28 / 04 / 2024

İstanbul Inn Levent'in temeli atıldı!

İstanbul Inn Levent'in temeli atıldı!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat tarafından 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen İstanbul Inn Levent projesinde Nisan'da başlanan temel kazma çalışmalarında sona gelindi. İşte ayrıntılar...



Ünal İnşaat ve Özler İnşaat tarafından 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen İstanbul Inn Levent projesinde nisan ayında başlanan temel kazma çalışmalarında sona gelindi. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın da katılımıyla gerçekleşen temel atma töreninde mahalle sakinleri verilen iftar yemeği davetinde bir araya gelirken, Özler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akın, uzun ve zorlu bir süreç sonrasında projenin temelini attıklarını söyledi. 


Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da, projenin bölge için büyük önem taşıdığını belirterek, ''Birlikte hareket etmenin sonucu olarak projede yüzde 30 imar artışı gerçekleştirdik. Bu da, İstanbul Inn Levent projesinde yaşayacak vatandaşların daha fazla sosyal ve yeşil alana sahip olması anlamına geliyor" dedi. 


İlk bloku 1200 metrekare arsa üzerinde toplam 17 bin metrekare inşaat alanına sahip olan İstanbul Inn Levent projesinin Temmuz 2016'da tamamlanması planlanıyor. 21 katlı 5 bloktan oluşan ve ilk iki katı ofislerden meydana gelen İstanbul INN Levent'in 130 konutluk ilk bloğunda fiyatlar 250 bin dolardan başlıyor. 


Dünya




Geri Dön