29 / 04 / 2024

inegölspor uefa standartlarında futbol sahası

inegölspor uefa standartlarında futbol sahası

Yaklaşık 30 yıldır İnegölspor tarafından kullanılan înegölspor tesisleri yeni yeri için gün sayıyor. Kentsel dönüşümün uygulanacağı bölgeden kaldırılacak olan tesisler Baykoca Mahallesinde inşa edilecek,.

İnegölspor'a modern tesis inşa edilecek!

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegölspor'a yapılacak olan tesisin detaylarını kamuoyuyla paylaştı. 37 bin metrekare alan üzerine yapılması planlanan tesiste her şey düşünüldü.

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

Yeni Adana Stadyumu inşaatı tamamlanıyor!

2014'te yapımına başlanan UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik Yeni Adana Stadyumu'nda koltuk montajı ve hibrit çim serimi tamamlandı.

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor!

Ordu'da, UEFA standartlarında inşa edilen Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor. Projenin kısa sürede hizmete açılması hedefleniyor.

Yeni Adana Stadı'nın inşaatında son aşamaya gelindi!

UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni Adana Stadı'nın inşaatı tamamlanıyor. Stadın koltuk renkleri ve sayısı da belli oldu.

Senegal'in en büyük stadyumunu Türk şirketi inşa edecek!

Türk şirketi Summa, Dakar'a 50 kilometre mesafedeki Diamniadiao'da, UEFA standartlarında, 50 bin seyirci kapasiteli ve ülkenin en büyük spor kompleksi olacak Senegal Stadyumu'nu inşa ediyor... 

Karaman'a UEFA standartlarında stat!

Karaman’da inşa edilen UEFA standartlarındaki stadyumun yüzde 50’si bitti. Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yeni stadyumun Karaman’ın en büyük yatırımlarından biri olduğunu söyledi.

Batman Stadyumu hizmete açıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TOKİ tarafından UEFA ve FIFA standartlarında inşa edilen Batman Stadyumu hizmete açıldı. 15 bin kişilik stat 100 milyon liraya inşa edildi. 

Batman Stadyumu hizmete açıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TOKİ tarafından UEFA ve FIFA standartlarında 100 milyon TL'ye inşa edilen 15 bin kişilik Batman Stadyumu açıldı.

UEFA standartlarında 20 yeni stat inşa ediliyor!

Galatasaray'ın başkanı Mustafa Cengiz, Euro 2024 adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. UEFA standartlarına sahip yaklaşık 20 stadın inşa edildiğini veya inşa edilme sürecinde olduğunu söyledi.

Göztepe stadı yükseliyor!

Spor Toto Süper Lig’de ikinci yılını geçiren sarı kırmızılıları stat heyecanı sardı. UEFA standartlarında olacak statta inşaat çalışmaları 24 saat devam ediyor.

Yenişehir'de köylere Avrupa standartlarında modern binalar yapılıyor!

Yenişehir Belediyesi, tarafından köylere yapılan Avrupa standartlarında çok amaçlı binalar açılıyor...

Batman Stadı bir ay içerisinde faaliyete geçecek!

Batman'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başbakanlığınca UEFA ve FIFA standartlarında inşa edilen 15 bin kişilik stadyumda sona geliniyor.

Batman'ın 15 bin kişilik modern stadı hazır!

Batman'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca UEFA ve FIFA standartlarında inşa edilen 15 bin kişilik stadyum ile olimpik kapalı yüzme havuzu ve atletizm pisti tamamlandı.

inegölspor uefa standartlarında futbol sahası Haberi

inegölspor uefa standartlarında futbol sahası

Büyükşehir Belediyesi ile İnegöl Belediyesi ortaklığında yapılacak olan tesisin proje detayları belli oldu, -Serhat ÇİÇEK Merakla beklenen İnegölspor Tesisleri'ninyeni adresi belli oldu. Tesis Baykoca Mahallesinde inşa edilecek.


MF TOPLANTISI YAPIYORUZ 


Proje hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu; "Turgutalp mahallesi hastanenin yan tarafında bulunan İnegölspor tesisleri, oradaki yoğunluktan dolayı nasip olursa yakın bir zamanda inşaatına başlanacak olan Baykoca Mahallesine taşıyoruz. Projesi tamamen İnegöl Belediyesi tarafından hazırlanan İnegölspor tesisleri Büyıikşehir Belediyesi tarafından ihaleye çıkartılıp uygulamasına başlanacak. Bugünde İnegölspor değerli Başkanı Eşref Güç ve yöneticilerine Etüt Proje Müdürlüğüne davet ettik, yapılan projenin son halini varsa onlann da taleplerini almak için değerlendirme toplantısı yapıyoruz'' dedi. 



AKTAŞ'A TEŞEKKÜR 


İnegölspor Başkanı Eşref Güç ise; "Öncelikle Turgutalp mahallesinde 30 yıldır kullandığımız o zamanki imkânlarla yapılmış olan İnegölspor tesislerini...