27 / 04 / 2024

İnistanbul ev fiyatları ne kadar

İnistanbul ev fiyatları ne kadar

3 bin 565 konut ile 16 ticari üniteden meydana gelen İnistanbul Evleri ‘nde 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki İnistanbul ev fiyatları ne kadar?

İnistanbul Topkapı 2017 güncel ev fiyatları!

İnistanbul Topkapı 2017 güncel ev fiyatları 545 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 2 bin 680 daireye yer veriliyor...

İnistanbul Topkapı ev fiyatları 2017!

İş GYO ve Nef Ortaklığı tarafından hayata geçirilen İnistanbul Topkapı projesinde daireler 458 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte İnistanbul Topkapı ev fiyatları 2017...

İnistanbul Konsept Davutpaşa ev fiyatları!

İnistanbul Konsept Davutpaşa ev fiyatları 389 bin TL'den başlayarak değişiyor. İnistanbul Konsept projesinde 788 bağımsız birim olacak...

İnistanbul Hayat Topkapı ev fiyatları!

İnistanbul Hayat Topkapı ev fiyatları 376 bin TL'den başlayarak değişiyor. İnistanbul Hayat projesinde düşük peşinatla veya sıfır faizle taksitli ödeme imkanları sunuluyor...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları konutların planlarına göre değişiklik gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen proje Ataköy’e 7 kilometre mesafede bulunuyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı ev fiyatları!

İş GYO ve Nef imzası ile yükselen proje Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Inİstanbul Lokal Topkapı ev fiyatları 439 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Inistanbul Lokal Residence ev fiyatları!

Inistanbul Lokal Residence ev fiyatları 348 bin liradan başlayarak değişiyor. Topkapı Inistanbul Lokal Residence projesinde 2+1 daireler için 5 bin lira peşinat ödemesi yapılıyor...

Davutpaşa Inİstanbul Lokal ev fiyatları!

Daire büyüklüklerinin 48 metrekareden başladığı proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında yükseliyor. Davutpaşa Inİstanbul Lokal ev fiyatları 1+1 evler 348 bin TL'den başlıyor.

Topkapı İnistanbul Lokal ev fiyatları!

İnistanbul Topkapı projesinin ikinci etabı İnistanbul Lokal'de yeni bir kampanya başlatıldı. İşte, Topkapı İnistanbul Lokal ev fiyatları!

İş GYO Inİstanbul Lokal satılık ev fiyatları!

İş GYO Inİstanbul Lokal satılık ev fiyatları 348 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki dairelerin teslimlerinin 2017 sonunda yapılması planlanıyor.

İnistanbul Lokal Ev Fiyatları!

Topkapı'da İş GYO ve NEF imzasıyla yükselen İnistanbul Lokal ev fiyatları 348 bin TL'den başlıyor. İnistanbul Lokal projesinde 48 aya kadar vade farkı olmadan ödeme imkanı sunuluyor...

İş GYO Inİstanbul Gala ev fiyatları!

İş GYO Inİstanbul Gala ev fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. E-5'e ve metrobüse 1 kilometre uzaklıkta inşa edilen projede aylık 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Davutpaşa Inİstanbul Gala ev fiyatları!

Davutpaşa Inİstanbul Gala ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

İnistanbul ev fiyatları ne kadar Haberi

İnistanbul ev fiyatları ne kadar

İnistanbul ev fiyatları ne kadar? sorusunu yanıtlamadan önce projenin özelliklerinde bahsedelim.


İnistanbul projesi Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor.


288 milyon 359 bin 316 lira yatırım bedeliyle yükselen İnistanbul Evleri ‘nde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Daire alanlarının 48 metrekare ile 307 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Nef İnistanbul ‘da fitness center, kapalı otopark, kreş, mescit, yüzme havuzu, basketbol sahası, oyun alanları, sinema, asansör ve güvenlik ile futbol alanları gibi sosyal donatılar mevcut.


İnistanbul ev fiyatları ne kadar?

İnistanbul ev fiyatları 320 bin TL’den başlangıç gösteriyor. 


Teslimlerin 2018 yılının 2. Yarısında başlayacağı İnistanbul projesi Topkapı’da 130 dönümlük Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde, E-5 ile Esenler Otogarı’nı...