06 / 05 / 2024

İnegöl Mobilya Kent AVM

İnegöl Mobilya Kent AVM

İnegöl'de Mobilya Kent AVM, yılın 365 günü açık bir fuar alanı olmayı hedefliyor.

İnegöl Mobilya Fuarı 21-26 Mart'ta başlıyor!

Her yıl Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen İnegöl Mobilya Fuarı, nisan ayının ilk haftasında açılacaktı. Ramazan dolayısıyla tarihler geri çekildi ve 21-26 Mart'ta düzenlenmesine karar verildi.

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Kartepe'deki Sağlık Kent projesi iptal edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde Kartepe'de sağlıkçılar için inşa etmeyi taahhüt ettiği 502 konutluk sağlık kent projesinin ihalesini iptal etti.

İnegöl Belediyesi'nden yatırım atağı!

İnegöl Belediyesi yeni yatırımlar için harekete geçti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı’nın olduğunu belirtti ve Millet Bahçesi’nin de hayırsever işadamı Mehmet Yıldız’ın desteği ile yapılacağını belirtti.

İnegöl Mobilyacılar Odası, 2. Mobilya İhtisas OSB'den arsa istedi!

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

İnegöl'de yıkımlar başladı!

Bursa İnegöl Belediyesi, daha yaşanabilir ve modern bir kent oluşturmak için bölgelerde kamulaştırma ve yıkım çalışmaları devam ediyor. Sinanbey Mahallesi ve Kemalpaşa Mahallesi'nde yıkımlar yapıldı.

Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı artacak!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2009 yılında kurulan Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı yıl sonunda 90’a ulaşacak. Yeni fabrikalar ile Mobilya OSB büyüyecek. 

Bursa Kent Meydanı AVM'nin yüzde 20 hissesi satılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 14 bin 761,05 metrekare yüzölçümlü Kent Meydanı AVM'nin yüzde 20 hissesini ihale ile satışa sunuyor...

Bursa İnegöl'e modern mobilya fuar alanı!

Bursa'nın İnegöl ilçesine modern mobilya fuar alanı yapılacak. 80 bin metrekare alanda kurulması planlanan fuar alanı 93 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak.

Sendegül Mobilya İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sendegül Mobilya İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye ile bugün Kutbettin Durdu ve Varol Öksüz imzasıyla kuruldu.

Mobilya AVM'leri yeni trend oluyor!

AVM pazarında yatırımcıların yeni gözdesi mobilya AVM'leri oldu. İnegöl'de bu yıl dört yeni mobilya AVM'si daha açılması için çalışmalar hızla devam ediyor.

Trabzon'a 300 milyonluk Mobilya Kent projesi geliyor!

MOBİAD Başkanı Bektaş, dünyadaki mobilya sektörünü incelemek için fuarların çok önemli olduğuna dikkat çekti. Bektaş, Trabzon'a 2 bin kişinin istihdam edeceği 300 milyonluk mobilya kent projesinin hayata geçeceğini söyledi.

Gaziantep Mobilya Kent Projesi'nde sona gelindi!

Gaziantep Yakacık dağında 1 Milyon 150 bin metrekare alana kurulacak mobilya kent projesinin 1/5 Binliğini Büyükşehir Belediye Meclisinden, 1 binliğini ise Oğuzeli Belediye Meclisi yapacak.

İnegöl Mobilya Kent AVM Haberi

İnegöl Mobilya Kent AVM

İnegöl’de 55 mobilya sanayicisinin ortak girişimiyle temeli atılan 40 milyon dolar yatırım bedeli olan Mobilya Kent İnegöl AVM, yabancı alıcıları yılın her dönemi ağırlamayı hedefliyor. İçinde 120 odalı bir otelden restorana Hıristiyan ve Museviler için ibadethanelerden otoparka kadar birçok sosyal alan bulunan AVM, yılın 365 günü açık bir fuar alanı olmayı hedefliyor.


Türkiye’nin ilk ve tek kapalı Mobilya Alışveriş Merkezi (AVM) projesi, mobilya başkenti olma yolunda ilerleyen Bursa’ya bağlı İnegöl ilçesi’nde hayat buluyor. 55 mobilya sanayicisinin ortak girişimiyle planlanan Mobilya Kent İnegöl AVM’nin otel dahil toplam yatırım bedeli yaklaşık 40 milyon dolar.


İnegöl’e bağlı Akıncılar Köyü yolu girişinde inşaatına başlanan İnegöl Mobilya AVM, toplam 108 bin metrekare kapalı alandan oluşuyor. Her biri bin 350 metrekare alanda toplam 55 işyerini kapsayan projede;...