29 / 04 / 2024

Inİstanbul Gala fiyat listesi

Inİstanbul Gala fiyat listesi

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 788 adet ünite bulunuyor.

Inİstanbul Gala Evleri fiyatları ne kadar?

788 adet daireden meydana gelen Topkapı Inİstanbul Gala Evleri 'nde daire fiyatları dairelerin alan büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Peki Inİstanbul Gala Evleri fiyatları ne kadar?

İş GYO Inİstanbul Gala Konutları nerede?

Inİstanbul Gala Topkapı'da 2 bin 100 TL taksitle konut sahibi olabilmek mümkün. Toplam 788 adet ünitenin yer aldığı proje 80 dönümlük arsa üzerinde yükseliyor. Peki İş GYO Inİstanbul Gala Konutları nerede?

Inİstanbul Gala projesi nerede?

Teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında gerçekleşeceği Inİstanbul Gala projesi İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçiliyor. Peki Inİstanbul Gala projesi nerede?

Topkapı Inistanbul Gala'da 1+1'ler 320 bin TL'ye! Teslimler 2017'de!

İş GYO ve NEF tarafından yükselen Inistanbul Gala projesi toplam 788 adet üniteden meydana geliyor. Lansmana özel fiyatları devam eden projede daireler 320 bin TL'den başlıyor.

Topkapı Inİstanbul Gala ödeme tablosu!

Inİstanbul Gala Evleri daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği projede yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İşte Topkapı Inİstanbul Gala ödeme tablosu...

Topkapı Inİstanbul Gala fiyatlar!

Topkapı Inİstanbul Gala fiyatlar kapsamında lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede 2 bin 100 TL'lik taksitlerle daire sahibi olunabiliyor.

Inistanbul Gala'nın yüzde 80'i 25 günde satıldı!

İş GYO ve Nef'in Inistanbul projesinin 25 günde % 80'i satılınca, ikinci proje de öne çekildi. İş GYO Genel Müdürü Tanes, "Dış finansmana gerek kalmadı" dedi.

İş GYO Inİstanbul Gala ödeme seçenekleri!

İş GYO Inİstanbul Gala ödeme seçenekleri arasında 30 ay 0 faiz fırsatı sağlanıyor. Teslim tarihi Aralık 2017 olarak belirlenen projede yer alan daireler 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

İş GYO Inİstanbul Gala satılık ev!

İş GYO Inİstanbul Gala satılık ev tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Toplam 788 adet üniteden meydana gelen proje TEM'e 7 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Topkapı Inİstanbul Gala teslim tarihi!

Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen Inİstanbul Gala'da 788 adet ünite bulunuyor. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor. İşte Topkapı Inİstanbul Gala teslim tarihi...

Inİstanbul Gala Davutpaşa Evleri nerede?

Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği Inİstanbul Gala'da çeşitli sosyal alanlar yer alıyor. Proje 80 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Inİstanbul Gala Davutpaşa Evleri nerede?

Topkapı Inİstanbul Gala ödeme koşulları!

Topkapı Inİstanbul Gala ödeme koşulları kapsamında 30 ay vade farksız taksit yapılıyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği projede 788 adet ünite yer alıyor.

Nef Inİstanbul Gala ödemeleri!

Nef Inİstanbul Gala ödemeleri kapsamında banka kredisi ile vade fırsatı sunuluyor. Dairelerin minimum 48 metrekare büyüklükte dizayn edildiği proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor.

Inİstanbul Gala Rezidans nerede?

Inİstanbul Gala'da yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen proje 80 dönümlük arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Inİstanbul Gala Rezidans nerede?

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Nef Inİstanbul Gala fiyat!

Toplam 788 adet ticari üniteden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Nef Inİstanbul Gala fiyat listesi kapsamında 320 bin TL'den başlıyor.

İş GYO Topkapı İnistanbul Gala fiyat listesi!

Inİstanbul Gala Konutları İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef ortaklığında inşa ediliyor. İş GYO Topkapı İnistanbul Gala fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Inİstanbul Gala Evleri fiyat listesi!

Inİstanbul Gala Evleri fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında yapılması planlanan projede 30 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.

İş GYO Inİstanbul Gala Evleri satılık!

Toplam 788 adet ticari üniteden meydana gelen proje TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. İş GYO Inİstanbul Gala Evleri satılık seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans teslim tarihi!

Lokasyon bilgisine göre TEM'e 7 kilometre uzaklıkta yer alan projede 788 adet ticari ünite bulunuyor. Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans teslim tarihi kapsamında 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Nef Inİstanbul Gala Evleri fiyat!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa ediliyor. Nef Inİstanbul Gala Evleri fiyat listesi kapsmaında 320 bin TL'den başlıyor.

Inİstanbul Gala Evleri konum!

İş GYO ve Nef ortaklığında İstanbul Avrupa Yakası Esenler'de hayata geçiriliyor. Peki Inİstanbul Gala Evleri konum olarak nerede bulunuyor?

Inİstanbul Gala Davutpaşa ulaşım bilgileri!

Toplam 788 adet ticari üniteden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişerek tasarlandı. Inİstanbul Gala Davutpaşa ulaşım bilgileri kapsamında TEM'e 7 kilometreye kadar yükseliyor.

İş GYO Inİstanbul Gala Evleri konum!

İş GYO ve Nef ortaklığında İstanbul Avrupa Yakası Esenler'de hayata geçirilen proje 1 oda 1 salon,2 oda 1 salon ,3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Peki İş GYO Inİstanbul Gala Evleri konum olarak nerede?

Inİstanbul Gala İş GYO satılık konut!

Toplam 788 adet ticari üniteden meydana gelen proje TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Inİstanbul Gala İş GYO satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Inİstanbul Gala Nef satış ofisi!

Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Inİstanbul Gala Nef satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Inİstanbul Gala fiyat listesi Haberi

Inİstanbul Gala fiyat listesi

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükselen Inİstanbul Gala Konutları'nın 2017 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. Proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor. 


Davutpaşa Inİstanbul Gala Rezidans metrobüse 1 kilometre, metroya 100 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, TEM'e 7 kilometre, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları daire tiplerine göre değişiyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanan daireler yer alıyor. 


Inİstanbul Gala Topkapı ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinatta, kalan bedel banka kredisiyle ödeniyor veya yüzde 1 peşinatta, kalan yüzde 75'lik kısım banka kredisiyle vadelendiriliyor, kalan kısım ise teslimde ödeniyor. 


Nef Inİstanbul Gala'nın sosyal yaşam alanlanları; kapalı otopark, sinema,...