03 / 05 / 2024

Inİstanbul Lokal fiyatlar

Inİstanbul Lokal fiyatlar

Daire büyüklüklerinin 48 metrekareden başladığı proje Eski Şişecam arazisi üzerinde inşa ediliyor. Inİstanbul Lokal fiyat listesi kapsamında 1+1 evler 348 bin TL' den başlıyor.

Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Inİstanbul Lokal Rezidans'ta 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri yer alıyor. Peki Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

Inİstanbul Lokal fiyatlar!

Inİstanbul Lokal fiyatlar kapsamında lansman dönemine özel fırsatlar sunuluyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen projede 200 adet konut satışa sunuluyor.

Inİstanbul Lokal fiyatları!

Inİstanbul Lokal fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa edilen projede banka kredisi ile vade imkanı sağlanıyor.

Topkapı İnİstanbul Lokal satış fiyatları!

Topkapı İnİstanbul Lokal satış fiyatları dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta bulunan projede yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı!

Bugün inşaat demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 2 Şubat 2024 demir fiyat listesi. 

İnşaat demir fiyatları düştü! İşte İstanbul, İzmir, Payas ve Kabük inşaat demiri güncel fiyatları

İnşaat sektöründe en büyük gider olarak kabul edilen demir fiyatları düşmeye başladı. 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük inşaat demir fiyatları kaç lira? 2024 inşaat demiri fiyatları...

İnşaat malzemeleri fiyatları yüzde 2,18 arttı!

İstanbul Ticaret Odası tarafından resmi olarak açıklanan verileye göre inşaat malzemeleri fiyatlarında yüzde 20 artış görüldü...

İnşaat malzemeleri fiyatları yüzde 7,22 arttı!

İstanbul Ticaret Odası tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, inşaat malzemeleri fiyatları yüzde 7,22 artış gösterdi...

İnşaat malzemeleri fiyatları endeksi Ocak’ta yüzde 0.78 arttı! 

İTO, İstanbul'da Ocak ayına ilişkin perakende fiyatlarını açıkladı. Verilere göre; inşaat malzemeleri fiyatları yüzde 0,78 artış kaydetti. 

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar!

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar dairelerin konum ve metrekarelerine göre değişiyor. Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre mesafede olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Inİstanbul Lokal güncel daire fiyatları!

Teslimlerin 2018 yılı Mart ayında gerçekleşeceği Inİstanbul Lokal Residence'de yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor. İşte Inİstanbul Lokal güncel daire fiyatları...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları konutların planlarına göre değişiklik gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen proje Ataköy’e 7 kilometre mesafede bulunuyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta yer alan Inİstanbul Lokal projesi İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Peki Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Topkapı Inİstanbul Lokal Residence ödeme planı!

Konum bilgisine göre Terazidere metro istasyonuna 400 metre uzaklıkta bulunan proje İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Residence ödeme planı kapsamında 48 aya varan taksit sağlanıyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon!

İş GYO ve Nef imzası ile inşa edilen proje toplam 17 bin 944 üzerinde hayata geçiriliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire alanları 48 metrekareden başlıyor. 49 ay vade farksız taksit yapılabilen projenin 2018 yılı Mart ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal Evleri fiyatları!

Topkapı Inİstanbul Lokal Evleri fiyatları 439 bin TL'den başlıyor. 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul Lokal fiyatlar Haberi

Inİstanbul Lokal fiyatlar

Daire seçeneklerinin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında yükseliyor. Proje Eski Şişecam arazisi üzerinde yükseliyor.


Sosyal alanları arasında spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları gibi ortak donatılarının yer alan projede daire teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması öngörülüyor.


Ödeme seçenekleri kapsamında projede 5 bin TL peşinatla 2 oda 1 salon, 7 bin 500 TL peşinatla 3 oda 1 salon, 10 bin TL peşinatla ise 4 oda 1 salon konut sahibi olunabiliyor.  


Ulaşım bilgisi kapsamında proje Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre, Terazidere metro istasyonuna 400 metre, Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre, E-5 karayoluna 1 kilometre,  Ataköy’e 7 kilometre, Zincirlikuyu’ya 8 kilometre, Atatürk Havalimanı’naysa 10 kilometre uzaklıkta yükseliyor.


Inİstanbul Lokal fiyat listesi kapsamında 1+1...