27 / 04 / 2024

RE/MAX brokerı Hasan Can'a The Luminary Of Distinction ödülü!

RE/MAX brokerı Hasan Can'a The Luminary Of Distinction ödülü!

RE/MAX Global'in verdiği ve ödüllerin en üst seviyesi olan “The Luminary Of Distinction” RE/MAX 7 Tepe Ofisi Brokerı Hasan Can’ın oldu. Söz konusu bu ödülü RE/MAX Türkiye ve RE/MAX Avrupa’da alan ilk ve tek kişi olan Hasan Can, 20 yıl önce hayalini kurduğu ödülü almış olmanın mutluluğunu yaşadığını



Dünyada en çok gayrimenkul satışı yapan 113 ülkede 7 bin franchise ofisi ve 130 binden fazla gayrimenkul danışmanı olan RE/MAX’ın uluslararası ödülleri de sahiplerini buldu. RE/MAX Global'in verdiği ve ödüllerin en üst seviyesi olan “The Luminary Of Distinction”, RE/MAX 7 Tepe Ofisi Brokerı Hasan Can’ın oldu. 20 sene boyunca kesintisiz hizmet eden ve 20 milyon dolar hizmet bedeli kazananlara verilen “The Luminary Of Distinction” ödülünü RE/MAX Türkiye ve RE/MAX Avrupa’da alan ilk ve tek isim Hasan Can oldu.

20 senelik hayal gerçek oldu

RE/MAX 7 Tepe Ofisi Brokerı Hasan Can, RE/MAX ödüllendirme sisteminin en üstünde olan “The Luminary Of Distinction” ödülünü aldığı için büyük bir gurur duyduğunu dile getirerek, mesleğe 20 sene önce başladığını, o zaman koyduğu ilk hedefin bu ödülü almak olduğunu dile getirerek, bu ödülü almış olmanın büyük mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

RE/MAX brokerı Hasan Can a The Luminary Of Distinction ödülü!

Seçkin acentelere veriliyor

20 seneyi aşkın süredir müşterilerine örnek bir şekilde hizmet etmiş, seçkin acentelere verilen “The Luminary Of Distinction” ödülü, tanınma ödülleri grubunda yüksek bir onur ödülü şeklinde görülüyor. Bu ödülü almaya hak kazanan gayrimenkul danışmanlarına, ücretsiz kalıcı R4 kaydı da veriliyor. Ayrıca yıllık aidatlardan kalıcı şekilde feragat da ediliyor.     


Geri Dön