26 / 08 / 2024

Inİstanbul Lokal fiyatları ne kadar

Inİstanbul Lokal fiyatları ne kadar

Inİstanbul Lokal'de teslimlerin Aralık 2017 tarihinde yapılması planlanıyor. Proje Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta bulunuyor. Peki Inİstanbul Lokal fiyatları ne kadar?

Demir ihracatı yükseldi! 1 ton inşaat demiri 25 bin 500 TL oldu! Güncel inşaat demir fiyatları!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre nisan ayında inşat demiri  ihracatı yıllık bazda yüzde 18 arttı. İstanbul 1 ton inşaa demiri fiyatı 25 bin 500 TL oldu. İşte güncel inşaa demiri fiyatları...

İnşaat demir fiyatların ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç TL? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün temel malzemeleri arasında yer alan inşaat demir fiyatları araştırılıyor. Bu kapsamda İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları yakından takip ediliyor. 1 ton demir fiyatı ne kadar? 2024 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı!

Bugün inşaat demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 2 Şubat 2024 demir fiyat listesi. 

İnşaat demir fiyatları düştü! İşte İstanbul, İzmir, Payas ve Kabük inşaat demiri güncel fiyatları

İnşaat sektöründe en büyük gider olarak kabul edilen demir fiyatları düşmeye başladı. 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük inşaat demir fiyatları kaç lira? 2024 inşaat demiri fiyatları...

İnşaat malzemeleri fiyatları yüzde 2,18 arttı!

İstanbul Ticaret Odası tarafından resmi olarak açıklanan verileye göre inşaat malzemeleri fiyatlarında yüzde 20 artış görüldü...

İnşaat malzemeleri fiyatları yüzde 7,22 arttı!

İstanbul Ticaret Odası tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, inşaat malzemeleri fiyatları yüzde 7,22 artış gösterdi...

İnşaat malzemeleri fiyatları endeksi Ocak’ta yüzde 0.78 arttı! 

İTO, İstanbul'da Ocak ayına ilişkin perakende fiyatlarını açıkladı. Verilere göre; inşaat malzemeleri fiyatları yüzde 0,78 artış kaydetti. 

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar!

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar dairelerin konum ve metrekarelerine göre değişiyor. Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre mesafede olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Inİstanbul Lokal güncel daire fiyatları!

Teslimlerin 2018 yılı Mart ayında gerçekleşeceği Inİstanbul Lokal Residence'de yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor. İşte Inİstanbul Lokal güncel daire fiyatları...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları konutların planlarına göre değişiklik gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen proje Ataköy’e 7 kilometre mesafede bulunuyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon!

İş GYO ve Nef imzası ile inşa edilen proje toplam 17 bin 944 üzerinde hayata geçiriliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire alanları 48 metrekareden başlıyor. 49 ay vade farksız taksit yapılabilen projenin 2018 yılı Mart ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal Evleri fiyatları!

Topkapı Inİstanbul Lokal Evleri fiyatları 439 bin TL'den başlıyor. 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul Lokal fiyatları ne kadar Haberi

Inİstanbul Lokal fiyatları ne kadar

"Inİstanbul Lokal fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin özelliklerinden bahsedelim. Toplam 200 adet konutun ön satışa sunulduğu projede yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. 


Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen Inİstanbul Lokal Rezidans'ta daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsasında hayata geçiriliyor. 


Aylık 2 bin 100 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabilen Topkapı Inİstanbul Gala Konutları Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükseliyor. 


Inİstanbul Lokal fiyatları ne kadar?

Metrobüse 1 kilometre, metroya 100 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakikalık mesafede olan Inİstanbul Lokal Evleri fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. 


Davutpaşa Inİstanbul Gala'nın sosyal yaşam alanları içerisinde; kreş, basketbol sahası, sinema, kapalı otopark, yüzme havuzu, oyun alanları, güvenlik, asansör, mescit yer alıyor. Projede yüzde...