02 / 05 / 2024

İnegöl MOBİLİMO AVM projesi nerede

İnegöl MOBİLİMO AVM projesi nerede

İnegöl'de MOBİLİMO AVM'yi hayata geçiren Çelebiler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, 12. CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İMOB) gazetecilerin sorularını yanıtladı.

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2023!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? İşte AVM çalışma saatleri 2023...

AVM'ler Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2022!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2022'de hizmete açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki alışverişi merkezleri Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? İşte AVM çalışma saatleri 2022...

İnegöl AVM yenilendi!

Her zevke ve ihtiyaca yönelik alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, Kasım ayında ziyaretçilerini, yeni markaları ve yenilenen mağazalarıyla karşılıyor.

Starbucks İnegöl'deki ilk mağazasını İnegöl AVM'de açtı!

Sadece kahveyi değil, onu tamamlayacak deneyimi de en iyi şekilde sağlayan, dünyanın sayılı kahve zincirlerinden olan Starbucks, İnegöl’deki ilk mağazasını açtı.

İnegöl AVM’de mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor!

Bursa'da bölgeyi değerlendiren İnegöl AVM’de normalleşme süreci başlıyor. İnegöl AVM’de bugün mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor.

AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor kaçta kapanıyor 2020?

AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki AVM'ler yılbaşında açık mı 2020? Alışveriş Merkezleri yılbaşında kaçta açılıyor? AVM'ler yılbaşında kaçta kapanıyor?

Keleşoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e lüks AVM!

Florya'dan Küçükçekmece'ye ve hatta Yakuplu'ya kadar İstanbul genelinde çeşitli projeleri bulunan Keleşoğlu Holding Bahçeşehir'e lüks AVM yapacak..

Anatolium Marmara AVM 19 Nisan'da açılıyor!

Ofis, tercihe göre ev-ofis ve alışveriş merkezinden oluşan Anatolium Marmara AVM 19 Nisan'da açılıyor. AVM, 360 derece seyir terası ile 2 bin 500 çalışana hizmet verecek..

Ankamob AVM bugün açılıyor!

Samsun Yolu üzerinde 32 bin 555 metrekarelik alana kurulan Ankamob AVM,bugün açılıyor.. AVM'nin içinde 86 adet mağaza yer alıyor.

İnegöl AVM'nin basın toplantısı gerçekleşti!

Türkiye'nin en büyük meydanlı açık alışveriş merkezlerinden biri olan İnegöl AVM Kırcalı Yapı'dan FİBA Grubu Şirketleri'ne satıldı. Basın toplantısı dün yapıldı.

İnegöl AVM'nin basın toplantısı 28 Şubat'ta!

Türkiye’de de pek çok başarılı projede imzası bulunan Fiba Commercial Properties İnegöl AVM projesini tanıtmaya hazırlanıyor. Projenin basın toplantısı 28 Şubat'ta gerçekleşecek.

Fiba Commercial Properties, İnegöl AVM’yi satın aldı!

Fiba Commercial Properties, İnegöl AVM’yi Ocak 2017 tarihinde satın almasıyla portföyünde bulunan Alışveriş Merkezi sayısını 9’a yükseltti.

Oasis Designer Outlet AVM açılıyor!

Nurol Holding’in ikinci alışveriş merkezi, Oasis Designer Outlet Basın Ekspres yolu İkitelli’de açılıyor. AVM'nin basın toplantısı 27 Ekim 2016 Perşembe günü saat 10.30’da gerçekleşecek.

İnegöl MOBİLİMO AVM projesi nerede Haberi

İnegöl MOBİLİMO AVM projesi nerede

12. CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı (İMOB) kapılarını açtı. 524 firmanın katılımıyla yaklaşık 150 bin metrekare alanda düzenlenen 12. CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nın açılışı Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş'ın yanı sıra çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Fuarın katılımcıları arasında en çok dikkat çekenlerden biri de, İnegöl'de şimdiden büyük beğeni toplayan MOBİLİMO AVM projesini Nettel Grup ortaklığıyla hayata geçiren Çelebiler İnşaat oldu. Çelebiler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, İstanbul'da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Emlak sektörünün deneyimli ve güvenilir isimleri tarafından kurulan Çelebiler İnşaat'ın Bursa'da inşaat sektörünün en köklü firmalarından biri olduğunun altını çizen Mehmet çelebi, "Hayata geçirdiğimiz tüm projelerde kaliteli, sosyal ve nitelikli yaşam alanları sunmayı hedefliyoruz. Yoğun ilgiyle karşılanan projelerimizin yanı sıra gelecek dönemde hayata geçirmeyi...