03 / 05 / 2024

İnegöl mobilyacı

İnegöl mobilyacı

İnegöl’de ilçenin birçok yerinde olduğu gibi Mobilyacılar Sanayi Bölgesi Ağaç İşleri Bölümü’nde de çok sayıda dükkan sular altında kaldı. Büyük maddi zarara uğradıklarını ifade eden sanayi esnafı, her yağmurda aynı durumun yaşanmasına isyan etti.

İnegöl Mobilyacılar Odası, 2. Mobilya İhtisas OSB'den arsa istedi!

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

İnegöl’e dünya standartlarında yeni fuar merkezi!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yeni fuar merkezi yapılacak. MODEF, devlet ve sanayici işbirliğiyle ile yapılması hedeflenen dünya standartlarındaki yeni fuar projesi tanıtıldı. 50 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek devasa proje ilk kez mobilyacılara tanıtıldı.

Bursa İnegöl'ün ilk 5 yıldızlı oteli Marrion hizmete açıldı!

BURSA İnegöllü mobilyacıların bir araya gelerek hayata geçirdiği Türkiye'nin en büyük mobilya AVM'si Mobiliyum'un içinde yer alan İnegöl'ün ilk beş yıldızlı oteli Marrion, misafirlerini ağırlamaya başladı.

İnegöllü mobilyacılar Amerikan pazarına giriş yaptı!

Mobiliyum, yurtdışı pazarlama çalışmaları kapsamında Amerikalıları ağırladı. High Point Market Mobilya Fuarı Genel Müdürü L. Bolton ve beraberindeki alım danışmanları İnegöllü mobilyacıların Amerikan pazarına hızlı bir giriş yakalayacağını ifade etti.

İnegöl MYO öğrencileri mobilya üretecek!

İnegöl Meslek Yüksekokulu’nun Mobilya ve Dekorasyon Programı bir yandan geleceğin vasıflı mobilyacılarını yetiştirirken, bir yandan da bütün üniversitenin mobilya ihtiyacını karşılıyor.

Türkiye’nin dev mobilya AVM’si İnegöl'de açıldı!

Türkiye’nin sektörel kümelenme örneği en büyük mobilya AVM’si “Mobiliyum” İnegöl’de açıldı. 200 mobilyacının bir araya gelerek kurduğu Mobiliyum, 365 gün fuar konseptiyle müşterilerini ağırlayacak

İnegöl'de en büyük mobilya AVM'si Mobiliyum açıldı!

Türkiye’nin sektörel kümelenme örneği en büyük mobilya AVM’si “Mobiliyum” İnegöl’de açıldı. 200 mobilyacının bir araya gelerek kurduğu Mobiliyum, 365 gün fuar konseptiyle müşterilerini ağırlayacak.

İnegöllü mobilyacılar MODEF’te görücüye çıktı!

Bu yıl 33.’sü düzenlenen İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı. Geçen yıl 183 firmanın katıldığı fuarda bu yıl 195 mobilyacı yer aldı.

İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

Bu yıl 33.’sü düzenlenen İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı. Geçen yıl 183 firmanın katıldığı fuarda bu yıl 195 mobilyacı yer aldı.

İnegöl Mobilya AVM dünyaya açılıyor!

Mobilya dünyasına yepyeni bir anlayış, boyut ve pazarlama stratejisi getirecek İnegöl Mobilya AVM, üretimden gelen güçlerini pazarlama kolaylığına dönüştürmek isteyen İnegöllü mobilyacıların elini güçlendirecek en önemli mekan olacak.

Modex Expo 2014 Fuarı yarın kapılarını açılıyor!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bu yıl 32'incisi düzenlenen MODEF EXPO Fuarı 4 Kasım'da kapılarını açıyor. İnegöl Fuar Merkezi'nde toplam 160 sektör temsilcisinin stant açacağı EXPO Fuarı'na yurtdışından yaklaşık 3 bin 500 ziyaretçi bekleniyor...

İnegöl'de metruk binalar yıkılıyor!

İnegöl Belediyesi, metruk binaların yıkımını sürdürüyor. Son olarak, Fatih Mahallesinde Yenişehir Yolu üzerindeki metruk bina yıkıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, ilçemizin daha güzel olması için çalışıyoruz dedi...

İnegöl'de metruk binalar yıkılıyor!

İnegöl Belediyesi, metruk binaların yıkımını sürdürüyor. Son olarak, Fatih Mahallesinde Yenişehir Yolu üzerindeki metruk bina yıkıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, ilçemizin daha güzel olması için çalışıyoruz dedi...

İnegöl mobilyacı Haberi

İnegöl mobilyacı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, Mobilya Ağaç İşleri Bölümü’nde birçok dükkan sular altında kalırken, sokaklar ise çamura teslim oldu.


İnegöl’de dün öğleden sonra aniden bastıran şiddetli yağmurda, ilçenin birçok yerinde olduğu gibi Mobilyacılar Sanayi Bölgesi Ağaç İşleri Bölümü’nde de çok sayıda dükkan sular altında kaldı. Büyük maddi zarara uğradıklarını ifade eden sanayi esnafı, her yağmurda aynı durumun yaşanmasına isyan etti.

Yağmurun ardından esnafın dükkanlarını kendi imkanlarıyla temizlemeye başladığını belirten Küçük Sanayi Sitesi Ağaç İşleri Bölümü esnaflarından Şaban Eroğlu, “Dün burası daha berbattı. Benim dükkanım yüksek olmasına rağmen içeride 30 santim su vardı. Bizler ufak esnaf olarak çok mağduruz. Arka tarafa belediyenin imar izni vermesiyle birlikte tek hatta toplanan kanalizasyon yetersiz kaldı. Bu yüzden dükkanlarımız sular altında kalıyor. Buraya bir kanal yapmaları lazım. Bursa-Ankara...