29 / 04 / 2024

Coşkunöz Radyatör, Türkiye’nin Ulusal Şampiyonlar’ından biri oldu!

Coşkunöz Radyatör, Türkiye’nin Ulusal Şampiyonlar’ından biri oldu!

Coşkunöz Holding’in iklimlendirme sektöründeki öncü firması Coşkunöz Radyatör; COPA markalı ürünleriyle, 2015/16 Avrupa İş Ödülleri’nin ilk turunu tamamlayarak Türkiye’nin Ulusal Şampiyonlar’ından biri oldu.



Avrupa iş dünyasının en prestijli organizasyonlarından biri olan ve bu yıl dokuzuncusu düzenlenen yarışmada, 33 Avrupa ülkesinden farklı sektörlerdeki 32.000 şirket; yenilik, iş mükemmelliği ve sürekliliği kriterlerine göre değerlendirildi. Değişen trendlere ayak uydurarak karşılıklı mükemmel değer yaratma anlayışına sahip olan Coşkunöz Radyatör, birçok global şirketi geride bırakarak Türkiye’nin ithalat ve ihracat alanındaki şampiyonlarından biri oldu. Ürettiği panel radyatör, dekoratif radyatör, hermetik şofben, banyo radyatörleri ve radyatör vanaları gibi ürünlerin; %75’ten fazlasını ihraç ederek Türkiye’nin bu alandaki ilk 3 firması arasında yer alan Coşkunöz Radyatör; pek çok itibarlı şirketle aynı kategoride yarışarak uluslararası ‘Ruban d’Honneur’ unvanını almak için Türkiye’yi Avrupa’da temsil edecek.


Dünyanın en büyük yedinci global ağı olarak vergi, bağımsız denetim, muhasebe, kurumsal finans ve mali danışmanlık alanlarında hizmet veren RSM’in ana sponsorluğunu yaptığı yarışmanın ikinci aşamasında Ulusal Şampiyon seçilen şirketler; tanıtım videolarını Avrupa İş Ödülleri web sitesinde yayımlayarak tüm dünyadan herkesin ve jürinin halk oylamasına sunuyor. 11 Ocak’ta başlayan halk oylamasına açık olan Coşkunöz Radyatör’ün videosu için


http://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/turkey/16303 ya da www.copa.com.tr


web sitelerinden oy kullanımı 26 Şubat’a kadar devam edecek.


Geri Dön