27 / 04 / 2024

Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı!

Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı!

Konuşanlar programıyla tanınan ünlü isim Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı.



Konuşanlar programıyla ünü yakalayan Hasan Can Kaya Levent'in tercih edilen semtlerinden birinde, 150 milyon liralık lüks bir villa satın aldı.

150 MİLYON LİRALIK LÜKS VİLLA!

Fenomenliği “Konuşanlar” programıyla yakalayan ünlü isim Hasan Can Kaya, kazancının büyük bir kısmını gayrimenkule yatıran isimlerden biri olarak biliniyor.

Geçmişte annesine hediye olarak aldığı tripleks villayla dikkat çeken ünlü stand-up komedyeni, şimdi de kendisi için kesenin ağzını açtı. İstanbul’un gözde semtlerinden olan Levent’te, 150 milyon lira değerinde bir villa satın aldı. 

KAZANCINI GAYRİMENKULE YATIRIYOR!

Hasan Can Kaya, son zamanların popüler isimlerinden biri olurken, Cem Yılmaz ve Ozan Güven gibi tanınmış isimlerle aldığı villa ile komşu olmuş durumda. Kazancının büyük bir kısmını gayrimenkule yatıran Kaya, Levent bölgesinde havuzu ve özel garajı olan bir villa tercih etti.

Şu anda tadilat aşamasında olan villanın dekorasyonu da Hasan Can Kaya‘nın kendi zevkine uygun olarak yapılmakta. Tadilatın tamamlanmasıyla birlikte ünlü komedyen, yeni evine taşınacak.

Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı!

ACUN ILICALI'NIN EVİNİ SATIN ALMIŞTI!

Daha öncesinde de Acun Ilıcalı‘ya ait tripleks evi satın alarak annesine hediye eden 33 yaşındaki Hasan Can Kaya,gayrimenkul yatırımları yapaya devam ediyor. 

Bir süre önce Etiler’de bir mekandan çıkarken görüntülenen Hasan Can Kaya‘nın 20 milyon TL değerindeki aracı da dikkat çekmişti. 

Özetle; Hasan Can Kaya, gayrimenkul yatırımlarına devam ederek Levent’teki yeni villasıyla konforlu bir yaşam sürmeyi planlıyor.

 Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı!

HASAN CAN KAYA KİMDİR?

16 Aralık 1989'da İstanbul'da doğmuş aslen Malatyalı'dır. 1 Erkek 1 Kadın dizisinde senaristlik yaparken, senarist grubundaki arkadaşlarının desteği ile stand-up yapmaya karar verdi. Leman Kültür Beşiktaş'ta düzenli olarak stand-up komedi yapmaya başladı. Ocak 2020'de ilk kişisel projesi olan Konuşanlar Talk Show'un çekimlerine başladı.

Hasan Can Kaya hakkında bomba iddia! Acun Ilıcalı kefil oldu, Hasan Can Kaya 40 milyona villa aldı!

Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı'nın evini aldı!

Geri Dön