30 / 04 / 2024

Inİstanbul Lokal fiyatları!

Inİstanbul Lokal fiyatları!

Firma: İş GYO- Nef

Proje: Inİstanbul Lokal

Inİstanbul Lokal fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa edilen projede banka kredisi ile vade imkanı sağlanıyor.



İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası ile yükselen Inİstanbul Lokas Residence'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen konutlar bulunuyor. Proje 17 bin 944 metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


Inİstanbul Lokal fiyatları üzerinden yüzde 25 peşin, yüzde 75 banka kredili alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projenin 2018 yılı Mart ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Topkapı  Inİstanbul Lokal  Evleri E-5 karayoluna 1 kilometre, TEM karayoluna 7 kilometre, Ataköy’e 7 kilometre, Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre, Cevizlibağ metrobüs durağına 1 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre mesafede bulunuyor. 


Yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için 30 ay 0 faiz fırsatı sağlanan Inİstanbul Lokal Davutpaşa'da dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında hayata geçiriliyor. 


Nef Inİstanbul Lokal'in sosyal donatı alanları arasında; yürüyüş yolları, spor alanları, kapalı otopark, kreş, mescit, sinema, asansör, futbol alanları, oyun alanları, fitness center, yüzme havuzu, basketbol sahası, güvenlik, çocuk oyun alanları bulunuyor.


Inİstanbul Lokal fiyatları 345 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 1 peşin ödemelerde, yüzde 75'lik kısım için kredi kullanılıyor ve kalan kısım 30 ay sonra teslimde ödeniyor.  


18 soruda Topkapı Inİstanbul Lokal projesi için tıklayın!


Inİstanbul Lokal iletişim bilgileri 

Telefon : 444 72 21

Web : www.inistanbultopkapi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön