16 / 05 / 2024

İnistanbul Lokal satışa çıktı mı

İnistanbul Lokal satışa çıktı mı

İş GYO, fuara İş GYO ve Nef ortaklığıyla hayata geçirilen “İnistanbul” projesinin “Lokal” etabı ve “Manzara Adalar” projeleriyle katıldı. Tanes, bu nedenle 6 ay sonra satışa çıkarmayı planladıkları Lokal etabını 6 ay önce satışa açtıklarını dile getirdi.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

İnistanbul Lokal'de yeni blok satışa çıktı!

İş GYO ve Nef birlikteliğiyle hayata geçirilen Inistanbul Lokal'de büyük dairelerin bulunduğu yeni blok satışa açıldı. Projede, ev sahipleri için istediklerinde kullanacakları özel alanlar oluşturuldu.

İnistanbul'da büyük daireler satışa çıktı!

İş GYO ve Nef birlikteliğiyle hayata geçirilen İnistanbul Lokal’in satış tarihi yoğun talep üzerine planlanandan 6 ay öne çekilmişti. “En İyi Mimari Tasarım” ödülüne sahip olan projede şimdi de 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı yeni blok satışa açıldı

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları konutların planlarına göre değişiklik gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen proje Ataköy’e 7 kilometre mesafede bulunuyor.

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi!

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire alanları 48 metrekareden başlıyor. 49 ay vade farksız taksit yapılabilen projenin 2018 yılı Mart ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme tablosu!

Inİstanbul Lokal Residence'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde yapılması öngörülüyor. İşte Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme tablosu...

Davutpaşa Inİstanbul Lokal ödeme seçenekleri!

Atatürk Havalimanı ’na 10 kilometre uzaklıkta yer alan projede yeni blok satışa çıkarıldı. Davutpaşa Inİstanbul Lokal ödeme seçenekleri kapsamında 48 aya varan taksitlendirme sağlanıyor.

Davutpaşa Inistanbul Lokal satılık daire!

İş GYO - NEF imzasıyla hayata geçirilen Davutpaşa Inistanbul Lokal satılık daire fiyatları 348 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödemeleri!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödemeleri 5 bin TL peşinatla yapılabiliyor. E-5 karayoluna 1 kilometre mesafede olan projede dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul Lokal satılık daire fiyatları!

Inİstanbul Lokal satılık daire fiyatları metrekarelerine göre değişiyor. TEM Otoyolu'na 7 kilometre uzaklıkta olan projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Inistanbul Lokal Davutpaşa ödeme seçenekleri!

Inistanbul Lokal Davutpaşa ödeme seçenekleri arasında 5 bin lira peşinatla ev sahibi olma fırsatı yer alıyor. Inistanbul Lokal Topkapı Davutpaşa projesinde fiyatlar 348 bin liradan başlıyor...

Nef Inİstanbul Lokal satılık!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında inşa edilen Nef Inİstanbul Lokal satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi.

İnistanbul Lokal satışa çıktı mı Haberi

İnistanbul Lokal satışa çıktı mı

İş GYO, fuara İş GYO ve Nef ortaklığıyla hayata geçirilen “İnistanbul” projesinin “Lokal” etabı ve “Manzara Adalar” projeleriyle katıldı.


Projenin “Gala” etabının büyük bölümünün satışını kısa sürede bitirince, Lokal adı verilen ikinci etabı da satışa çıkardıklarını belirten İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, ilk lansmanı Cityscape Fuarı’nda yapılan projenin Türkiye lansmanını da ekim ayında gerçekleştireceklerini söyledi. Türkiye’de dönemsel bir durgunluk yaşansa da, satışların devam ettiğini anlatan Tanes, bu nedenle 6 ay sonra satışa çıkarmayı planladıkları Lokal etabını 6 ay önce satışa açtıklarını dile getirdi. 


Tanes, Manzara Adalar projesinde de iki bloğu satışa açtıklarını, projede 3+1 dairelerin 650 bin liradan başladığını...