27 / 04 / 2024

Inİstanbul Gala ne zaman teslim

Inİstanbul Gala ne zaman teslim

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış ofisi iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta olan projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans satılık!

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. TEM'e 7 kilometre yakınlıkta olan proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Davutpaşa Inİstanbul Gala satılık ev!

Davutpaşa Inİstanbul Gala satılık ev fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. TEM'e 7 kilometre uzaklıkta inşa edilen projede 2 bin 100 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Davutpaşa Inİstanbul Gala satış ofisi iletişim!

Davutpaşa Inİstanbul Gala satış ofisi iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanan projede yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Nef İş GYO Inİstanbul Gala fiyatları!

Nef İş GYO Inİstanbul Gala fiyatları kapsamında lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Toplam 788 adet ünitenin yer aldığı projede dairelerin alanları 48 metrekareden başlıyor.

Inİstanbul Gala Topkapı teslim tarihi!

Inİstanbul Gala Evleri fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Toplam 788 adet üniteden oluşan proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor. İşte Inİstanbul Gala Topkapı teslim tarihi...

Davutpaşa Inİstanbul Gala Evleri fiyatları!

Davutpaşa Inİstanbul Gala Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans lokasyon!

Daire teslimleri 2017 yılında gerçekleşen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans lokasyon bilgisi kapsamında TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Inİstanbul Gala Nef satış ofisi!

Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Inİstanbul Gala Nef satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Inİstanbul Gala Davutpaşa lokasyon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor. Inİstanbul Gala Davutpaşa lokasyon bilgisi kapsamında TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Inİstanbul Gala Nef satılık!

Lokasyon bilgisine göre Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunan projede 788 adet ticari ünite bulunuyor. Inİstanbul Gala Nef satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

İş GYO Inİstanbul Gala Evleri ödeme seçenekleri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandığı projede 788 adet ticari ünite bulunuyor. İş GYO Inİstanbul Gala Evleri ödeme seçenekleri kapsamında 30 ay vade farksız taksit yapılıyor.

Davutpaşa Inİstanbul Gala Rezidans nerede?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 30 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. Projede toplam 788 ticari ünite bulunuyor. Peki Davutpaşa Inİstanbul Gala Rezidans nerede?

Inistanbul Gala'nın yüzde 80'i 3 haftada satıldı!

İş GYO ve Nef'in ilk projesi İnistanbul Galaya yatırımcıların ve konut sahibi olmak isteyenlerin yoğun ilgisi üzerine projede yeni bir blok satışa açıldı.

Davutpaşa Inİstanbul Gala lokasyon bilgileri!

Daire teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan projede 788 ticari ünite bulunuyor. Davutpaşa Inİstanbul Gala lokasyon bilgileri kapsamında TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL? 16 Ocak 2024 demir fiyatları

İnşaat piyasasının kalbi olarak bilinen demirin güncel fiyatları merak ediliyor. 1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL?

Davutpaşa Inİstanbul Gala Rezidans!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje konum bilgisine göre Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Davutpaşa Inİstanbul Gala Rezidans Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor.

Inİstanbul Gala Rezidans teslimleri ne zaman?

Lokasyon bilgisi kapsamında Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 788 adet ticari ünite yer alıyor. Peki Inİstanbul Gala Rezidans teslimleri ne zaman?

Inİstanbul Gala Konutları ne zaman teslim?

Toplam 788 adet daireden meydana gelen Inİstanbul Gala Konutları 'nda 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Inİstanbul Gala Konutları ne zaman teslim?

Inİstanbul Gala Evleri fiyatları ne kadar?

788 adet daireden meydana gelen Topkapı Inİstanbul Gala Evleri 'nde daire fiyatları dairelerin alan büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Peki Inİstanbul Gala Evleri fiyatları ne kadar?

Inİstanbul Gala projesi ne zaman teslim?

İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen Inİstanbul Gala ev fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.Peki Inİstanbul Gala projesi ne zaman teslim edilecek?

Nef Inİstanbul Gala Rezidans satış ofisi telefon!

Konum bilgisi kapsamında Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunan projede 788 adet ticari ünite bulunuyor. Nef Inİstanbul Gala Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Inİstanbul Gala Nef satılık!

Lokasyon bilgisine göre Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunan projede 788 adet ticari ünite bulunuyor. Inİstanbul Gala Nef satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri teslim tarihi!

İş GYO ve Nef ortaklığında hayata geçirilen Inİstanbul Gala Evleri'nde daire alanlarının 48 metrekareden başlangıç gösteriyor. Peki Topkapı Inİstanbul Gala Evleri teslim tarihi ne zaman?

Davutpaşa Inİstanbul Gala ulaşım bilgileri!

Toplam 788 adet ticari üniteden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Davutpaşa Inİstanbul Gala ulaşım bilgileri kapsamında Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Topkapı Inİstanbul Gala Residence fiyat!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa edilen projede 788 adet ticari ünite bulunuyor. Topkapı Inİstanbul Gala Residence fiyat listesi kapsamında daireler 320 bin TL'den başlıyor.

Inİstanbul Gala İş GYO Nef nerede?

Toplam 788 adet ticari ünitenin bulunduğu Inİstanbul Gala projesinde dairelerin alanları 48 metrekareden başlangıç gösteriyor. Projedeki dairelerin teslimleri 2017 yılı olarak planlanıyor. Peki Inİstanbul Gala İş GYO Nef nerede?

Nef Inİstanbul Gala Topkapı iletişim!

Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılk gösteriyor. Nef Inİstanbul Gala Topkapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Inİstanbul Gala ne zaman teslim Haberi

Inİstanbul Gala ne zaman teslim

Daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonların bulunduğu Inİstanbul Gala Topkapı'da yüzde 25 peşinatta, kalan bedel 30 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Projede teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Topkapı Inİstanbul Gala Evleri metrobüse 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metroya 100 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika mesafede inşa ediliyor. 


Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan Inİstanbul Gala Rezidans'ta dairelerin alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor. Proje 788 üniteden oluşuyor. 


Davutpaşa Inİstanbul Gala'da güvenlik, asansör, yüzme havuzu, oyun alanları, mescit, sinema, kapalı otopark, kreş, basketbol sahası gibi...