27 / 04 / 2024

Inİstanbul ev fiyatları

Inİstanbul ev fiyatları

Nef Inİstanbul Topkapı fiyat listesi dairelerin metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Toplam inşaat alanı 411 bin 941 metrekare olarak belirlenen proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor.

Inİstanbul ev fiyatları!

Inİstanbul ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Topkapı Inİstanbul ‘da dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Inİstanbul Topkapı ulaşım!

Inİstanbul Topkapı ulaşım bilgileri kapsamında proje, Dumlupınar Caddesi’ne yaklaşık 600 metre uzaklıkta bulunuyor. Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan projede 3 bin 581 bağımsız üniteye yer veriliyor.

İş GYO Nef Inİstanbul iletişim!

İş GYO Nef Inİstanbul iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da hayata geçirilen proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Inİstanbul fiyat listesi!

Inİstanbul fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede olan proje yarın satışa çıkacak.

Davutpaşa Inİstanbul satılık!

Davutpaşa Inİstanbul satılık daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor. Topkapı Şişecem Fabrikası arsası üzerinde yükselen proje 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden oluşuyor.

Nef Inİstanbul fiyat listesi!

Nef Inİstanbul fiyat listesi kapsamında daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta olan projede 3 bin 565 konut ve 16 ticari ünite bulunuyor.

Inİstanbul Topkapı iletişim!

Inİstanbul Topkapı iletişim için 444 9 633 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. İş GYO ve Nef tarafından hayata geçirilecek proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

1+1, 2+1, 3+1 ucuz fiyata konut sahibi olmak için fırsat! Ekonomik prefabrik ev fiyatları ayyuka çıktı! 241 bin TL'den..

Prefabrik ev almak isteyenlere güzel haber geldi. 1+1, 2+1, 3+1 ucuz fiyata konut sahibi olmak için büyük fırsat! Ekonomik prefabrik ev fiyatları ayyuka çıktı! 295 bin TL'den başlıyor... İşte detaylar...

Ev fiyatları artık yabancılar için bile pahalı! Konut fiyatları düşecek mi? 

İki senede ev fiyatlarının yüzde 500’ün üzerinde yükseldiği Antalya, yabancılar için de cazibesini kaybediyor. Peki ev fiyatları düşecek mi?

MSY Nefes ev fiyatları Ekim 2022!

MSY Yapı imzasıyla İstanbul'un değerlenen bölgelerinden Pendik'te inşa edilen MSY Nefes projesinde 3 blok bulunuyor. MSY Nefes projesinde yer alan evlerin fiyatları ne kadar? İşte MSY Nefes ev fiyatları Ekim 2022!

Ev fiyatlarına yeni zam sinyali!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER), 2022'de en önemli sorunun ev fiyatları olacağının altını çizerek, sorunun çözümü için ‘ticari çıkardan arındırılmış kentsel dönüşüm’e işaret etti.

İstanbul'da artan ev fiyatları için neler yapılabilir?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul'da artan ev fiyatlarıyla değerlendirmelerde bulundu. Ali Kurt, konut sektöründe yaşanan sorunlara ilişkin çözüm önerilerini de sıraladı.

İnşaat malzemelerindeki zamlar ev fiyatlarını etkileyecek mi?

Kamunun devreye alınması için çağrı yapan müteahhitler, gelişme olmayınca Türkiye'de 15 gün işleri bırakacaklarını ve boykot yapacaklarını duyurdu. Peki inşaat sektöründe son durum ne? Ev fiyatları bu tartışmalardan nasıl etkilenecek?

Çin'de yeni ev fiyatları yıllık yüzde 4,47 yükseldi!

Çin hükümeti tarafından konut sektörünün soğutulması amacıyla harekete geçilmesi ve gayrimenkul geliştirme firmalarının borçlarındaki artış mücadelesi ev fiyatlarında yaşanan hızlı artışı engelledi. Yeni ev fiyatları 2021 Mayıs'ta, 2021 Nisan'a göre yüzde 0,51 arttı.

Pandemide İstanbul'da ev fiyatları da, geri dönüş süresi de arttı!

“Gayrimenkul Piyasası Araştırması 2020” başlıklı araştırmasına göre, pandeminin etkili olduğu 2020 yılında İstanbul’da ev fiyatları arttı. Kentte yatırım için ise, kira dönüşü en hızlı olan 500 bin TL’ye kadar olan konutlar öneriliyor.

Koz Mesa ev fiyatları 2018!

Koz Mesa ev fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı'nda inşa edilen projede fiyatlar peşin ödemelerde fiyatlar 667 bin TL'ye düşüyor...

KİPTAŞ Yeşilce Aydos ev fiyatları!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik-Aydos bölgesinde inşa edilen Yeşilce Aydos projesinde avantajlı konut satışları devam ediyor. İşte, KİPTAŞ Yeşilce Aydos ev fiyatları..

Lens İstanbul 2018 ev fiyatları!

Lens İstanbul 2018 ev fiyatları haberimizde yer alıyor. Toplamda 1.162 daire ve 85 adet ticari birimden oluşan proje İstanbul Kurtköy'de inşa ediliyor.

Keleşoğlu Deniz İstanbul ev fiyatları 2018!

Keleşoğlu Deniz İstanbul ev fiyatları 2018 kapsamında projede fiyatlar 480 bin TL'den başlıyor. Projede 24 ay ya da 36 ay sıfır faizle ödeme seçenekleri sunuluyor...

Başakşehir Adım İstanbul güncel ev fiyatları!

Başakşehir Adım İstanbul güncel ev fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Adım İstanbul projesi İntaya-İntes ve Eyg Yapı ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Inİstanbul ev fiyatları Haberi

Inİstanbul ev fiyatları

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından hayata geçirilen Inİstanbul Rezidans'ta 3 bin 565 tane konut ve 16 tane ticari ünite yer alıyor. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor.


Nef Inİstanbul Topkapı fiyat listesi konut tiplerine göre farklılık gösteriyor.  E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede olan proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor. 


Inİstanbul Topkapı'da teslimlerin 2018 yılı 2. yarısında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanan daire seçenekleri mevcut. 


Davutpaşa Inİstanbul Evleri sosyal alanları; basketbol sahası, futbol alanları, mescit, sinema, kreş, asansör, güvenlik, kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness center, oyun alanlarından meydana geliyor.


Nef Inİstanbul Topkapı fiyat!

Inİstanbul satış fiyatları 320...