04 / 05 / 2024

inegöl yolu

inegöl yolu

İnegöl Belediyesi, çıkmaz sokakları açmak için yaptığı yıkım uygulamasını bu kez otopark alanı oluşturmak için gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Alinur Aktaş Sinanbey Caddesi üzerinde kamulaştırılan binanın yıkımını yerinde inceledi...

Bursa İnegöl bisiklet yolunda çalışmalar tam gaz!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde hayata geçirilen bisiklet yolu projesinin ikinci etabında çalışmalar başladı. 

İnegöl Ahmet Türkel Çevre yoluna yeni köprü!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl Ahmet Türkel Çevre yolu üzerine yeni köprü yapılması ve yolun 3 kilometrelik bölümde genişletme çalışmaları yapılması için start verdi.

İnegöl'de Sahipsiz Hayvanlar Bakım Merkezi yapılacak!

İnegöl Belediyesi tarafından Halhalca-Karalar yolu üzerinde projelendirilen Sahipsiz Hayvanlar Bakım Ve Tedavi Merkezi'nin temeli törenle atıldı. Merkez, mart ayında hizmete girecek.

İnegöl Belediyesi 19 parseli satışa çıkartıyor!

İnegöl Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısısında; ihale yolu ile satışa sunulması planlanan toplamda 20 bin metrekare alanda muhammen bedeli 10 bin TL olan 19 parselin satışı için Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a yetki verildi.

İnegöl'de 19 parsel satışa çıktı!

İnegöl Belediyesi Temmuz Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda; ihale yolu ile satışa sunulması planlanan toplamda 20 bin metrekare alanda muhammen bedeli 10 bin TL olan 19 parselin satışı için Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a yetki verildi.

Karacabey-Okçugöl Yolu'nun ihalesi 24 Şubat'ta yapılacak!

Ak Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, 2014 yılında 3 kilometrelik kısmı tamamlanan Karacabey - Okçugöl Yolu’nun kalan kısmının ihalesinin 24 Şubat’ta yapılacağını bildirdi.

İnegöl Belediyesi kaçak yapıları yıkıyor!

İmara aykırı veya kaçak yapıldığı tespit edilen yapılar, İnegöl Belediyesi ekiplerince yıkılıyor. Bu kapsamda Ortaköy yolu üzeri Kümeevler adresinde 388 ada 34 parseldeki 110 m2 ebatlarındaki ruhsatsız kaçak binanın yıkımı gerçekleştirildi.

İnegöl'e mobilya AVM inşa ediliyor!

INEGÖL'de 50 mobilya sanayicisinin ortak girişimiyle temeli atılan 100 milyon dolar yatırım bedelli Mobiliyum AVM, yabancı alıcıları yılın her dönemi ağırlamayı hedefliyor...

Ayvalık Gönül Yolu'na köprü yapılacak!

20 milyon liralık bir maliyetli proje Ayvalık'ın dünyaca ünlü Cunda Adası ile ilçe merkezini birbirine bağlayacak. Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, hazırlanan Gönül Yolu'nda köprü yapımı projesi vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Bursa İnegöl kapalı pazar yerinde güçlendirme çalışmaları başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni yılın ilk gününde İnegöl ilçesinde çatısı çöken pazaryerinde incelemelerde bulundu ve çatının güçlendirilmesi için gerekli çalışmaları hemen başlatacaklarını söyledi.

Ayvalık Gönül Yolu'na köprü inşa edilecek!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un talimatıyla hazırlanan Gönül Yolu’nda köprü yapımı projesi vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı...

Mehmet İnegöl kimdir?

Bolu Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl kimdir? Mehmet İnegöl, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet İnegöl, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet İnegöl'ün biyografisi...

İnegöl Oylat termal turizm merkezi olacak!

İnegöl'ün turizm cenneti olan Oylat kaplıcalarına giderek incelemelerde bulundu. Bakan Veysel Eroğlu, " Oylat'ı Termal ve Tabiat Turizm Merkezi yapmaya karar verdik " dedi.

inegöl yolu Haberi

inegöl yolu
Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri ile birlikte Sinanbey Mahallesi Sinanbey Caddesi üzerinde kamulaştırılan binanın yıkımını yerinde incelediler.
Yıkım çalışmaları esnasında açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şehrin fiziki yapısını bozan, imar sorunu teşkil eden, çevreye ve vatandaşa sıkıntı doğuran yapı ve yanlış imar uygulamalarını çözüme kavuşturduklarını belirtti.
Sinanbey Mahallesinin de yapılaşmasını tamamlamış şehrin en eski mahallelerinden biri olduğunu söyleyen Başkan Aktaş, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Sinanbey Caddesi de aynı şekilde bir konuma sahip.
Ancak caddenin darlığı ve önünde bulunduğumuz bu binanın konumu sebebiyle bu caddemiz; araç sürücüleri ve yayalara sıkıntı vermektedir.
Bir kısmı yol üzerinde kalan, ciddi şekilde yolu daraltan ve yıllardan beri sıkıntı olarak duran bu yapıyı kaldırmak amacıyla; belediye encümeninde 14 Mayıs...