09 / 05 / 2024

RE/MAX brokerı Hasan Can'a The Luminary Of Distinction ödülü!

RE/MAX brokerı Hasan Can'a The Luminary Of Distinction ödülü!

RE/MAX Global'in verdiği ve ödüllerin en üst seviyesi olan “The Luminary Of Distinction” RE/MAX 7 Tepe Ofisi Brokerı Hasan Can’ın oldu. Söz konusu bu ödülü RE/MAX Türkiye ve RE/MAX Avrupa’da alan ilk ve tek kişi olan Hasan Can, 20 yıl önce hayalini kurduğu ödülü almış olmanın mutluluğunu yaşadığını



Diamond Club’ı 12 senedir alan tek isim

2002'de kurulmuş olan 7 Tepe ofisi tüm Türkiye ve Avrupa’da hep ilklerin başaran ofis oldu. 20 senelik kariyerine bir çok ödül de sığdıran Hasan Can, Avrupa kıtasında Circle of Legends Award’ı kazanan ilk Gayrimenkul Danışmanı olmuş oldu. İlk Hall of Fame ve İlk Lifetime Achievement ödüllerinin dışında Circle of Legends ödüllerini de alan Hasan Can, en büyük kulüp ödülü olan Diamond Club’ın son 12 senedir aralıksız alan ilk ve tek üyesi olarak ismini de yazdırdı.    

RE/MAX brokerı Hasan Can a The Luminary Of Distinction ödülü!

5 kez dünya 1.si oldu

RE/MAX brokerı Hasan Can, yalnızca Türkiye’de değil tüm Avrupa kıtasında da bu başarıyı gösteren ilk kişi oldu. Kariyerinin her senesiniözel bir ödül, unvan ve çeşitli başarılarla taçlandırmaya devam eden Hasan Can, defalarca Konut ve Ticari Gayrimenkul alanlarında dünya çapında dereceler elde etti ve dünya birinciliğine ulaşmayı da başardı. Hasan Can, 20 senelik kariyeri boyunca, 5 defa Dünya birinciliği, 10 defa Avrupa birinciliği ve 20 defa üst üste Türkiye ciro birinciliğini kazandı. Bugüne kadar alınması en zor ödülleri de alan Hasan Can, ödüllendirme sisteminde yeni ödül alacak kişiler yetiştirmek ve mentorluk yapmak için kendi isteğiyle ödüllendirme sisteminden çekildiğini duyurdu.

1 dolar bu hafta bu rakamı görecek! Dolar için sarsıcı tahmin! Hemen bu son dakika tahminine bakın!

En düşük emekli maaşında son dakika depremi! En düşük maaş 4 bin 500 TL mi oluyor? Hesaplanan rakamları duyan inanamadı!

4 bankada kıyamet koptu! Garanti, Ziraat Akbank, ING peş peşe açıkladı! Görenlerin gözleri fal taşı gibi açıldı!


Geri Dön