19 / 05 / 2024

İnegöl Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi

İnegöl Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi

Bursa'da 4'ncüsünün İnegöl'e yapılması hedeflenen İnegöl Yaşam Merkezinin içinde faaliyet gösterecek Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM), Yaşam Merkezinden önce hizmete alınacak.

SSK, Bağ-Kur prim eşitlemesi nasıl olacak? Erken emekli olmak isteyenler şimdi kontrol edin! Tek tek açıklandı! 

SSK ve Bağ-Kur'da prim eşitlemesi gündeme geldi. Peki SSK, Bağ-Kur prim eşitlemesi nasıl olacak? Erken emekli olmak isteyenler ne yapmalı?

Erken emeklilik şartları nelerdir? Erken emekli nasıl olunur? Erken emeklilik formülleri nelerdir?

Erken emeklilik, Türkiye’de çalışan büyük bir kesimin hayal kurduğu bir konudur. Erken emeklilik gerçekten bir hayal mi? Erken emekli nasıl olunur? İşte detaylar!

Emlak Konut yıl bitmeden erken ödeme indirimi yapacak mı?

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO'nun her yıl düzenlediği erken ödeme indirimi kampanyası yıl bitmeden yeniden yapılacak mı? İşte detaylar...

Konya Karatay KETEM açılıyor!

Halk Sağlığı İl Müdürlüğüne tahsis edilen bina, yapılan yeni tadilatın ardından, 74 Nolu Aile Sağlığı Merkezi ve Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) olarak Karataylı’ya hizmet verecek.

Bursa İnegöl'e KETEM yapılıyor!

Bursa'da 4'ncüsünün İnegöl'e yapılması hedeflenen İnegöl Yaşam Merkezinin içinde faaliyet gösterecek Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM), Yaşam Merkezinden önce hizmete alınacak.

Kütahya Tavşanlı'ya sağlık kompleksi yapılacak!

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, içerisinde aile sağlığı, ağız ve diş sağlığı ve kanser erken teşhis merkezleri ile 112 acil istasyonu bulunacak olan Tavşanlı Sağlık Kompleksi’nin yatırım programına alındığını bildirdi.

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar 33 konut başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar 33 konut başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor. Satışların kurasız ve başvuru önceliğine göre yapılacağı projede fiyatlar 99 bin 469 TL'den başlıyor.

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar alt gelir başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar alt gelir başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor. Fiyatların 60 bin 73 TL'den başladığı projede satışlar kurasız, başvuru önceliğine göre yapılacak.

Bimeks 4. mağazasını İnegöl AVM'de açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, Bursa’daki 4. mağazasını İnegöl AVM’de açtı. İnegöllüler ilk gün açılışa özel indirimlerden faydalanmak için Bimeks mağazasına akın etti. Mağaza toplam 450 metrekare satış alanına sahip.

İnegöl'e yeni Katı Atık Transfer Merkezi yapıldı!

Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş: "Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Yeniyörük Mahallesi’nde faaliyet gösteren katı atık depolama tesisine gidecek çöpler, artık yeni yapılmakta olan Katı Atık Transfer Merkezi’nde toplanacak."

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar'da 33 konut satıyor! 99 bin 469 TL'ye!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar'da 33 konut satıyor. Fiyatların 99 bin 469 TL' den başladığı projede başvurular 4 Aralık tarihinde başlayacak. Satışları başvuru önceliğine göre yapılacak.

Davraz Kayak Merkezi'nde 15 yıl sonra erken sezon açılışı yapıldı!

22 kilometrelik pist uzunluğu ile Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Davraz'da 15 yıl sonra sezon, kar kalınlığının 1 metreye kadar ulaşması sonucu önceki yıllara göre erken açıldı.

YHT İnegöl ihalesi 11 Aralık'ta yapılacak!

İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) arkasından geçeceği tahmin edilen yüksek hızlı tren hattının Mezitler’den geçirilip İnegöl’den Bursa’ya bağlanacağı belirtiliyor. Yeni projeyle ilgili ihalenin 11 Aralık 2014 tarihinde yapılacağı öğrenildi.

İnegöl Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi Haberi

İnegöl Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi

İnegöl'e modern Hastane binası yapılıp, hizmete açılmasının ardından Koruma Sağlık birimlerinin de açılması için İl Sağlık Müdürlüğü kolları sıvadı. Bursa'da 4'ncüsünün İnegöl'e yapılması hedeflenen İnegöl Yaşam Merkezinin içinde faaliyet gösterecek Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM), Yaşam Merkezinden önce hizmete alınacak. Eski hastane alanında yapılması hedeflenen Yaşam Merkezinde KETEM, Obezite Birimi, Sigarayı Bıraktırma Polikliniği, Anne ve Çocuk Sağlığı Hizmet Birimi, Verem-Savaş Birimi, Aile Sağlığı Merkezleri yer alacak. Ayrıca, İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Toplum Sağlığı Merkezi de bu merkeze taşınacak. 


Bursa İl Sağlık Müdürlüğü, İnegöl'de Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM] yeri konusunda İnegöl Belediyesinden destek istedi. Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, dün İnegöl'e gelerek, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Gülhaıı Şahin, İnegöl...