27 / 04 / 2024

İnistanbul Gala ev fiyatları

İnistanbul Gala ev fiyatları

İnistanbul Gala projesi ulaşım bilgileri kapsamında TEM'e 7 kilometre, E-5'e ve metrobüse 1 kilometre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Topkapı İnistanbul Gala Evleri'nde 1+1'ler 320 bin TL'ye!

İş GYO ve NEF yatırım ortaklığı tarafından hayata geçirilen İnistanbul Gala projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa ediliyor. Proje 470 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor.

İnistanbul Gala daire fiyatları!

İnistanbul Gala daire fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İş GYO Nef İnistanbul Gala projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı ’da inşa ediliyor.

Davutpaşa İnistanbul Gala ulaşım!

Davutpaşa İnistanbul Gala ulaşım bilgilerine göre proje, Marmaray'a 3.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. İş GYO ve Nef ortaklığında hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor.

İnistanbul Gala ev fiyatları!

İnistanbul Gala ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İnistanbul Gala projesi 3 bin 565 adet daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor.

Inistanbul Gala'da 3 haftada 875 ünite satıldı!

Fiyatların 320 bin liradan başladığı, İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.

Inistanbul Gala Topkapı'da 320 bin TL'ye 1+1!

30 ay vade farksız taksit ve yüzde 1 peşinatlı ödeme seçenekleri ile ev sahibi olunabilen İnistanbul Gala projesinde fiyatlar ise 320 bin liradan başlıyor.

Topkapı Inistanbul Gala'da 30 Ay 0 Faiz avantajı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.Inistanbul Gala Ön talep döneminde 7 binin üzerinde başvuru alarak dikkatleri çekti.

Davutpaşa Inİstanbul Gala satılık ev!

Davutpaşa Inİstanbul Gala satılık ev fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. TEM'e 7 kilometre uzaklıkta inşa edilen projede 2 bin 100 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Inİstanbul Gala projesi ne zaman teslim?

İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen Inİstanbul Gala ev fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.Peki Inİstanbul Gala projesi ne zaman teslim edilecek?

İş GYO Inİstanbul Gala ev fiyatları!

İş GYO Inİstanbul Gala ev fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. E-5'e ve metrobüse 1 kilometre uzaklıkta inşa edilen projede aylık 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Inistanbul Gala'da yeni üniteler satışta!

İş GYO ve Nef imzalı Topkapı İnistanbul Gala projesi ilgi görmeye devam ediyor. 1140 ünitenin 875'i satılan projede yeni ünitelerde satışa çıkarıldı.

Topkapı Inistanbul Gala’da fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi Topkapı’da yükselen İnistanbul Gala’da yoğun ilgi ve satış hızı nedeniyle yeni bir blok satışa açıldı. 3 haftada 1.140 üniteden 875’i satıldı. Proje, ön talepte 7 binin üzerinde başvuru aldı.

Inistanbul Gala'da 875 ünitenin satışı gerçekleşti!

İş GYO ve Nef iş ortaklığının ilk projesi İnistanbul Gala'ya yoğun ilgi üzerine yeni bir blok satışa açıldı. Projede satışların başlamasından bu yana bin40 üniteden 875'i satıldı.

Inistanbul Gala'da bir blok daha satışa sunuldu!

İş GYO ve Nef iş ortaklığının ilk projesi İnistanbul Gala'ya yoğun ilgi üzerine yeni bir blok satışa açıldı. Projede bin 140 üniteden 875'i hemen satıldı.

İş GYO Inİstanbul Gala satılık ev!

İş GYO Inİstanbul Gala satılık ev tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Toplam 788 adet üniteden meydana gelen proje TEM'e 7 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Topkapı Inİstanbul Gala satılık ev!

Topkapı Inİstanbul Gala satılık ev fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. E-5'e ve metrobüse 1 kilometre uzaklıkta inşa edilen proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Inistanbul Gala Residence satılık daire!

Inistanbul Gala Residence satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Anahtar teslimlerinin 2017 yılının Aralık ayında yapılması öngörülen proje toplam 788 üniteden oluşuyor.

İnistanbul Gala ev fiyatları Haberi

İnistanbul Gala ev fiyatları

788 adet üniteden meydana gelen İnistanbul Gala Evleri eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


 İş GYO ve Nef ortaklığında hayata geçirilen Topkapı İnistanbul Gala projesinde daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Projede konutların alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.


Aylık 2 bin 100 TL taksitlerle daire sahibi olunabilen İnistanbul Gala Evleri 'nin ödeme planı arasında yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için 30 ay 0 faiz fırsatı yer alıyor. 


2017 yılının Aralık ayında teslim edilmesi öngörülen Inİstanbul Gala Residence projesinde evlerin yanı; oyun alanları, güvenlik, asansör, basketbol sahası, yüzme havuzu, mescit, kapalı otopark, kreş ve sinema gibi ortak yaşam alanları bulunuyor. 


İnistanbul Gala projesi ulaşım bilgileri kapsamında TEM'e 7 kilometre, E-5'e ve metrobüse 1 kilometre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, Dumlupınar...