02 / 05 / 2024

İnİstanbul satış fiyatları

İnİstanbul satış fiyatları

İş GYO İnİstanbul fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına göre değişiklik gösteriyor. Toplam 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden oluşan proje İstanbul - Topkapı'da inşa ediliyor.

Davutpaşa İnİstanbul fiyatları!

Davutpaşa İnİstanbul fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Dumlupınar Caddesi’ne yaklaşık 600 metre uzaklıkta olan proje İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor.

Otomobile peş peşe gelen zamlara yenisi eklendi! Dacia’nın yeni satış fiyatları ne kadar oldu?

Yeni senenin ilk günlerinden itibaren en fazla zamlanan ürünler arasında yer alan otomobildeki fiyat artışları devam ediyor. Son olarak otomotivdeki zam furyasına Dacia da katıldı. Peki bu otomobilin hangi modeline ne kadar zam geldi, yeni satış fiyatları ne olacak?

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

Ziraat Bankası altın ve dolar alış satış fiyatları canlı ne kadar 8 Kasım 2022?

Ziraat bankası altın ve dolar alış satış fiyatlarının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Binlerce kişi bankaların ve Kapalıçaşı'daki altın ve dolar alış satış fiyatlarını araştırıyor. Peki Ziraat Bankası altın ve dolar altın alış satış fiyatları canlı ne kadar?

Lens İstanbul satış fiyatları!

Lens İstanbul satış fiyatları daire alanlarına göre değişiyor. Pendik Kurtköy'de Lens Yapı tarafından hayata geçirilen projede vade farksız 50 ay taksit fırsatı sunuluyor.

Cer İstanbul satış fiyatları!

Cer İstanbul satış fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor. Lansmanı dün yapılan projede 1+1'den 6+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor.

Optimist Residence ön satış fiyatları!

Optimist Residence ön satış fiyatları 482 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Fikirtepe'de 13 bin 400 metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Livza Zeytinburnu ön satış fiyatları!

Livza Zeytinburnu Konut Projesi İstanbul Zeytinburnu'da Tesa Yapı tarafından hayata geçirildi. Livza Zeytinburnu ön satış fiyatları 650 bin TL'den başlıyor...

Ege Yapı Kordon İstanbul satış fiyatları!

Ege Yapı Kordon İstanbul satış fiyatları minimum 568 bin TL'den başlıyor. 820 milyon TL yatırım bedeline sahip proje İstanbul Kağıthane'de yükseliyor...

Beylikdüzü Avenue İstanbul satış fiyatları!

Gül İnşaat tarafından hayata geçirilen Avenue İstanbul projesinde pazartesi gününe kadar yüzde 20 indirim sağlanıyor. Beylikdüzü Avenue İstanbul satış fiyatları 443 bin TL'den başlıyor.

İşte Park Mavera 3'te satışta olan konutların ortalama satış fiyatları!

Park Mavera 3'ün gayrimenkul sertifikasına konu olmayan benzer nitelikte bağımsız bölümlerden satışta olanların ve satışı gerçekleşenlerin ortalama satış fiyatları yayınlandı.

Demir Country ön satış fiyatları!

Demir İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirilen Demir Country Evleri'nin lansmanı Haziran sonu Temmuz başı gibi yapılacak. Projede ön satış fiyatları 240 bin TL'den başlıyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satış fiyatları listesi!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satış fiyatları listesi 741 bin 500 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde vade farksız 36 ay taksit seçeneği sunuluyor...

Seyrantepe Skyland İstanbul satış fiyatları 2017!

Seyrantepe Skyland İstanbul satış fiyatları 594 bin TL'den başlıyor. Skyland İstanbul projesinde aylık 3 bin 300 TL taksitle ödemeler yapılıyor...

İnİstanbul satış fiyatları Haberi

İnİstanbul satış fiyatları

İnşaat alanı 411 bin 941 metrekare olarak belirlenen İnİstanbul Konutları Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta bulunuyor. Proje İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası taşıyor.


İş GYO İnİstanbul fiyat listesi konutlarım metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2018 yılının 2. yarısında gerçekleşeceği proje Topkapı Şişecam Fabrikası arsasında yükseliyor.


İnİstanbul Topkapı'da daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede 3 bin 565 adet konut ve 16 adet ticari ünite yer alıyor.


İş Gayrimenkul İnİstanbul'un sosyal yaşam alanları futbol alanları, kreş, basketbol sahası, asansör, mescit, kapalı otopark, sinema,  fitness center, oyun alanları, güvenlik ve yüzme havuzundan meydana geliyor. 


Topkapı İnİstanbul Evleri'nin 1. kısmı içerisinde 1116 bağımsız bölüm, 2. kısmı içerisinde752 bağımsız...