16 / 05 / 2024

İngiltere Bahçecilik Ticaret Birliği Başkanı Raoul Curtis Machin

İngiltere Bahçecilik Ticaret Birliği Başkanı Raoul Curtis Machin

Sergi alanında inşaatların bitmek üzere olduğunu ve bahçecilikle ilgili çalışmaların yapıldığını kaydeden İngiltere Bahçecilik Ticaret Birliği Başkanı Raoul Curtis Machin, "Burada İngiltere'nin bahçelerini sergileyeceğiz." dedi.

Kar Bahçe Peyzaj İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kar Bahçe Peyzaj İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Remzi Karaağaç tarafından kuruldu!

Grv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bahçelievler Şubesi açıldı!

Grv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de Poyraz Gravi tarafından açıldı. 

Bahçelievler Motorlu Taşıtlar Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçelievler Motorlu Taşıtlar Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Demir, Hasan Yıldız ve Mehmet Özbay ortaklığında kuruldu.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Suat Yördem tarafından açıldı.

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Konuk tarafından açıldı.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından kuruldu. açıldı.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından kuruldu. açıldı.

Net Bahçekent Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Net Bahçekent Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100  bin TL sermaye bedeli  ile Ozan  Gülle  ve Mohamad Nour Balalo tarafından kuruldu.

Bahçeli Yapı Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeli Yapı Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Beker tarafından kuruldu.

Marmara Mühendislik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi açıldı!

Marmara Mühendislik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Fikret Demiriz tarafından açıldı.

Nosaıbah İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nosaıbah İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Sharafatullah tarafından kuruldu.

Gül Bahçesi İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Bahçesi İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL TL sermaye bedeli ile Nedal Jamal Habeeb Sawalha tarafından kuruldu.

Çankaya Yurt Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Istanbul Bahçelievler Şubesi açıldı!

Çankaya Yurt Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Istanbul Bahçelievler Şubesi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İngiltere Bahçecilik Ticaret Birliği Başkanı Raoul Curtis Machin Haberi

İngiltere Bahçecilik Ticaret Birliği Başkanı Raoul Curtis Machin

 Türkiye'nin ilk kez ev sahipliği yapacağı EXPO 2016 Antalya'da yer almak için katılım sözleşmesi imzalayan İngiltere, kültürünü yansıtan bahçe kuracak. 


EXPO 2016 Antalya Ajansından yapılan açıklamaya göre, İngiltere Bahçecilik Ticaret Birliği Başkanı Raoul Curtis Machin ve tasarımcı Adam Frost, Aksu ilçesinde bulunan bin 121 dönümlük EXPO 2016 Antalya Sergi Alanı'na geldi.


Proje ve alan hakkında bilgi alan Machin ve Frost, İngiltere'nin bahçesini kuracağı alanda incelemelerde bulundu. Heyetin alan gezisinin ardından EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Kazım Aydın ve İngiltere Bahçecilik Ticaret Birliği Başkanı Machin, tarafından katılım sözleşmesi imzalandı.  


Machin, EXPO 2016 Antalya'nın büyük bir proje olduğunu, alandan etkilendiklerini vurguladı.


Sergi alanında inşaatların bitmek üzere olduğunu ve bahçecilikle ilgili çalışmaların yapıldığını kaydeden Machin, "Burada İngiltere'nin bahçelerini sergileyeceğiz. Bizim iklimimiz buraya nispeten daha...