16 / 05 / 2024

Coşkunöz Radyatör Copa'yı tanıttı!

Coşkunöz Radyatör Copa'yı tanıttı!

Coşkunöz Radyatör; COPA markasını “Dünyaya Yayılan Sıcaklık” sloganı ile ülkemiz iklimlendirme pazarına taşıdı...




Geleceğe dönük vizyonu ile sürekli gelişen, alanının öncü kuruluşu Coşkunöz Radyatör; Yılda 2.2 milyon metretül panel radyatör ve 150.000 adet havlu radyatör üretim kapasitesi ile 2011 yılı başından itibaren yurtiçindeki faaliyetlerini hızla sürdürmektedir. 

Geçtiğimiz günlerde COPA, İstanbul Avrupa Yakası bayilerini Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 20 bin metrekarelik fabrikasında ağırladı. Coşkunöz Radyatör ve ürün portföyü hakkında misafirlere bilgi veren Satış Pazarlama Kısım Müdür’ü Ersin Kantar, ürettikleri ürünlerle pazara farklı bir bakış açısı getireceklerinin bilgisini verdi. COPA bayilerine Coşkunöz Radyatör ürün portföyündeki radyatörleri, kombileri, dekoratif ürünleri anlatan Ersin Kantar, en yakın zamanda ürün gamına yeni ürünler ekleyeceklerini ve yapmış oldukları çalışmalarla marka değerini en üst seviyeye taşıyacaklarının altını çizdi. Coşkunöz Holding şirketlerinin tanıtımını da yapan Ersin Kantar, arkalarında güçlü ve profesyonel bir yapının olduğunu ve tecrübesiyle kısa zamanda COPA’nın marka bilinirliğini en üst seviyeye taşıyacaklarını belirtti. 

Daha sonra Coşkunöz Radyatör Kalite ve Ür-Ge Sorumlusu Oktay Özden üretim sürecini görsel bir sunum ile misafirlerle paylaşarak sıfır hata oranına ulaşmak için ne gibi süreçlerin olduğunu anlattı. Müşteri beklentilerinin her geçen gün farklılık gösterdiğine vurgu yapan Oktay Özden, uyguladıkları yalın üretim anlayışı ve yerinde kalite bilinci sayesinde maksimum müşteri memnuniyetine ulaşmanın yanında sürekli iyileşen kalite sistemleri hakkında bilgi verdi.

Coşkunöz Radyatör üretim tesislerini dolaşan İstanbul Avrupa yakası bayileri proses ve üretim hakkında bilginin yanı sıra, bir ürünün üretimden sevke hazır hale getirilene kadar geçirdiği tüm aşamaları bire bir gözlemleme şansı buldular. Ürün eğitimlerinin de yer aldığı program kapsamında misafirler Coşkunöz Radyatör’ün üretim tesislerinden oldukça memnun kaldıklarını belirterek Bursa’dan ayrıldı.


Geri Dön