16 / 05 / 2024

Coşkunöz Radyatör ödül

Coşkunöz Radyatör ödül

Coşkunöz Holding’in iklimlendirme sektöründeki öncü firması Coşkunöz Radyatör; COPA markalı ürünleriyle, 2015/16 Avrupa İş Ödülleri’nin ilk turunu tamamlayarak Türkiye’nin Ulusal Şampiyonlar’ından biri oldu.

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Yağlı radyatör fiyatları ne kadar, en ucuz nereden alınır? 4 Mart 2023 fiyat listesi...

Yağlı radyatörler bulunduğu ortamı, nem seviyesini düşürüp havayı kurutmadan rahatça ısıtır. Peki, en çok satan yağlı radyatör marka ve modelleri hangileri? Kumtel radyatör ısıtıcı kaç TL? Yağlı petekler ne kadar? İşte yağlı radyatör markaları ve fiyatları..

RE/MAX brokerı Hasan Can'a The Luminary Of Distinction ödülü!

RE/MAX Global'in verdiği ve ödüllerin en üst seviyesi olan “The Luminary Of Distinction” RE/MAX 7 Tepe Ofisi Brokerı Hasan Can’ın oldu. Söz konusu bu ödülü RE/MAX Türkiye ve RE/MAX Avrupa’da alan ilk ve tek kişi olan Hasan Can, 20 yıl önce hayalini kurduğu ödülü almış olmanın mutluluğunu yaşadığını

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Coşkun Sabah: Kızımın evinin kirası 900 Euro!

Türk müziğinin güçlü sesi ve bestekarı Coşkun Sabah yaptığı açıklamada "Kızım yurt dışında iyi bir paraya okuyor, evinin 900 euro kirası var" dedi.

Aylin Coşkun: Düğün takılarımla 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim!

15 yıldır birlikte olan Aylin Coşkun ve Volkan Aslan, geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu. Çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Coşkun, ''Düğün takılarımla 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim'' dedi.

Ekrem Coşkun Döner 2020'ye kadar 90 şube'ye ulaşacak!

Ekrem Coşkun Döner, İstanbul'da şube açılışlarına hızlı başlamış, şimdiden 25 şubeye ulaşmış. Yılbaşına kadar açılacak yeni şube sayısı Türkiye genelinde 90'a yakın olacakmış...

Nivo Ataköy'de 2 yıl kiracınız hazır!

Nivo Ataköy'de 2 yıl kiracınız hazır.. Dükkan ve mağazalarda kiracıyı hazır eden projede yüksek tavanlı cadde cepheli dükkanlar yer alıyor. 

Coşkun Sabah evini ve dükkanını satıyor!

Coşkun Sabah, ayrılırsak intihar ederim dediği eşi Ceyda Sabah’tan 4 daire, 1 dükkân ve 2.2 milyon TL karşılığında boşandı.

İsmail Coşkun: Kentsel dönüşüm ihtiyaçtır!

Prof. Dr. İsmail Coşkun: “Kentsel Dönüşüm bizatihi iyi veya kötü değildir. İyi yönetilirse herkesin yararına, kötü yönetilirse herkesin aleyhine olur. " şeklinde açıklamalarda bulundu.

Otellerdeki Yeşil Yıldız uygulamasına çevre ödülü!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından çevreye duyarlı konaklama tesislerine verilen ‘Yeşil Yıldız’ uygulaması ‘en iyiler’ arasında gösterildi ve ‘Uluslararası Yeşil Elma Çevre Ödülü’nü almaya hak kazandı.

Coşkun Sabah, Etiler'deki evi istedi!

“Eşimden ayrılırsam intiharı bile düşünürüm” diyen Coşkun Sabah, fikir değiştirdi. Ünlü sanatçı: "Eğer boşanırsam tek istediğim Etiler'deki evin bende kalması. Çok anım var o evde" dedi.

Piyalepaşa İstanbul, 13. Kırmızı Ödülleri'nde reklam ödülü aldı!

İstanbul’un en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa’da Polat markasının yarım asırlık tecrübesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen Kırmızı Ödülleri’nde yürüttüğü başarılı reklam kampanyasıyla ödül aldı.

Coşkunöz Radyatör ödül Haberi

Coşkunöz Radyatör ödül

Avrupa iş dünyasının en prestijli organizasyonlarından biri olan ve bu yıl dokuzuncusu düzenlenen yarışmada, 33 Avrupa ülkesinden farklı sektörlerdeki 32.000 şirket; yenilik, iş mükemmelliği ve sürekliliği kriterlerine göre değerlendirildi. Değişen trendlere ayak uydurarak karşılıklı mükemmel değer yaratma anlayışına sahip olan Coşkunöz Radyatör, birçok global şirketi geride bırakarak Türkiye’nin ithalat ve ihracat alanındaki şampiyonlarından biri oldu. Ürettiği panel radyatör, dekoratif radyatör, hermetik şofben, banyo radyatörleri ve radyatör vanaları gibi ürünlerin; %75’ten fazlasını ihraç ederek Türkiye’nin bu alandaki ilk 3 firması arasında yer alan Coşkunöz Radyatör; pek çok itibarlı şirketle aynı kategoride yarışarak uluslararası ‘Ruban d’Honneur’ unvanını almak için Türkiye’yi Avrupa’da temsil edecek.


Dünyanın en büyük yedinci global ağı olarak vergi, bağımsız denetim, muhasebe, kurumsal finans ve mali danışmanlık alanlarında hizmet veren...