05 / 05 / 2024

İnegöl Orhaniye İlkokulu

İnegöl Orhaniye İlkokulu

Bursa İnegöl'de Orhaniye İlkokulu inşaatı yapım işi Bursa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Arsa alacaklara müjde! Bursa'da 3 arsa satılıyor! 

İnegöl Belediyesi, Bursa ili, İnegöl ilçesi, Orhaniye, Burhaniye ve Kemalpaşa mahallelerinde yer alan 3 arsayı satıyor. İşte o arsalarla ilgili merak edilen her şey...

İnegöl'deki 2 metruk bina yıkıldı!

Bursa İnegöl Belediyesi'nce Orhaniye ve kırsal Hilmiye Mahallesi'nde bulunan 2 metruk binanın yıkımı tamamlandı.

Bursa İnegöl ilçesinde metruk binalar yıkılıyor!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde metruk binalar yıkılıyor. 250 metruk binanın yıkımı için karar alınacağı bildirildi. Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Kaşıkçıoğlu İlkokulu mevkiinde bulunan metruk binanın yıkılmasını yerinde inceledi.

Bursa İnegöl'de 250 metruk bina yıkılacak!

Bursa İnegöl'de 250 metruk binanın yıkımı için karar alınacağı bildirildi. Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Kaşıkçıoğlu İlkokulu mevkiinde bulunan metruk binanın yıkılmasını yerinde inceledi.

İnegöl'de 250 metruk bina yıkılacak!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde metruk binalar yıkılıyor.250 metruk binanın yıkımı için karar alınacağı bildirildi. Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Kaşıkçıoğlu İlkokulu mevkiinde bulunan metruk binanın yıkılmasını yerinde inceledi.

Bursa'da Orhaniye İlkokulu inşaat yapım işi ihale edilecek!

Bursa İnegöl'de Orhaniye İlkokulu inşaatı yapım işi Bursa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından açık artırma usulüyle ihale edilecek.

İnegöl OSB'ye ortaokul inşa edilecek!

İnegöl Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğü tarafından Akhisar Mahallesinde, Akhisar İlkokulu bahçesine yaptırılacak olan 24 derslikli Ortaokulun protokolü Bursa Valisi Münir Karaoğlu’nun katılımıyla imzalandı.

Mehmet İnegöl kimdir?

Bolu Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl kimdir? Mehmet İnegöl, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet İnegöl, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet İnegöl'ün biyografisi...

İnegöl Oylat termal turizm merkezi olacak!

İnegöl'ün turizm cenneti olan Oylat kaplıcalarına giderek incelemelerde bulundu. Bakan Veysel Eroğlu, " Oylat'ı Termal ve Tabiat Turizm Merkezi yapmaya karar verdik " dedi.

Türkiye'nin ilk Mobilya Ağaç Müzesi İnegöl'de açıldı!

Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyan İnegöl Mobilya Ağaç Sanayi Müzesi, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından açıldı...

İnegöl'de inşaat çalıştayı yapılacak!

İnegöl Kent Konseyi, ilçenin sosyal meseleleriyle ilgili projeler yapmaya devam ediyor. Kaldırım işgallerinin yasaklanmasında payı bulunan Kent Konseyi, bir başka önemli konu olan imar meselesine el attı

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar başvuruları başladı!

Toplam 33 konutun kurasız, başvuru önceliğine göre açık satışa sunulduğu TOKİ Bursa İnegöl Akhisar başvuruları başladı. Projede daireler 99 bin 469 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar 33 konut başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar 33 konut başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor. Satışların kurasız ve başvuru önceliğine göre yapılacağı projede fiyatlar 99 bin 469 TL'den başlıyor.

İnegöl Orhaniye İlkokulu Haberi

İnegöl Orhaniye İlkokulu

Bursa İli İnegöl İlçesi Orhaniye İlkokulu İnşaatı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.



İhale Kayıt Numarası 1 -İdarenin

a) Adresi: Çırpan Mahallesi Güçlü Sokak No: 21 16050 OSMANGAZİ/BURSA

b) Telefon ve faks numarası: 2242718717-2242718754

c) Elektronik Posta Adresi: [email protected]

ç) İhale dokümanının görülebileceği: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ internet adresi


2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı: 1 Adet Bina İnşaatı, (Z+1+2+3) toplam 4 katlı, 3389 m2, Betonarme Karkas Yapı Ayrıntılı bilgiye EKAP'ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

b) Yapılacağı yer: Bursa İli İnegöl İlçesi

c) İşe başlama tarihi: Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.

ç) İşin süresi: Yer tesliminden itibaren 300 (Üçyüz)...