23 / 05 / 2024

İngiltere Ulusal Şebeke Servisi

İngiltere Ulusal Şebeke Servisi

İngiltere’de Tim Willcox ve eşi Margaret Willcox’un yaşadığı ev, doğa dostu özelliklerinin yanı sıra aileye ek gelir sağlıyor. İngiltere’de Ulusal Şebeke Servisi, çiftin evinden üretilen elektriği kullandıkları gerekçesiyle her yıl çifte bin 500 sterlin

İngiltere'de ortalama konut fiyatları Nisan ayında yüzde 3,5 arttı!

İngiltere Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) tarafından açıklanan resmi verilere göre, İngiltere'de ortalama konut fiyatları, Nisan ayında yıllık bazda yüzde 3,5 artış gösterdi.

İngiltere'de 'evsiz' ölümleri son 7 yılın en yüksek seviyesinde!

İngiltere Ulusal İstatistik Ofisi tarafından yayınlanan rapora göre, İngiltere ve Galler'de sokakta ölen evsizlerin sayısının son 7 yılın en yüksek seviyesine ulaştı...

İngiltere’de inşaat üretimi son 4 yılın en düşüğünde!

İngiltere Ulusal İstatistik Ofisinden (ONS) yapılan açıklamaya göre inşaat sektörü üretimi bu yılın son çeyreğinde bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 1,1 gerileme kaydetti.

İngiliz ekonomisi 3. çeyrekte yüzde 2,3 büyüdü!

İngiltere Ulusal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan verilere göre, ülkede Gayrisafi Yurt içi Hasıla (GSYH) artışı bu yılın 3. çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 2,3 düzeyinde gerçekleşti. Piyasada büyümenin yüzde 2,1 olması bekleniyordu.

Yeni Zelanda'daki Awaroa Plajı ulusal park olacak!

Yeni Zelanda’da Awaroa adlı özel bir plajı satın alarak herkese açık bir kamu alanı haline getirmek isteyen çevreciler, 2.3 milyon dolar (6.9 milyon TL) topladı. Plaj, ulusal park olacak.

Yeşil bina için ulusal sertifika geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, çevre dostu yeşil binaların yaygınlaşması için ulusal sertifikasyon sistemini başlattı. Bu sayede yurtdışına sertifika için yüksek paralar ödenmeyecek.

İkinci Ulusal Mimarlık Ödülleri sonuçlandı!

Antalya Kepez Belediyesi'nin, Antalya doğumlu 'Bilge Mimar' Turgut Cansever'in hatırasını yaşatmak amacıyla 2'ncisini düzenlediği Ulusal Mimarlık Ödülleri sonuçlandı.

Ulusal Ulaştırma Ana Planı 25 ayda hazırlanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, hazırlanacak Ulusal Ulaştırma Ana Planı'nda, işin merkezine insanın alınması, kazaların azaltılması ve yol güvenliğinin esas alınması gerektiğini belirtti.

İngiltere'de konut fiyatlarındaki artış Aralık ayında hız kesti!

İngiltere Ulusal İstatistik Ofisi’nden açıklanan verilere göre ülkede aralık ayında konut fiyatlarındaki artış 45 aydır aralıksız devam eden yükselişini yüzde 6,7 oranıyla sürdürdü.

Rigips Türkiye Ulusal Alçı Yarışması ödülleri dağıtıldı!

Saint-Gobain Rigips’in düzenlediği Ulusal Alçı Yarışması Ödülleri, 30 Ocak Cumartesi akşamı Sakıp Sabancı Müzesi The Seed’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Coşkunöz Radyatör, Türkiye’nin Ulusal Şampiyonlar’ından biri oldu!

Coşkunöz Holding’in iklimlendirme sektöründeki öncü firması Coşkunöz Radyatör; COPA markalı ürünleriyle, 2015/16 Avrupa İş Ödülleri’nin ilk turunu tamamlayarak Türkiye’nin Ulusal Şampiyonlar’ından biri oldu.

Şanlıurfa'da yağmur suyu şebeke hattı ve alt yapı projeleri başlatıldı!

Periyodik olarak ilçe ziyaretlerinde bulunarak, sorunları yerinde tespit eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, su baskınları ve yoğun yağış alan ilçeler için yağmur suyu şebeke hattı ve alt yapı projelerinin başlatılması talimatını verm

Ulusal Elektromekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulusal Elektromekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Servet Keskin tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi, Eyüp Yolu Caddesi, Dünya İş Merkezi'nde kuruldu.

İngiltere Ulusal Şebeke Servisi Haberi

İngiltere Ulusal Şebeke Servisi

Evin en büyük özelliği, fatura derdini kısmen de olsa ortadan kaldırması. İngiltere’de Ulusal Şebeke Servisi, çiftin evinden üretilen elektriği kullandıkları gerekçesiyle her yıl çifte bin 500 sterlin (6 bin 500 TL) ödeme yapıyor. Evin içerisinde su ihtiyacını karşılamak için ‘yağmur toplama sistemi’ yer alıyor. Sistem sayesinde su faturalarında yüzde 60’a varan bir indirim...