04 / 05 / 2024

inegöl Kültür Sanat ve Kongre Merkezi

inegöl Kültür Sanat ve Kongre Merkezi

İnegöl Belediye Encümen Toplantısında İnegöl için önemli olan Cumartesi Pazarı - İnegölspor Tesisleri Çevresi Kentsel Tasarım Projesi, Huzurevi, Kültür Sanat ve Kongre Merkezi ile Belediye Önü Kavşak Düzenlemesi hakkında yapılan taslak projeler masaya yat

Tarihi Göztepe İstasyon Binası TCDD Kültür Sanat Merkezi oldu

Tarihi Göztepe İstasyon Binası biten restorasyonu sonrası "TCDD Kültür Sanat Merkezi" olarak hizmet verecek. Tarihi bina, açılış töreninin ardından kültür-sanat merkezine dönüşecek.

Bingöl Kültür Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanını inceledi.

Bingöl Kültür Mahellesi'nde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Bingöl Merkez’de yer alan Kültür Mahallesi’nde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tamamlanmaması ile ilgili Bingöl CHP İl Başkanı Ahmet Bazencir, “Kentsel dönüşüm projesinin akıbetinin biran önce sonuçlandırılması ve hak sahiplerinin mağduriyetlerinin giderilmesi gerekmektedir.” dedi…

Kayseri Kalesi Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Restorasyon çalışmaları tarihi Kayseri Kalesi, 6 sene aranın ardından kültür ve sanat merkezi olarak kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Hatay Meclis binası kültür-sanat merkezi oluyor!

Hatay Devleti döneminde meclis binası olarak kullanılan ve geçtiğimiz günlerde kamulaştırılan tarihi bina, yanında bulunan konakla beraber kültür-sanat merkezi olacak.

İstanbul dünyanın kültür ve sanat merkezi olacak!

Contemporary İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli, 2.5 yıllık dönemde gerçekleşen ve yürüyen projelerle İstanbul’un dünyada iddialı bir kültür-sanat merkezine dönüşeceğini anlattı.

İstanbul 5 milyar dolara kültür-sanat merkezi oluyor!

İstanbul’da 2.5 yıllık dönemde 5 milyar dolarlık yatırım gerçekleşmiş olacak. Bu yatırımlar kentin kültür-sanat çıtasını yükseltecek.

Bingöl Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi meclis gündeminde!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde 2012 yılında başlayan kentsel dönüşüm projesinin bitiş zamanı ve vatandaşların mağduriyeti meclis gündemine taşındı. MHP'li Erdem konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Meram Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

Restorasyon çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlanan Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi hizmete açılıyor.

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüm gerginliği!

Bingöl'de Kültür Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşüm projesinin devam etmemesi, hak sahiplerine isyan ettirdi.

Bingöl Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları meclis gündemine taşındı. MHP'li Kara, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Çankaya'nın en yeni kültür ve sanat merkezi Nazım Hikmet açıldı. Yeni açılan merkezde 7 ayrı dalda eğitim verilecek. Dersler 24 Haziran'da başlıyor.

Bingöl Kültür Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi 15 Ekim 2018 tarihinde başlatılmıştı. Ancak belediyenin mali yapılanmaya gitmesiyle projeye ara verildi. Belediye projenin yeniden başlatılması için çalışmalara başladı. 

inegöl Kültür Sanat ve Kongre Merkezi Haberi

inegöl Kültür Sanat ve Kongre Merkezi

Belediye Başkanı Alinur Aktaş başkanlığında toplanan Belediye Encümen toplantısında üyelere yapılan projeler hakkında bilgi veren Başkan Aktaş; "Bugün özellikle İnegöl Belediyemizin bu yıl hayata geçireceği dört önemli projeyle ilgili gelinen son durum hakkında bilgi alıp bizlerde eksik veya üzerinde biraz daha çalışılması gereken bölümlerle ilgili fikirlerimizi belirtiyoruz. En kısa zamanda projeler hakkında son durumu gelip hem kamuoyu ile paylaşacağız hem de inşallah birer birer temel atma programlarını da gerçekleştireceğiz" dedi. 


Hastanenin yeni yerinde hizmet vermeye başlamasıyla özellikle cumartesi pazarı ve çevresi ile İnegölspor Tesislerinin olduğu alanda çok özel ve heyecan uyandıran bir proje hazırladıklarını belirten Başkan Aktaş; "Bunlardan birincisi İnegöl Spor Tesislerinin kurulduğu alan. Burada hem yeni bir meydan oluşturmak, hem semt pazarı ihtiyacını karşılamak hem de beraberinde hastaneden ve...