17 / 05 / 2024

İnegöl tesis çalışmaları

İnegöl tesis çalışmaları

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte İnegöl’de yol kenarlarında devam eden rekreasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Togg açıkladı! Togg’un üçüncü modeli T8X için çalışmalar başladı...

Togg CEO’su Gürcan Karakaş, bir yıl önce çalışmalarına başladıklarını T10F'yi ocak ayında sergilediklerini kaydederek, "Şimdi aynı şekilde T10F'nin sonrasının da çalışmalarını yapıyoruz, yani hep söylediğimiz B segmentindeki bir SUV'un çalışmalarını yapıyoruz." dedi.

Çevre derneklerinden Salda Gölü'ndeki inşaat çalışmaları açıklaması!

Birinci derece doğal sit alanı olan Salda Gölü’ndeki çalışmalar gündemden düşmüyor. Gölün kıyısında hayata geçirilen millet bahçesinin korumak yerine yoğunluğu yükselteceği ifade ediliyor. 

Bursa İnegöl bisiklet yolunda çalışmalar tam gaz!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde hayata geçirilen bisiklet yolu projesinin ikinci etabında çalışmalar başladı. 

Bursa Kanal İnegöl'de istinat duvarı çalışmaları tamamlandı!

İnegöl Belediyesi tarafından yapılan Kanal İnegöl projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde istinat duvarının inşaatı tamamlandı. 

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor!

2020 yılında çalışmaların başladığı Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yasin Kartoğlu, Marmaray'a ulaşımın kolaylaşacağını dile getirdi. 

Galatasaray'ın Kemerburgaz tesislerinde çalışmalar başlıyor!

Galatasaray Spor Kulübü'ne Kemerburgaz'da tahsis edilen arazide yeni tesis için inşaat çalışmaları kısa zaman içerisinde başlıyor. 

Kanal İnegöl projesi için düğmeye basıldı!

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kanal İnegöl’de çalışmalar başladı. Projenin 2021 yılı sonunda tamamlanması bekleniyor.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon ekonomisini canlandırmak için belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmaları planlıyordu. İlçede çalışmalar sürüyor.

Eyüpsultan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında ölçümler başladı!

Eyüpsultan Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından, Başkan Deniz Köken’in de katıldığı 20 Şubat 2020 tarihinde yapılan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantısına istinaden tespit ve ölçüm çalışmaları yapılıyor. 

Şahinbey Mecidiye Han'daki restorasyon çalışmaları hızlandı!

İlçedeki çalışmalarına devam eden Şahinbey Belediyesi, Mecidiye Han’daki restorasyon çalışmalarını hızlandırdı.

Beykoz Belediye Meclisi Eylül ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi bir aylık tatilden sonra çalışmalarına yeniden başladı.

Salda Gölü'nde altyapı ve tesis çalışmaları başlıyor!

Burdur'un Yeşilova ilçesinde bulunan, beyaz kumsalı ve suyunun berraklığıyla Maldiv Adaları'na benzetilen Salda Gölü'nde altyapı ve tesis çalışmaları başlıyor.

Kastamonu Pompeiopolis Antik Kenti'nde kazı çalışmaları başladı!

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesi Zımbıllı Tepe mevkisinde, tarihi Paflagonya bölgesinin başkenti Pompeiopolis Antik Kenti'nde 2016 yılı kazı çalışmaları başladı.

İnegöl tesis çalışmaları Haberi

İnegöl tesis çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında, İnegöl İlçesi’ni daha yeşil bir görünüme kavuşturacak olan rekreasyon çalışmaları hızla devam ediyor.


Bursa’nın her köşesine hizmetlerini ulaştıran Büyükşehir Belediyesi, İnegöl’ün de çehresini değiştiriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte İnegöl’de yol kenarlarında devam eden rekreasyon çalışmalarını yerinde inceledi.


Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerdeki çalışmaları hızla sürdürdüklerini anlatan Başkan Altepe, “Bir yandan altyapı, üstyapı ve tesislerle ilgilenirken diğer taraftan da yeşil alanlarımız ve parklarımızda da gerekli düzenlemeleri ve bakımı yapıyoruz” dedi.


Başkan Altepe, İnegöl’ün her köşesinde çalışmalarının olduğunu belirterek, “Özellikle büyük parklar, başta Hikmet Şahin Parkı olmak üzere, tüm parkların bakımı, onarımı ve düzenlemesi de Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılıyor. Yeşil alan ve peyzaj düzenlemeleri çok önemli. İnegöl’de...