08 / 05 / 2024

ingiltere gallerin batısında sel felaketi

ingiltere gallerin batısında sel felaketi

Meteoroloji uzmanları, güneybatı İngiltere ve Galler'in batı bölgeleri için aşırı yağış uyarısında bulunmaya devam ederken, İngiltere'de Ocak ayının son 200 yılın en yağışlı ayı olduğu kaydedildi...

Mustafa Teoman Gürgan nerede doğdu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Teoman Gürgan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Mustafa Teoman Gürgan ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta... Peki Batıyakası 2. etap ne zaman satışa çıkacak?

İngiltere'de 2019'un ilk yarısında 2 bin 868 mağaza kepenk kapattı!

PricewaterhouseCoopers (PwC) ve Local Data şirketinden yapılan açıklamaya göre; İngiltere'de 2019 yılının 1'nci yarısında 2 bin 868 mağaza kepenk kapattı.

Batısöke Çimento Fabrikası'ndan 680 milyon liralık yatırım!

Batı Anadolu Grubu, Batısöke Çimento Fabrikası'nı 680 milyon liralık yatırımla dev bir entegre tesisine dönüştürdü. Tesis, 2018 yılının ilk aylarında üretime başlayacak.

Kepez'in batısındaki mahallelere imar müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hizmet değerlendirme toplantısında ilçenin batısındaki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Tütüncü, Kepez'in batısındaki mahallelere imar planı, doğalgaz, semt pazarı ve kent parkı müjdesi verdi.

Batılı turist sayısında düşüş yaşanıyor!

Küçük Oteller Derneği; üyelerinin değerlendirmesiyle 2015 yılının ilk 6 ayı (Ocak- Haziran 2015) anket raporu sonuçlarını açıkladı.Küçük Oteller Derneği üyesi 75 otelin katıldığı ankette batılı turist sayısında ciddi bir düşüş yaşandığı belirtildi.

İstanbul batılı turist sayısında kayıp yaşıyor!

İstanbul, İran ve Arap coğrafyasından gelen turistlerde yüksek oranda artış yaşarken, batılı turist sayısında ciddi bir kayıp yaşıyor.

Batısöke Söke Çimento 2015 Bağımsız Denetim Kuruluşunu seçti!

Batısöke Söke Çimento Sanayii T.A.Ş., bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu 'nda 2015 Bağımsız Denetim Kuruluşunu bildirdi.

Almanya'yı tercih eden Rus turist sayısında azalma yaşandı!

Geçtiğimiz yıllarda kış turizmi için Almanya'yı tercih eden Rus turistlerin sayısında ciddi azalma yaşandı. Ukrayna krizinin ardından Rusya'ya uygulanan yaptırımlardan Batı da nasibini almaya başladı.

Konak Tünelleri 2015'in ilk yarısında açılacak!

" 35 İzmir 35 Proje " arasında yer alan Konak Tünelleri 2015'in ilk yarısında açılacak. Tünellerin doğu tarafında 85 metre; batı yönündeki tüpte 130 metre kaldı

Batı Söke Çimento şirket yetkililerini yayınladı!

Batı Söke Çimento Sanayi T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Batı Söke Çimento Sanayi T.A.Ş. şirket yetkililerini yayınladı.

Batısöke Çimento Batıçim Enerji kredi sözleşmesini imzaladı!

Batısöke Çimento Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Batısöke Çimento Sanayi A.Ş. Batıçim Enerji Elektrik Üretim kredi sözleşmesini imzaladı.

Çankırı'daki inşaat kazısında 22 Roma mezarı bulundu!

Çankırı Müze Müdürü Ali Atmaca, yaptığı açıklamada, Aksu Mahallesi 'nde bulunan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi temel kazısında temmuz ayında 22 mezara rastlandığını dile getirdi...

ingiltere gallerin batısında sel felaketi Haberi

ingiltere gallerin batısında sel felaketi


İngiltere'nin özellikle güney ve güney batısını etkisi altına alan yoğun yağış nedeniyle ev ve işyerleri sel suları altında kalan yüzlerce kişi tahliye edildi.

Meteoroloji uzmanları, güneybatı İngiltere ve Galler'in batı bölgeleri için aşırı yağış uyarısında bulunmaya devam ederken, İngiltere'de Ocak ayının son 200 yılın en yağışlı ayı olduğu kaydedildi.


Başkent Londra'dan da geçen Thames nehrinin bazı bölümlerinin taşması dolayısıyla nehir boyunca yer alan yerleşim yerlerindeki bin kadar ev sel suları altında kaldı, yüzlerce kişi evlerinden tahliye edildi. Nehirdeki su seviyesinin 1980'li yıllardan bu yana en yüksek seviyeye ulaştığı belirtiliyor.


Sel felaketinden etkilenen bölgelerde görev yapmak için İngiltere'nin güneyine gönderilen 1,600 askeri personel bölgede yardıma hazır bulundurulurken, acil servis hizmetleri de İngiltere'nin güneydoğusundaki Berkshire bölgesinde evlerinde masur kalan aileleri kurtarma çalışmalarını yürütüyor.


"Yoluna koymak...