05 / 05 / 2024

İnistanbul etapları ne zaman teslim

İnistanbul etapları ne zaman teslim

4 etaptan meydana gelen İnistanbul Topkapı güncel daire fiyatları 545 bin TL'den başlıyor. Proje toplam 2 bin 680 konuttan meydana geliyor.

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finans Şehir Time ve Park etaplarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO Finans Şehir Projesi Time ve Park Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finans Şehir Projesi Time ve Park Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Galatasaray Riva Düşler Vadisi ne zaman teslim?

Galatasaray Riva Düşler Vadisi'nde hem satışlar hem de teslimler etaplar halinde yapılacak. Projede resmi satışlar başladı. Peki Galatasaray Riva Düşler Vadisi ne zaman teslim?

İnistanbul Gala ve Lokal etaplarında cazip kampanya!

İnistanbul Lokal etabında yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Lokal ve Gala etaplarında son 76 daire için ödeme kampanyası sunuluyor...

Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta yer alan Inİstanbul Lokal projesi İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Peki Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Inİstanbul Lokal Nef ne zaman teslim?

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar tasarlandığı proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında yükseliyor. Projede 48 aya varan taksitler sağlanıyor. Peki Inİstanbul Lokal Nef ne zaman teslim?

Inİstanbul Lokal Evleri ne zaman teslim?

Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa edilen Inİstanbul Lokal Rezidans'ta fiyatlar 348 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Inİstanbul Lokal Evleri ne zaman teslim edilecek?

Vadişehir Başakşehir yeni etaplarıyla bölgeye değer katacak!

İstanbul’un nitelikli konut bölgeleri arasında öne çıkan Başakşehir’in yeni projesi Vadişehir, yeni yeni etaplarıyla bölgeye katma değer kazandıracak. Proje yeni şehrin konseptine yön verecek.

İnistanbul Lokal Davutpaşa ne zaman teslim?

İnistanbul Lokal Davutpaşa ne zaman teslim? İnistanbul Lokal Topkapı Davutpaşa'da 5 bin TL'den başlayan peşinatlarla daire sahibi olunuyor. Üstelik ilk taksit ödemesi 2016'da başlıyor...

Inİstanbul Lokal ne zaman teslim edilecek?

Inİstanbul Lokal Topkapı'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki Inİstanbul Lokal ne zaman teslim edilecek?

Inİstanbul Lokal Nef teslimleri ne zaman?

E-5 karayoluna 1 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Inİstanbul Lokal Nef teslimleri ne zaman?

Inİstanbul Lokal Topkapı teslimleri ne zaman?

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında inşa edilen projede daire fiyatları 348 bin TL 'den başlıyor. Peki Inİstanbul Lokal Topkapı teslimleri ne zaman?

Inİstanbul Lokal Topkapı ne zaman teslim?

Inİstanbul Lokal Topkapı projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Peki, Inİstanbul Lokal Topkapı ne zaman teslim?

İnistanbul etapları ne zaman teslim Haberi

İnistanbul etapları ne zaman teslim

Gala, Lokal, Hayat ve Konsept olmak üzere dört etaptan oluşan İnistanbul Topkapı projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Projede daire büyüklükleri 49 metrekare ile 364 metrekare arasında değişiyor. Foldhome konsette dizayn edilen İnistanbul Topkapı projesi toplam 2 bin 680 konuttan meydana geliyor. 


İnistanbul projesinin Gala etabı Aralık 2017'de, Lokal etabı Mart 2018'de, Hayat etabı Eylül 2018'de son olarak Konsept etabı ise Haziran 2019'da sahiplerine teslim edilecek. 


İnistanbul Evleri konut fiyatları 2017!


1+1 daireler 545 bin TL  

2+1 daireler 681 bin TL 

3+1 daireler 1 milyon 14 bin TL  

4+1 daireler 1 milyon 429 bin TL'den başlıyor.  


Nef ve İş GYO Ortaklığı tarafından hayata geçirilen İnistanbul Topkapı projesi İstanbul Topkapı'da eski Anadolu Şişecam Fabrikası arsasında 80 bin metrekare alanda inşa...