04 / 05 / 2024

inegöl cumartesi pazarı

inegöl cumartesi pazarı

İnegöl Belediye Encümen Toplantısında İnegöl için önemli olan Cumartesi Pazarı - İnegölspor Tesisleri Çevresi Kentsel Tasarım Projesi, Huzurevi, Kültür Sanat ve Kongre Merkezi ile Belediye Önü Kavşak Düzenlemesi hakkında yapılan taslak projeler masaya yat

1 euro ne kadar? 16 Eylül Cumartesi euro/TL alış satış fiyatı kaç lira? 

Dün 28,68 liradan kapanış yapan euro/TL kuru bugün de döviz almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Peki 1 euro ne kadar? 16 Eylül Cumartesi euro/TL alış satış fiyatı kaç lira? 

Altın fiyatlarında son durum! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Eylül Cumartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında son durum merak ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatlarını araştırıyor. Ons altın 1920 dolardan işlem görürken altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 16 Eylül Cumartesi altın fiyatları.

İstanbul'da cumartesi pazar hava durumu! Hafta sonu hava nasıl olacak? Yarın hava güzel olacak mı?

Hafta sonu hava nasıl olacak, yağmur yağacak mı? Hafta sonu dışarda planı olan vatandaşlar, bu soruların yanıtını arıyor. İşte detaylar!

17 Eylül 2022 A101 kataloğu! 17 Eylül Cumartesi A101 kataloğu yayınlandı mı?

A101 yeni aktüel ürün kataloğu araştırılıyor. İşte 17 Eylül Cumartesi A101 ürün kataloğu!

Akaryakıt fiyatlarındaki son durum! İşte 10 Eylül Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarındaki son durumun ne olduğu merak ediliyor. İşte 10 Eylül Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Gram altın bugün ne kadar ? Çeyrek altın ne kadar oldu? Altın fiyatları 3 Eylül Cumartesi Altın fiyatlarında son durum…

Altın fiyatlarının ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından günbegün merak ediliyor. Bizde sizin için emlakkulisi.com olarak 3 Eylül Cumartesi altın fiyatlarını derledik. Peki Altın yükseldi mi? Gram altın ne olur?

Bugün çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 22 ayar bilezik fiyatları düştü mü? 3 Eylül Cumartesi altın fiyatları…

Altın fiyatları 3 Eylül Cumartesi günü ne kadar oldu? Çeyrek altın ne kadar? Gram altın düştü mü?

Euro, dolar bugün ne kadar oldu? Dolar fiyatı ne kadar? 3 Eylül Cumartesi dolar, euro kaç TL?

Dolar bugün kaç TL? Euro ne kadar oldu? 3 Eylül Cumartesi dolar fiyatları yükseldi mi? Döviz kurları nasıl seyrediyor hepsi bu haberde.

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 2 Aralık'ta başlıyor!

“Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı” 2 Aralık 2017 den itibaren İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsünde Cumartesi-Pazar günleri dersler olacak şekilde başlıyor.

İskenderun Sakarya'ya çok amaçlı semt pazarı yapılıyor!

İskenderun’a bağlı Sakarya mahallesinde çok amaçlı semt pazarı inşa ediliyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek 4 farklı noktaya semt pazarı inşa edeceklerini söyledi.

İskenderun Orhan Tepe'ye çok amaçlı pazar geliyor!

İskenderun Belediyesi tarafından Orhan Tepe Mahallesinde yapımına başlanan çok amaçlı semt pazarı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İskenderun Belediye Başkan Vekili Halit Akıncı ve Belediye Meclis üyesi Mehmet Başlak yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldılar.

İskenderun Orhantepe'ye çok amaçlı pazar yapılıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Orhantepeye çok amaçlı semt pazarının yapılmakta olduğunu belirtti.

İnegöl Merkez Pazar Yeri’nde sona gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, İnegöl’de yoğun kar yağışı nedeniyle çatısı çöken Merkez Pazar Yeri’nde devam eden çalışmaların sona geldiğini ve pazarın ağustos ayı sonunda faaliyete başlayabileceğini söyledi.

inegöl cumartesi pazarı Haberi

inegöl cumartesi pazarı

Belediye Başkanı Alinur Aktaş başkanlığında toplanan Belediye Encümen toplantısında üyelere yapılan projeler hakkında bilgi veren Başkan Aktaş; "Bugün özellikle İnegöl Belediyemizin bu yıl hayata geçireceği dört önemli projeyle ilgili gelinen son durum hakkında bilgi alıp bizlerde eksik veya üzerinde biraz daha çalışılması gereken bölümlerle ilgili fikirlerimizi belirtiyoruz. En kısa zamanda projeler hakkında son durumu gelip hem kamuoyu ile paylaşacağız hem de inşallah birer birer temel atma programlarını da gerçekleştireceğiz" dedi. 


Hastanenin yeni yerinde hizmet vermeye başlamasıyla özellikle cumartesi pazarı ve çevresi ile İnegölspor Tesislerinin olduğu alanda çok özel ve heyecan uyandıran bir proje hazırladıklarını belirten Başkan Aktaş; "Bunlardan birincisi İnegöl Spor Tesislerinin kurulduğu alan. Burada hem yeni bir meydan oluşturmak, hem semt pazarı ihtiyacını karşılamak hem de beraberinde hastaneden ve...