30 / 04 / 2024

İnegöl'deki metruk 2 bina yıkıldı!

İnegöl'deki metruk 2 bina yıkıldı!

Bursa İnegöl Belediyesi ekipleri tarafından uzun zamandır metruk şekilde bulunan 2 binanın yıkımı gerçekleşti.



Bursa İnegöl Belediyesi, bir süre önce yanıp kullanılamaz hale gelen ahşap bina ile uzun zamandır metruk şekilde bulunan binanın yıkımlarını tamamladı.

Bursa Hakimiyet'te yer alan habere göre; bir yandan yeni projelerle şehri geleceğe hazırlayan İnegöl Belediyesi, bir yandan da tehlikeye neden olan ve görüntü kirliliğine neden olan binaların yıkımlarını yapıp modern bir kent oluşturmak için çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Mahmudiye Mahallesi'nde iki binanın yıkımı tamamlandı.

İnegöl deki metruk 2 bina yıkıldı! 

METRUK BİNANIN YIKIMI YAPILDI

İlk yıkım Mahmudiye Mahallesi 2. Çıkmaz Sokak'ta gerçekleşti. Uzun zamandır kullanılmayan halde bulunan metruk binanın tehlike taşıması nedeniyle ahşap evin sahibine yıkılması hakkında tebligat gönderildi. Yer sahibinin yıkımı belirlenen süre içinde yapmaması üzerine, bu sabah Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri binanın yıkımını kontrollü olarak yapıldı.

İnegöl deki metruk 2 bina yıkıldı! 

YANGINDA KULLANILAMAZ HALE GELEN BİNANIN YIKIMI YAPILDI

Fen işleri müdürlüğü ekiplerinin ikinci yıkım adresi ise Mahmudiye Mahallesi Azizler Sokak'ta yer alan ahşap bina oldu. Kısa süre önce çıkan yangında tamamen yanıp kullanılamaz hale gelen binanın yer sahibine tehlike taşıması nedeniyle yıkıldığı ortaya çıktı. Ancak yer sahibi belirlenen süre içerisinde yıkımını gerçekleştiremedi. İnegöl Belediyesi ekiplerince bugün binanın yıkımı tamamlandı.
 


Geri Dön