27 / 04 / 2024

Inİstanbul nef iş gyo satılık

Inİstanbul nef iş gyo satılık

Eski Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa edilen Inİstanbul Topkapı 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Peki İş GYO Inİstanbul fiyatları ne kadar?

Topkapı Inİstanbul ulaşım!

Topkapı Inİstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Proje 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor.

İş GYO Inİstanbul iletişim!

İş GYO Inİstanbul iletişim numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteren proje Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için kura çekilişi yapıldı!

KİPTAŞ'ın İstanbul dışındaki ilk projesi olan Çınar Evler için kura çekilişi bugün yapıldı. 

Lübnan'da iç savaştaki yıkılan yerlerin yeniden inşa edilmesi için  90 milyar dolara ihtiyaç var!

Lübnan'ın iç savaş nedeniyle yıkılan yerlerin tekrar inşa edilebilmesi için hala 90 milyar dolardan fazlasına ihtiyacı var. İç savaşın neden olduğu yıkımın etkileri 30 yıldan fazla bir süre geçmesine rağmen hala devam ediyor.

İzmir'de metro inşaatı sebebiyle iş yerinde hasar meydana geldi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Narlıdere ilçesinde yürütülen metro inşaatı nedeniyle iş yerinde hasar meydana geldi...

Libya'da Türk inşaat şirketleri için konut potansiyeli büyük!

Türk firmalar, Libya’nın başkenti Trablus’ta 5 bin prefabrik konut inşa edecek. DEİK Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, "Libya'da ciddi bir konut ihtiyacı var. Türk inşaat şirketleri için orada çok ciddi bir potansiyel bulunuyor" dedi...

Yeni Zelanda'da Türk inşaat firmaları için önemli iş fırsatları var!

Business NZ İcra Direktörü Catherine Beard yaptığı açıklamada, "Yeni Zelanda'da Türk inşaat firmaları için önemli iş fırsatları var" dedi.

Ankara Kızılay'a cami inşa edilmesi için protokol imzalandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ile Türkiye Diyanet Vakfı arasında, Kızılay'da cami inşa edilmesi için protokol imzalandı.

Fatih Portakal'ın Seferihisar'daki çiftlik evine kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi!

Fox TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal’ın Seferihisar’daki 8.3 dönümlük çiftlik evine, yasalara aykırı şekilde 3 kaçak yapı inşa ettiği öğrenildi. Portakal’ın zamanında eleştirdiği İmar Barışı’ndan da yararlandığı ortaya çıktı...

Metin Altınok'tan Avrupa'da inşaat yapan iş insanlarına öneri!

Melih Altınok, Avrupa'da inşaat yapan iş insanlarına öneride bulundu. Altınok, Avrupa'da inşaat yapan iş insanlarının yurt dışına götürdüklerinin yüzde onunu kendilerini zengin eden ülkelerine geri getirmeyi düşünmeleri gerektiğini belirtti...

Peter Altmaier: Avrupa'daki üretim tesislerinin yeniden inşa edilmesi için destek vereceğiz!

Almanya Enerji ve Ekonomi Bakanı Peter Altmaier, koronavirüs zorda bıraktığı ilaç şirketlerinin Avrupa'daki üretim tesislerini yeniden inşa etmeleri için onları desteklediklerini belirtti…

Amerikalılar inşaat projeleri için Filistin'i mi feda edecek?

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, "Yüzyılın Anlaşması" kapsamında değerlendirmelerde bulundu. Zarif, "Amerikalılar, Filistin halkının temel haklarını ve isteklerini kendi inşaat projeleri için feda etmeyi düşünecek bir konumda değildi" dedi...

Sabiha Gökçen-Pendik metrosu inşaatında işçilerin üzerine demir düştü!

Sabiha Gökçen-Pendik arasındaki metro hattının Pendik Yayalar Mahallesi'ndeki tünel inşaatında, işçilerin üzerine demir düştü.

Cengiz Holding'in British Steel için hazırda bekliyor!

  Cengiz Holding'in gözü British Steel'de. British Steel'ın Çinli Jingye Group'a satışının gerçekleşmemesi durumunda Cengiz Holding'in devreye gireceği bildirildi...

Inİstanbul nef iş gyo satılık Haberi

Inİstanbul nef iş gyo satılık

"İş GYO Inİstanbul fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Teslimlerin 2018 yılının 2. yarısında gerçekleşmesi planlanan projede 3 bin 565 adet daire ve 16 adet ticari ünite bulunuyor.


Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan Inİstanbul Rezidans Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğinde hayata geçiriliyor. Proje E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta yükseliyor. 


Topkapı Inİstanbul 1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 kısım bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda 898 bağımsız bölüm yer alıyor. Proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü karşısında bulunuyor.


Davutpaşa Inİstanbul'un sosyal yaşam alanları içerisinde; mescit, oyun alanları, fitness center, yüzme havuzu, basketbol sahası, güvenlik, futbol alanları, kapalı otopark, kreş, asansör ve sinemaya yer veriliyor. 


İş...