27 / 04 / 2024

inegöl sinanbeyde metruk binalar yıkılıyor

inegöl sinanbeyde metruk binalar yıkılıyor

Yıkılmaya yüz tutmuş vaziyetteki metruk binaların yıkımına devam eden İnegöl Belediyesi dün de Sinanbey Mahallesindeki bir binanın yıkımını gerçekleştirdi. Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu yıkımla ilgili açıklamalarda bulundu.

Nevşehir Acıgöl'deki metruk binalar yıkılıyor!

Nevşehir İl Özel İdaresi, Acıgöl'de bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. 

İnegöl'deki 2 metruk bina yıkıldı!

Bursa İnegöl Belediyesi, kullanılmayan tehlike arz eden 2 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. Şehir merkezinde ve kırsal mahallelerde de tehlikeye neden olan binalar tek tek yıkılıyor.

İnegöl'deki metruk 2 bina yıkıldı!

Bursa İnegöl Belediyesi ekipleri tarafından uzun zamandır metruk şekilde bulunan 2 binanın yıkımı gerçekleşti.

İnegöl'deki 10 metruk bina yıkıldı!

Bursa’da İnegöl Belediyesi tarafından tehlikeli binaların yıkım çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda 10 metruk binanın yıkımı tamamlandı.

İnegöl'deki 2 metruk bina yıkıldı!

Bursa İnegöl Belediyesi'nce Orhaniye ve kırsal Hilmiye Mahallesi'nde bulunan 2 metruk binanın yıkımı tamamlandı.

Bingöl'deki metruk binalar yıkılıyor!

Bingöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından kaçak yapı ve uyuşturucu madde kullananların meskeni haline gelen metruk binaların yıkımı devam ediyor.

Bingöl'de metruk bina yıkıldı!

Bingöl'ün merkeze bağlı Yeni Mahalle ilçesinde bulunan uyuşturucu bağımlıların kullandığı metruk bina Vatandaşlar tarafından yapılan ihbar üzerine Belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Bingöl'deki metruk bina yıkıldı!

Bingöl'de madde bağımlıların kullandığı metruk bina Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Bingöl'deki metruk binalar yıkılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bingöl Belediyesi, kentteki metruk binaları yıkıyor.

Kütahya Hisarcık'taki metruk binalar yıkılıyor!

Hisarcık Belediyesi tarafından halkın sağlığını ve güvenliğini tehdit eden, görüntü kirliliği oluşturan, atıl ve metruk halde bulunan binaların yıkım çalışmalarına devam ediliyor.

Konya Beyşehir'deki metruk binalar yıkılıyor!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi tarafından ilçe genelinde çökme tehlikesi arz eden ve sahipleri tarafından kullanılmayan atıl vaziyetteki metruk binaların yıkım çalışmaları gerçekleştiriliyor.

İnegöl'de kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

İnegöl'de kentsel dönüşüm için metruk binaların yıkımına başlanırken, Belediye Başkanvekili Ahmet Kara, "Hayallerdeki İnegöl'ü gerçeğe dönüştürmek için projelerimizi halkımızın talepleri doğrultusunda şekillendiriyoruz" dedi.

Bursa İnegöl ilçesinde metruk binalar yıkılıyor!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde metruk binalar yıkılıyor. 250 metruk binanın yıkımı için karar alınacağı bildirildi. Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Kaşıkçıoğlu İlkokulu mevkiinde bulunan metruk binanın yıkılmasını yerinde inceledi.

inegöl sinanbeyde metruk binalar yıkılıyor Haberi

inegöl sinanbeyde metruk binalar yıkılıyor

Yıkılmaya yüz tutmuş vaziyetteki metruk binaların yıkımına devam eden İnegöl Belediyesi dün de Sinanbey Mahallesindeki bir binanın yıkımını gerçekleştirdi.  Yıkımla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu "Bilindiği üzere bu zamana kadar çeşitli sebeplerle birçok bina yıkımı gerçekleştirdik. Bunlardan bazılarını kentsel dönüşüm çalışması çerçevesinde, bazılarını kaçak bina olması sebebiyle, çıkmaz sokakları açmak üzere yıktığımız binalann yanı sıra bazı binaları da metruk oltfM ması sebebiyle yıkıyoruz." dedi. Kansu, yıkımı gerçekleştirilen binanın özel mülkiyet olduğu için yıkım sonrası yapılacak enkaz kaldırma çalışmaları sonrasında boş bırakılacağını söyledi. 


Yeni...