05 / 05 / 2024

Coşkunöz Radyatör'e ihracat ödülü!

Coşkunöz Radyatör'e ihracat ödülü!

Coşkunöz Holding’in ısıtma ve iklimlendirme sistemleri alanında faaliyet gösteren firması Coşkunöz Radyatör, Copa markası ile gerek yurt içinde gerekse yurt dışında kendinden söz ettirmeye devam ediyor...




Coşkunöz Holding’in ısıtma ve iklimlendirme sistemleri alanında faaliyet gösteren firması Coşkunöz Radyatör, Copa markası ile gerek yurt içinde gerekse yurt dışında kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Coşkunöz Radyatör, İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) 2013 Yılı İhracat Ödül Töreni’nde “Radyatör” kategorisinde Türkiye’de en fazla ihracat yapan ikinci firma ödülüne layık görüldü. Coşkunöz Radyatör’ün ödülünü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi sundu.


Coşkunöz Radyatör, 30 Nisan 2014’de İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği’nin Ankara’daki genel merkezinde gerçekleştirilen İSİB 2013 Yılı İhracat Ödül Töreni’nde “Radyatör” kategorisinde Türkiye’de en fazla ihracat yapan ikinci firma olarak ihracat başarı ödülü almaya hak kazandı. Ödülü, Coşkunöz Radyatör ve Isı Sanayi Ticaret AŞ adına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin elinden Mali ve İdari İşler Müdürü Orhan Ünal aldı. Copa markasını “Dünyaya yayılan sıcaklık” sloganı ile Türkiye iklimlendirme pazarına da taşıyan ve geldiği noktada yeni bir başarıya daha imza atan firma; sektördeki ihracat gücünü perçinlemiş oldu. 2013 yılında satışlarını yüzde 8, ihracatını da yüzde 16 arttıran Coşkunöz Radyatör, ürettiğinin yüzde 75’ini 40’dan fazla ülkeye ihraç ediyor. Coşkunöz Radyatör olarak 2014 yılında da istikrarlı bir şekilde büyümeye devam edeceklerini ifade eden Coşkunöz Radyatör Mali ve İdari İşler Müdürü Orhan Ünal, 24 bin metrekarelik alanda kurulu bulunan tesislerinde Avrupa ve dünya standartlarında her türlü ihtiyaca uygun yüksek kaliteli üretim yaptıklarını belirtti. 2014 yılında gerek iç piyasa, gerekse dış pazarlarda yeni başarılara imza atma hedefinde olduklarının altını çizen Ünal, “2011 yılı başından itibaren Avrupa’daki markamız olan Copa ile Türkiye pazarında da faaliyet gösteriyoruz. Türkiye pazarında da giderek artan bir ivme ile çalışmalarımıza hız verdik” şeklinde konuştu. Geleceğe dönük vizyonu ve Ar-Ge çalışmalarıyla sürekli gelişen ve sektörün önde gelen üreticilerinden biri konumunda olan Coşkunöz Radyatör, 2012 yılında da İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde “Çelik Panel Üreticileri” kategorisinde en çok ihracat yapan üçüncü şirket olarak ödüle layık görülmüştü.


Sürekli gelişim hedefiyle yol alıyor


Türkiye pazarındaki satış pazarlama faaliyetlerine hermetik ve yoğuşmalı kombiler, panel, havlu ve dekoratif radyatörlerle başlayan Copa, 2012 yılında inovasyon ürünü olan “Copa Innova Panel Radyatör” serisini ve sınıfının en yüksek enerji verimliliğine sahip yoğuşmalı kombisi olarak bilinen Copa Premix Kombi’yi de Türk tüketicisinin beğenisine sunmuştu. Sektöründe yalın üretim ve yönetim sistemlerini ilk uygulayan üretici olan Coşkunöz Radyatör, üretim ve yönetim sistemlerinin sürekli gelişimi, sürdürülebilir kalite ve hizmet anlayışı ile çalışmalarına devam ediyor. Sürekli daha iyisini araştırma ve geliştirme hedefi doğrultusunda yol alan firmanın en büyük avantajlarından biri de pazar ve müşteri taleplerindeki değişkenliklere hızla ayak uydurabilmesi. Coşkunöz Radyatör; Coşkunöz Holding güvencesi ve Copa kalitesi ile sektöründe yeniliklerin yaratıcısı olmaya devam edecek.


Geri Dön