28 / 04 / 2024

TOKİ, Gaziantep'te inşa ettiği konutlardan 20 bin 813'ünü teslim etti!

TOKİ, Gaziantep'te inşa ettiği konutlardan 20 bin 813'ünü teslim etti!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep'te inşa ettiği konutlardan 20 bin 813'ünü hak sahiplerine teslim etti...



Yatırımlarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ) Gaziantep'te son 19 senede yapımına başlanan 23 bin 603 konutun 20 bin 813'ü tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Gaziantep'te sosyal konutlar, okullar, stadyum, camiler, ticaret merkezleri ve diğer donatılar yapıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, dar gelirli ve konutu olmayan vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla da son 19 senede Gaziantep'te inşaatına  başlanan 23 bin 603 konutun 20 bin 813'ü tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ, Gaziantep te inşa ettiği konutlardan 20 bin 813 ünü teslim etti!

TOKİ'nin Gaziantep'teki projeleri arasında yer alan "Kuzey Şehir" projesinin 2023 yılına kadar tamamlanması planlanıyor. Kuzey Şehir projesinde yaklaşık 250 bin kişi yaşayacak ve toplamda 50 bin konut yapılacak.

Türkiye'nin sosyal konut alanında en büyük konut projeleri arasında yer alan "Kuzey Şehir" projesi vatandaşların eğitimden sağlığa, sosyal yaşamdan ulaşıma kadar tüm fiziki ve sosyal ihtiyaçlarına yanıt veriyor.

 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirimi müjdesi!


Geri Dön