02 / 05 / 2024

Inİstanbul Gala iş gyo nef

Inİstanbul Gala iş gyo nef

788 adet daireden meydana gelen Topkapı Inİstanbul Gala Evleri 'nde daire fiyatları dairelerin alan büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Peki Inİstanbul Gala Evleri fiyatları ne kadar?

Inİstanbul Gala İş GYO Nef nerede?

Toplam 788 adet ticari ünitenin bulunduğu Inİstanbul Gala projesinde dairelerin alanları 48 metrekareden başlangıç gösteriyor. Projedeki dairelerin teslimleri 2017 yılı olarak planlanıyor. Peki Inİstanbul Gala İş GYO Nef nerede?

Inİstanbul Gala Topkapı ne zaman teslim?

Inİstanbul Gala'da 788 adet ünite yer alıyor. Dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiklik gösteren proje 80 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Inİstanbul Gala Topkapı ne zaman teslim edilecek?

İnistanbul Gala’ya temel atılmadan 10 kat talep geldi!

İş GYO ve Nef’in Topkapı’da eski Paşabahçe fabrikası arazisine yapacakları İnistanbul Gala projesi için daha temel atılmadan 10 kat talep geldi.

Nef Inİstanbul Gala Evleri fiyatları!

Nef Inİstanbul Gala Evleri fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. TEM'e 7 kilometre uzaklıkta inşa edilen projede teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Inİstanbul Gala ödeme planı!

Inİstanbul Gala ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. İş GYO ve Nef ortaklığında hayata geçirilen proje 80 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Inİstanbul Gala ne zaman teslim?

Toplamda 3 bin 565 konut ve 16 ticari ünitenin yer aldığı İş GYO - Nef Inİstanbul Gala eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor. Peki Inİstanbul Gala ne zaman teslim edilecek?

İş GYO Inİstanbul Gala iletişim!

İş GYO Inİstanbul Gala iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Lansmanı yarın yapılacak olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edilen konutlar yer alıyor.

Davutpaşa Inİstanbul Gala satış ofisi!

Davutpaşa Inİstanbul Gala satış ofisi ile 444 72 21 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteren projede lansmana özel fırsatlar ve kampanyalar ile ön satışlar devam ediyor.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için kura çekilişi yapıldı!

KİPTAŞ'ın İstanbul dışındaki ilk projesi olan Çınar Evler için kura çekilişi bugün yapıldı. 

TOKİ Silivri'de 1.356 konut için kura çekilişi bugün!

TOKİ İstanbul Silivri 1. ve 2. Etap Projesi'nde alt gelir ve orta gelir grubu kapsamında toplamda 1.356 konut için kura çekilişi bugün yapılıyor...

Çinli iş adamları yatırım için Nevşehir'i radarına aldı!

Çinli iş adamları yatırım yapmak için, Nevşehir'i radarına aldı. Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği ile İstanbul Çinli İşadamları ve Sanayicileri Derneği protokol imzaladı..

Ebru Gündeş’in villası için mahkemeden bilirkişi kararı!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in İstanbul, Beykoz Kanlıca’da villasına ilişkin Beykoz 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nden ‘bilirkişi’ kararını açıkladı. 

Şehir hastanelerinin inşa ve işletme süreçleri mecliste!

Şehir hastanelerinin inşa ve işletme süreçlerine yönelik bazı iddialar TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ilgaz Dağı Milli Parkı'nda villa inşa edildiği iddiaları TBMM'de!

Ilgaz Dağı Milli Parkı içerisinde izinsiz olarak ağaç kesimi yapıldığı ve villa inşa edildiği iddiaları hakkında CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, yazılı soru önergesi hazırladı..

Haydarpaşa Garı'nın kum zemin üzerine nasıl inşa edildiği araştırılıyor!

Restorasyon çalışmalarına başlanan İstanbul'un simge yapılarından Haydarpaşa Garı'nın, 108 yıl önce kum zemin üzerine ahşap kazıklarla nasıl inşa edildiği araştırılıyor.

TOKİ İstanbul Kayaşehir'de 159 konut için kura çekilişi gerçekleşti!

TOKİ İstanbul Kayaşehir'de 159 konut için kura çekilişi gerçekleşti. İstanbul Kayaşehir’de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen konutlar Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından sahiplerini buldu.

İran'da inşaat malzemecileri için önemli bir potansiyel var!

İran’nın İstanbul başkonsolosuyla temasa geçerek görüşme yaptıklarını Hinginar, “Çok sıcak bir görüşme yaptık. Başkonsolos İran’da inşaat malzemecileri için önemli bir potansiyel olacağını, işbirliğine açık olduklarını bize bildirdi” dedi.

Temel Kotil: 3. Havalimanı D-8'in gözbebeği olacak!

İstanbul'a yapılacak 3. Havalimanı'nın D-8'in gözbebeği olacağını söyleyen THY Genel Müdürü Kotil, bu ülkelerle işbirliğinin daha da artacağını vurguladı.

İstanbul Valiliği'nden 3 ilçe için önemli arazi uyarısı!

3. Havalimanı, 3. Köprü gibi dev projelerin gayrimenkul değerini arttırdığı ilçeler için İstanbul Valiliği önemli bir açıklama yaptı.

İstanbul Valiliği'nden gayrimenkul değerinin arttığı ilçeler için açıklama!

3. Havalimanı, 3. Köprü gibi dev projelerin gayrimenkul değerini arttırdığı ilçeler için İstanbul Valiliği bugün kritik bir açıklama yaptı.

Inİstanbul Gala iş gyo nef Haberi

Inİstanbul Gala iş gyo nef

Teslimlerin Aralık 2017'de gerçekleşeceği Inİstanbul Gala Evleri TEM'e 7 kilometre, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse 1 kilometre, metroya 100 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakikalık mesafede inşa ediliyor. 


Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Projede toplam 788 daire yer alıyor. 


İş GYO ve NEF imzası taşıyan Topkapı Inİstanbul Gala Evleri 'nde dairelerin büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor. 


Inİstanbul Gala Evleri fiyatları ne kadar?

Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başlangıç gösterdiği Inİstanbul Gala Konutları eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arazisi üzerinde inşa ediliyor.


Inİstanbul Gala Davutpaşa'da asansör, yüzme havuzu, oyun alanları, güvenlik, kapalı otopark, sinema, basketbol sahası, mescit, kreş gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


Inİstanbul Gala...