17 / 07 / 2024

inegöl imar toplantısı

inegöl imar toplantısı

Mimarlara ve İnşaat Mühendislerine yeni dönem faaliyet ve çalışmaları hakkında Belediye Meclis salonunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kat malikleri toplantısı mahkemede iptal edilebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Maliklerden biri, 2018 kat malikleri toplantısının iptali için dava açmıştı. Toplantının iptalini gerektirecek hususları açıklamıştı. 2019 kat malikleri kurulunu da delil sundu. Davada her yılın toplantısı incelenir ve karara bağlanır mı?' sorusunu yanıtladı.

Çatalca Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2020 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 2. Birleşimi Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Başkanlığında gerçekleştirildi. Dün saat 10:30'da Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda yapılan toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Çatalca Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2020 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 1. Birleşiminde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Çatalca Belediyesi'nden imar planı toplantısı!

Çatalca Belediyesi, 1/1000 ölçekli İmar Planı onaylanan Kestanelik Mahallesi'nde imar planı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Eskişehir Büyükşehir'den imar toplantısı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 5 Şubat Salı saat 14.00 ve 6 Şubat Çarşamba günü saat 18.00'de imar toplantısı gerçekleştirecek.

OSBÜK Ankara'da imar toplantısı gerçekleştirildi!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK), Organize Sanayi Bölgelerine (OSB) yönelik imar barışı ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Avcılar'da imar toplantısı gerçekleştirildi!

Avcılar Belediyesi tarafından Yeşikent’te gerçekleştirilen imar toplantısına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Çatalca Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı yapıldı!

Çatalca Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısının 1.oturumu bugün gerçekleştirildi.

Lüleburgaz’da imar barışı toplantısı gerçekleştirildi!

Kırklareli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Lüleburgaz'da 'İmar Barışı' konulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

MÜSİAD İzmir'den imar barışı toplantısı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, “imar barışı” toplantısı düzenledi. İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, sektör temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

İstanbul'da imar barışı toplantısı!

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü İstanbul’da “İmar Barışı Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirdi. Toplatıda imar barışı ile ilgili merak edilen her şey konuşuldu.

Iğdır'da imar barışı bilgilendirme toplantısı düzenlendi!

Iğdır Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü konferans salonunda imar barışı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

inegöl imar toplantısı Haberi

inegöl imar toplantısı

Mimarlara ve İnşaat Mühendislerine yeni dönem faaliyet ve çalışmaları hakkında Belediye Meclis salonunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.


Düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, İmar ve Şehircilik Müdürü Sedat Koca ve Müdürlük çalışanları ile Yapı Denetim firma temsilcileri, Mimarlar ve İnşaat Mühendisleri katıldı.


Bilgilendirme toplantısında konuşan Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, “Bizler işlerin daha sağlıklı bir şekilde yürütülmesi ile alakalı yeni bir sistem kurmaya çalışıyoruz. Bu yeni oluşumu da konunun taraflarıyla paylaşalım istedik. Biz sizlerle artık et ile tırnak gibiyiz. İşlerin yürütülmesi sırasında aksayan yönler tabi ki oluyor. Konunun muhatapları tarafından oluşan bu sıkıntılar bizlere iletiliyor. Bazen de bizler ilgili kişilere gerekli konularda isteklerimizi iletiyoruz. Bugün de karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak işlerimizi daha iyi bir şekilde yapmak için böyle bir toplantıyı düzenlemek...