30 / 07 / 2024

inegöl daire satışları

inegöl daire satışları

İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Sezayı Akyürek, yaz aylarının gelmesiyle birlikte gayrimenkul satışlarının arttığını söyledi. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte emlak satışlarında hareketlilik başladı.

Milli Emlak'tan 8 adet dev arazi ve 20 adet lüks daire satışı...

Milli Emlak, uygun fiyatlı arsa ve konut satışları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Milli Emlak tarafından belirtilen illerde yaşayan vatandaşlara güzel haber. 8 adet dev arazi ve 20 adet lüks daire satışa çıkarıldığı kaydedildi. 

Sosyal medya bu soruyu tartışıyor! Boş bir daire ile kiracılı daire satış fiyatı arasında yüzde kaç fark olur? 

Konut kredisi faiz oranlarının yükselmesi ile de vatandaşlar konuta erişmekte zorluk çekerken, binlerce konut aylarca ilan sitelerinde satılmayı bekliyor. Peki Boş bir daire ile kiracılı daire satış fiyatı arasında yüzde kaç fark var? Sosyal medya bu konuyu tartışıyor. İşte gelen yanıtlar...

Kredi faizleri ve satılık ev fiyatlarının pahalılığı konut satışlarını düşürdü!

TÜİK verilerine göre, konut satışları 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 17,5 azalarak 1 milyon 225 bin 926 olarak gerçekleşti. konut satışlarındaki düşüşün nedeni kredi faizlerinin yüksek olması ve ev fiyatlarının pahalıya satılması gösterildi. 

Premium Garden'da 1 milyon 600 bin TL'ye 2+1 sıfır daire satılıyor!

Ergünkent İnşaat tarafından Bursa'da inşa edilen Premium Garden'da satışlar devam ediyor. Satışa çıkarılan Premium Garden'da 2+1 10 adet daire 1 milyon 600 bin TL'ye satılıyor. İşte detaylar...

Konutta yüksek fiyat balonu patlıyor mu? Daire satışları mart ayında yüzde 23 oranında geriledi!

TÜİK verilerine göre konut satışları mart ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 22.8 oranında düşerek 80 bin 214 adet olarak gerçekleşti. 3 aylık dönemde ise sadece 225 bin konut satılabildi.

Türkiye’de araba satışları patladı! En fazla hangi tip araç satıldı?

Fiyatların alabildiğine artmasına rağmen, Türkiye’de geçtiğimiz yıl otomobil satışlarında patlama yaşandı. Peki bunun nedeni ne ve 2022’de en fazla hangi araç satıldı?

Bu fiyata kim alır diyorsanız sıkı durun! Ekim ayında satışları patladı!

İkinci el mi sıfır araç mı diye araştırıp fiyatları görünce de ikisinden vazgeçip bu fiyata kim alır ki diye düşünüyorsanız sizi şoke edecek bir bilgi için hazır olun. Bütün yıl boyunca satışları düşen otomobil sektöründe flaş bir gelişme yaşandı. Ekim ayında otomobil satışları arttı.

O ilde 20 adet daire satılıyor! Ev almak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın!

Mülkiyeti Filyos Belediyesi'ne ait, Zonguldak ili, Çaycuma ilçesi, Filyos Beldesi'nde yer alan 20 adet daire satılıyor. İşte fiyatlar ve merak edilen tüm ayrıntılar...

İnegöl kura sonuçları 26 Nisan 2022 isim isim tam liste!

İnegöl kura sonuçları 26 Nisan 2022 isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

Gayrimenkul satışları noterlerde gerçekleşecek!

Noterliklerle ilgili işlemleri artırıcı kalemler üzerinde çalıştıklarını söyleyen  Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, gayrimenkul satışlarının gündemde olan konular arasında bulunduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2020 yılı konut satışları açıklaması!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, sermaye piyasalarından otomobil ve konut satışlarına kadar her alanda umut verici yükselişlerin yaşandığı bir yılı geride bıraktıklarını söyledi.

Steven Mnuchin: Konut satışlarıyla desteklenen bir büyüme göreceğimize inanıyorum!

ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, ülke ekonomisinin tarihinin en hızlı toparlanmasını kaydettiğine değinerek, "Üçüncü çeyrekte, güçlü perakende satışları, konut satışları, imalat sanayi büyümesi ve artan ticari faaliyetle desteklenen muazzam bir büyüme göreceğimize inanıyorum." diye konuştu.

TOKİ Bursa İnegöl kura sonuçları 22 Temmuz 2020!

TOKİ Bursa İnegöl kura sonuçları 22 Temmuz 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa İnegöl kura sonuçları 22 Temmuz 2020 ve TOKİ İnegöl kura sonucu isim listesi...

inegöl daire satışları Haberi

inegöl daire satışları

İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Sezayı Akyürek, yaz aylarının gelmesiyle birlikte gayrimenkul satışlarının arttığını söyledi. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte emlak satışlarında hareketlilik başladı. Faiz oranlarının yüksek olması ve seçim ariiesinde olunmasına rağmen vatandaşlar taşınmaza yönelmeye devam ediyor. 


Emlak sektörünü değerlendiren İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Sezayi Akyürek, sektörde hareketli günler yaşadıklarını belirterek, "Emlak sektörümüz geçmiş günlere nazaran yazın gelmesiyle hareketlendi. 


İnegöl merkezde, Alanyurt bölgelerinde satışlar hareketlendi. 

Beklentimiz yazla birlikte satışların artacağı. Seçim arifesine girmemiz sebebiyle işlerin durgun olması bekleniyordu. Bu ters durum oldu. Seçimi vatandaş pek önemsemedi. İhtiyacı olan li alıyor. Faizlerin yüksek gitmesi bizi korkutuyordu"...