalar gündemden düşmüyor. Gölün kıyısında hayata geçirilen millet bahçesinin korumak yerine yoğunluğu yükselteceği ifade ediliyor. 

Bursa Kanal İnegöl'de istinat duvarı çalışmaları tamamlandı!

İnegöl Belediyesi tarafından yapılan Kanal İnegöl projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde istinat duvarının inşaatı tamamlandı. 

Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmı tamamlandı!

Rize Valisi Kemal Çeber yaptığı açıklamada Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmının tamamlandığını söyledi.

Eyüpsultan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında ölçümler başladı!

Eyüpsultan Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından, Başkan Deniz Köken’in de katıldığı 20 Şubat 2020 tarihinde yapılan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantısına istinaden tespit ve ölçüm çalışmaları yapılıyor. 

Ayder Yaylası otopark ve altyapı çalışmaları nedeniyle araç trafiğine kapatıldı!

Rize'deki Ayder Yaylası, otopark ve altyapı çalışmaları sebebiyle belirli sürelerle araçların giriş çıkışına kapatıldı.

Manisa Örnekköy'de altyapı çalışmaları sürüyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında içme suyu şebekesini tamamen yenilediği Alaşehir Örnekköy Mahallesine sağlıklı bir kanalizasyon hattı kazandırmak için çalışmalarına başladı.

Konya Selçuklu'da altyapı çalışmaları sürüyor!

Konya’nın Merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, sürdürdüğü fiziki belediyecilik çalışmaları ile ilçeye değer katmaya devam ediyor.

Marmaray'ın altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı açıklamada, Marmaray’da 17 aydır devam eden altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla virlikte sefer sayısının hafta i̇çi̇ 219’dan 333’e çıkarılacağını dile getirdi.

Başiskele'de altyapı çalışmaları sürüyor!

Başiskele Belediyesi, kentin gelişmesi ve yenilenmesi için projeler geliştiriyor. Başiskele'de altyapı çalışmaları sürüyor.

Malatya Yeşilyurt'ta altyapı çalışmaları yapılıyor!

Malatya Yeşilyurt'taki Çarmuzu Mahallesi'nde yol açma, genişletme, alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat bölgede incelemelerde bulundu.

Manisa Gördes'te altyapı yenileme çalışmaları yapılıyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Gördes'te altyapı çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, çalışmaların devam ettiği Deliçoban Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Manisa'daki altyapı çalışmaları masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Salihli’de altyapı çalışmaları devam eden mahalleleri ziyaret etti.

İnegöl altyapı çalışmaları Haberi

İnegöl altyapı çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında, İnegöl İlçesi’ni daha yeşil bir görünüme kavuşturacak olan rekreasyon çalışmaları hızla devam ediyor.


Bursa’nın her köşesine hizmetlerini ulaştıran Büyükşehir Belediyesi, İnegöl’ün de çehresini değiştiriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte İnegöl’de yol kenarlarında devam eden rekreasyon çalışmalarını yerinde inceledi.


Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerdeki çalışmaları hızla sürdürdüklerini anlatan Başkan Altepe, “Bir yandan altyapı, üstyapı ve tesislerle ilgilenirken diğer taraftan da yeşil alanlarımız ve parklarımızda da gerekli düzenlemeleri ve bakımı yapıyoruz” dedi.


Başkan Altepe, İnegöl’ün her köşesinde çalışmalarının olduğunu belirterek, “Özellikle büyük parklar, başta Hikmet Şahin Parkı olmak üzere, tüm parkların bakımı, onarımı ve düzenlemesi de Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılıyor. Yeşil alan ve peyzaj düzenlemeleri çok önemli. İnegöl’de...