07 / 05 / 2024

inn levent temeli atıldı

inn levent temeli atıldı

İlk bloğu Temmuz 2016'da tamamlanacak olan, Ünal İnşaat ve Özler İnşaat tarafından 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen İstanbul Inn Levent projesinin temeli atıldı.

Levent Camii'nin temeli atılıyor!

Mimar Sinan'ın "kalfalık eseri" olarak tanımladığı Süleymaniye Camii'nden öykünerek tasarlanan Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nin temeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenle atıldı.

Levent Camisi'nin temeli atıldı!

Mimar Sinan'ın "kalfalık eseri" olarak tanımladığı Süleymaniye Camisi'nden öykünerek dizayn edilen Levent Camisi'nin temeli, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenle atıldı.

Levent Camisinin temeli bugün atılıyor!

Levent Camisi'nin temel atma töreni bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak...

Levent Camii'nin temeli Cuma günü atılıyor!

Levent’te, mülkiyeti Maliye Bakanlığı’na ait olan ve 2016 yılında İBB Meclis kararıyla imar planı değişikliğiyle cami alanına alınan 18 bin 450 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerine Levent Camisi'nin temeli atılıyor.

Levent Camisi'nin temeli yaz ortasında atılacak!

Levent Cami Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından inşa ettirilen Levent Camisi'nin temeli, yaz ortasında atılacak.

Mühendislerin tercihi 5. Levent oldu!

Birinci etap konutlarının yüzde 75’inin tükendiği proje, yılın ikinci çeyreğinde en çok satılan konut projesi oldu. 5. Levent’te satışlar devam ederken, hafriyat çalışmaları başladı ve ilk konutların temeli de atıldı.

İstanbul Inn Levent'in temeli atıldı!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat tarafından 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen İstanbul Inn Levent projesinde Nisan'da başlanan temel kazma çalışmalarında sona gelindi. İşte ayrıntılar...

İstanbul Inn Levent'in ilk bloğu Temmuz 2016'da tamamlanacak!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat tarafından 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen İstanbul Inn Levent projesinin temeli atıldı. İlk bloku Temmuz 2016'da tamamlanacak projede her daire için bir araçlık otopark bulunuyor.

Inn Levent'te ilk blok Temmuz 2016'da tamamlayacak!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat tarafından 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen İstanbul Inn Levent projesinin temeli atıldı.

İstanbul Inn Levent projesinin temeli atıldı!

İlk bloğu Temmuz 2016'da tamamlanacak olan, Ünal İnşaat ve Özler İnşaat tarafından 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen İstanbul Inn Levent projesinin temeli atıldı.

İstanbul Inn Levent’in temeli atıldı!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat tarafından 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen İstanbul Inn Levent projesinde Nisan ayında başlanan temel kazma çalışmalarında sona gelindi.

İstanbul Inn Levent temel atma töreni yarın gerçekleşecek!

Kağıthane’de kentsel dönüşümün ilk örneğini olarak anılan İstanbul Inn Levent projesinin temel açma çalışmalarında sona gelindi.

İstanbul Inn Levent'te teslimler 2016 Temmuz'da!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat'ın Mayıs ayında satışa çıkardığı İstanbul INN Levent, 200 milyon dolarlık yatırımla projelendirildi.

inn levent temeli atıldı Haberi

inn levent temeli atıldı

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat tarafından 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen İstanbul Inn Levent projesinin temeli atıldı. İlk bloğu Temmuz 2016'da tamamlanacak projede her daire için bir araçlık otopark ve 3 metrekarelik bir depolama alanı ayrıldı. 21 katlı 5 bloktan oluşan ve ilk iki katı ofislerden meydana gelen İstanbul Inn Levent'in ilk bloğunda 130 konut bulunuyor. Fiyatlar 250 bin dolardan...