21 / 05 / 2024

Inİstanbul davutpaşa teslim tarihi

Inİstanbul davutpaşa teslim tarihi

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1' e kadar farklılık gösterdiği projede Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta bulunuyor. Inİstanbul Davutpaşa fiyat listesi kapsamında daireler 320 bin TL'den başlıyor.

İş GYO Inİstanbul ödeme planı!

İş GYO Inİstanbul ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta olan projede 3 bin 565 adet daire ve 16 adet ticari ünite yer alıyor.

Inİstanbul Davutpaşa fiyat listesi!

Inİstanbul Davutpaşa fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Lansmanı yarın gerçekleşecek olan projede 3 bin 565 tane daire ve 16 tane ticari ünite bulunuyor.

Şener Üşümezsoy’dan İstanbul için ezber bozan açıklama: 7.4'lük senaryolar çöpe atıldı!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Üşümezsoy, İstanbul için ezber bozan açıklama yaparak, 7.4'lük senaryolar çöpe atıldığını söyledi.

Koray GYO Erikli Evleri 1'in değeri açıklandı! 

Koray GYO İstanbul Eyüpsultan Göktürk 218 ada 1 parselde yer alan Erikli Evleri 1'in değerini açıkladı. İşte o rakam...

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul için çarpıcı açıklama! Marmara'da 7.6 büyüklüğünde... Peş peşe sıraladı! 

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul için çarpıcı açıklama! Marmara'da 7.6 büyüklüğünde... Peş peşe sıraladı! 

Mega kent İstanbul'daki 600 bin konut için güçlendirme çağrısı!

Deprem Güçlendirme Derneği Başkanı Sinan Türkkan mega kent İstanbul'daki 600 bin konut için güçlendirme çağrısı yaptı. İşte Sinan Türkkan'ın konuyla ilgili açıklamaları...

103 emekli amiral için soruşturma açıldı! 

Montrö Boğazlar sözleşmesi ve Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik ortak bildiri yayınlayan 103 emekli amiral için soruşturma açıldı. 

İstanbul için dikkat çeken açıklama: Ağır ve yıkıcı deprem beklenmiyor!

Iğdır Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Anabilim Dalı'nda görevli öğretim üyesi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, İstanbul için dikkat çeken açıklamalarda bulunarak, ağır ve yıkıcı deprem beklenmediğini söyledi.

İnvest İnşaat Vadi Koru Ayazağa teslim tarihi!

İnvest İnşaat imzası taşıyan Vadi Koru Ayazağa projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Sarıyer ilçesine bağlı Ayazağa'da yükseliyor. İşte İnvest İnşaat Vadi Koru Ayazağa teslim tarihi...

Cem Argun inşaata olan aşkını 15 yıldır fotoğraf çekerek yaşıyor!

Cam kemik hastası 46 yaşındaki Cem Argun, mimari tasarımlara ve inşaata olan aşkını 15 yıldır fotoğraf çekerek yaşıyor. Cem Argun: "İnşaat firmalarının teslim projeleri öncesi sergilerinde benim de fotoğraflarım yer alıyor. Bu benim için güzel bir başarı" dedi.

Davutpaşa İnistanbul Topkapı daire fiyatları 2017!

Davutpaşa İnistanbul Topkapı daire fiyatları 416 bin TL'den başlayarak değişiyor. İnistanbul Topkapı'da aylık taksitler, teslim sonrasında başlıyor...

Forum İstanbul'daki dinozor temalı parkı için iflas davası açıldı!

İstanbul Bayrampaşa’daki Forum İstanbul AVM’de bulunan Avrupa’nın en büyük dinozor temalı parkı için iflas davası açıldı. AVM’nin sahibi konumundaki şirket, alacaklı olduğunu öne sürerek önce icra takibi başlattı.

Davutpaşa İnistanbul Konsept teslim tarihi!

Davutpaşa İnistanbul Konsept satış fiyatları 389 bin TL'den başlıyor. İnistanbul Konsept Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1'ler yer alıyor...

İnistanbul Konsept Davutpaşa fiyatları!

İnistanbul Konsept Davutpaşa fiyatları 389 bin TL'den başlıyor. İnistanbul Konsept projesi 2018'in sonunda teslim edilecek...

İnistanbul Hayat Davutpaşa fiyatları!

İnistanbul Hayat Davutpaşa fiyatları 376 bin liradan başlayarak değişiyor. Peşinde yüzde 10 indirimin yapıldığı İnistanbul Hayat Evleri projesinde daireler Ağustos 2018 yılında teslim ediliyor...

Inİstanbul davutpaşa teslim tarihi Haberi

Inİstanbul davutpaşa teslim tarihi

4 bölüm şeklinde dizayn edilen projede 1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 kısım bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda 898 bağımsız bölümden meydana geliyor. 


Ortak kullanım alanları arasında projede sinema, fitness center, futbol alanları, basketbol sahası, mescit, asansör, oyun alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark, güvenlik, ve kreş gibi sosyal alanlara yer veriliyor. 


İş GYO ve Nef tarafından inşa edilen projede dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Lansman fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre değişen proje 28 Mayıs Perşembe günü görücüye çıkacak.


Toplam 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden meydana gelen proje opkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerine yayılıyor. Toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanında yükselen proje 2018 yılının 2. yarısında teslim edilmesi...