19 / 05 / 2024

inegöl mahalle konakları

inegöl mahalle konakları

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından kamulaştırılarak restore edilen Burhaniye Mahalle Konağı Ve İlim Yayma Cemiyeti Buhara Okuma Evi törenle hizmete açıldı.

Mamak'ta mahalle konaklarının inşaatı tamamlandı!

Ankara Mamak'ta inşa edilen mahalle konaklarının inşaatı tamamlandı. Konakların yakın zamanda ilçe halkının hizmetine sunulması bekleniyor. 

Bursa İnegöl'e otopark inşa ediliyor!

Bursa İnegöl Belediyesi, Yeni Mahalle'de inşa edilecek 27 araçlık otopark için çalışmalara başladı.

Aksaray'da her mahalleye mahalle konakları inşa ediliyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediyenin yaptığı projeleri yerinde inceledi. Dinçer, ''Seçimden önce vatandaşlarımıza Mahalle Konaklarının yapımı için söz vermiştik. Şimdi Yeni Mahallemiz ve Hamide-Alaca Mahallemize Mahalle Konağı ve Sosyal Tesis inşa ediyoruz'' dedi.

Bozüyük 4 Eylül Mahalle Konağı'nın inşaatı başladı!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, proje tadilatı nedeniyle inşaatına ara verilen ve yapılan revizyon ile daha kullanışlı hale getirilen 4 Eylül Mahalle Konağı’nın inşaatına yeniden başlandı.

Bursa Selçukbey ve Eğitim mahalle konakları açıldı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Selçukbey ve Eğitim mahalle konaklarını hizmete açtı.

Yıldırım Belediyesi yeni mahalle konakları inşa ediyor!

İlçede yeni yatırımlar hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, mahalle konakları inşa etmeye devam ediyor.

Bursa Selçukbey yeni mahalle konağına kavuştu!

İlçeye yeni mahalle konakları kazandırmaya devam eden Bursa Yıldırım Belediyesi, Selçukbey Mahallesi Mahalle Konağı'nın inşaatını tamamladı.

Manisa Yunusemre'de 75. Yıl Mahalle Muhtarlığı açıldı!

Manisa Yunusemre Belediyesi, 75. Yıl Mahalle Muhtarlığı’nın açılışını gerçekleştirdi. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi açılışa katılarak, çözüm odaklı bir belediye olarak hizmet ettiklerini belirtti.

Yıldırım Davutkadı Mahalle Konağı tamamlandı!

İlçedeki her mahalleye işlevsel ve modern mahalle konakları kazandıran Yıldırım Belediyesi, Davutkadı Mahallesi’ndeki yeni mahalle konağının yapımını tamamladı.

Bursa İnegöl'de yenilenen konaklar hizmete açıldı!

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından kamulaştırılarak restore edilen Burhaniye Mahalle Konağı Ve İlim Yayma Cemiyeti Buhara Okuma Evi törenle hizmete açıldı.

İzmit Topçular Mahalle Konağı hizmete açılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit’in en büyük mahalle konaklarından olan ve önümüzdeki günlerde hizmete açılacak olan Topçular Mahalle Konağı’nda incelemelerde bulundu.

Bursa İnegöl'de imece usulüyle cami yapıldı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde çiftçilikle geçinen mahalle sakinleri, hayvanını, ürününü satıp katkı sağlayarak ve imece usulüyle çalışarak cami inşa etti.

Kocaeli Hasanpaşa Mahalle Konağı açıldı!

Kocaeli Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in seçim taahhütleri arasında yer alan mahalle konaklarının açılışlarına Uzunçiftlik Mahallesi’nde bulunan Hasanpaşa Mahalle Konağı ile başlandı.

inegöl mahalle konakları Haberi

inegöl mahalle konakları

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından her mahalleye bir hizmet noktası kazandırma hedefiyle hayata geçirilen Mahalle Konaklarına bir yenisi daha eklendi. İnegöl Belediyesi tarafından kamulaştırılarak restore edilen Burhaniye Mahalle Konağı Ve İlim Yayma Cemiyeti Buhara Okuma Evi törenle hizmete açıldı. Törene Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve belediye meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, AK Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri ile davetliler katıldı. Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; "Mahalle konaklarımız, yeni bir yönetim anlayışına mimarlık yapıyor, geleceğin hizmet standardım belirliyor. Konaklarımız nezih, niyetlerimiz temiz, gayemiz asil, hedefimiz layıkıyla hizmet" dedi. 


"64 YILDIR İNEGÖL'E HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYORUZ" 


Törenin açılış konuşmasını yapan inegöl İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Mustafa Özrazgat; "1951 yılında İstanbul'da kurulan ilim Yayma...