09 / 05 / 2024

İnegöl turizm

İnegöl turizm

İnegöl'ün turizm cenneti olan Oylat kaplıcalarına giderek incelemelerde bulundu. Bakan Veysel Eroğlu, " Oylat'ı Termal ve Tabiat Turizm Merkezi yapmaya karar verdik " dedi.

Soygül Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Soygül Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi Beyoğlu’nda 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Hasan Gülmen ve Selin Soyyılmaz ortaklığıyla  kuruldu.

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Seyfettin Üstüner ve Merve Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sezayir Yüksel tarafından kuruldu.

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te Abdullah Başaran ve Murat Kürt ortaklığı tarafından kuruldu.

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Gül ve Haluk Gül ortaklığında kuruldu.

Sahra Gül Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahra Gül Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Gülüstan Bulut tarafından kuruldu.

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de İLyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Rosıl Turizm Tekstil İnşaat Hayvancılık Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rosıl Turizm Tekstil İnşaat Hayvancılık Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Aseel Alhaj Alı tarafından kuruldu.

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kılıç tarafından kuruldu.

Altawıl Turizm İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Altawıl Turizm İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Altawıl Turizm İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli Başakşehir'de yapıldı.

Niğde Narlıgöl'e turizm tesisi inşa edilecek!

Niğde Narlıgöl Turizm Bölgesi'ne günübirlik tesis yapılması için proje hazırlıkları tamamlandı.

Akcıl Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Akcıl Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Erdem Akcıl ve Ömer Çetin tarafından kuruldu.

2023 yılı turizm stratejisinde hedef 75 milyon turist!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin 2023 yılı turizm stratejisini açıkladı. Bakan Ersoy hedeflenen turist sayısının 75 milyondan fazla, turizm gelirlerinin ise 65 milyar dolar olduğunu söyledi.

İnegöl turizm Haberi

İnegöl turizm

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İnegöl Mobilya Ağaç Sanayi Müzesini hizmete açıp, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Kaymakam Ali Akça ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte Oylat'a giderek, incelemelerde bulundu.İncelemelerin ardın- • dan basın açıklaması yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Oylat'ı Termal ve tabiat turizm merkezi yapmaya karar verdik. Estetik olacak ve yöresel mimariyi yansıtacak. Vatandaşlara yönelik çok güzel bir cazibe merkezi olacak. Şifalı suyu ve tabiat manzarası harikulade olan Oylat, aslında hak ettiği kadar turizm geliri elde edemiyor" dedi. 


"EL BİRLİĞİYLE BURAYI İHYA EDECEĞİZ" 

Oylat kaplıca suyunun faydalı olduğunu dile getiren Eroğlu, "Şifalı suyu ve tabiat manzarası harikulade olan Oylat, aslında hak ettiği kadar turizm geliri elde edemiyor. Ama...